Service menu

Tusindvis så studerendes videofortællinger fra megakonference

Konferencen Woman Deliver har fået massiv visuel dækning af 2 ugers begivenheder og historier om kvinders rettigheder. TVM-studerende har produceret flere end 70 videofortællinger og brugt konferencen som kreativ legeplads og læringsplatform


Lotte Hansen under et besøg på DMJX i forbindelse med samarbejdet. Foto: Peter Østergaard Sørensen


Udenrigsministeriets konference ’Women Deliver’ er er den største internationale konference i Danmark siden COP15.
Konferencen har i uge 19 og 20 sat global fokus på kvinders rettigheder og sundhed.

Tusindvis af interesserede har benyttet sig af muligheden for at få et anderledes indblik i konferencens mange begivenheder og aktiviteter gennem en særlig Facebookside, som er blevet lanceret i forbindelse med konferencen.

Den står 40 studerende fra Tv- og Medietilrettelæggelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole bag, og i dagene 8.-20. maj har de dækket konferencen med flere end 70 videoproduktioner på siden https://www.facebook.com/Ideliverchange/

Reach på over 50.000
Facebooksiden er således et skatkammer af over 70 gode historier, som samtidig er eksempler på visuel storytelling.

Samarbejdet er blevet til i en dialog mellem Peter Østergaard Sørensen , som i 6 uger underviser de studerende i faget ”Visuel storytelling og distributionsstrategier på sociale medier” og Lotte Hansen, der gennem Hansen Agenda har koordineret den danske del af konferencen: ”Women Deliver – vi lægger hus til” i et konsortium bestående af blandt andet Sex & Samfund, KVINFO, DI, Verdens Bedste Nyheder, Globalt Fokus.

Adskillige af videofortællingerne er blevet set af flere tusinde Facebook-brugere og er nået ud til op til 50.000 brugere.

Læringsforløb i virkelige rammer
Underviser Peter Østergaard Sørensen er begejstret for samarbejdet og den mulighed, hans studerende har haft for at lave og dele visuelt indhold, som har skabt stor merværdi for konferencen.

- Det er spændende for de studerende at producere indhold i forbindelse med en event og at skabe visuelt indhold, som ellers ikke var blevet lavet. Det giver noget helt andet, end hvis vi havde konstrueret et lignende forløb på skolebænken, forklarer han.

- De studerende har arbejdet selvstændigt med egne historier og vinkler, men selvfølgelig som loyale leverandører af et kommunikationsprodukt for en kunde, som både har givet input og stillet krav til produktet. I den forbindelse har Lotte Hansen været en fremragende samarbejdspartner. Og forløbet har lært de studerende utroligt meget. Ikke bare om visuel storytelling, men også om de muligheder, der ligger i at producere og distribuere unikt indhold for konkrete målgrupper. Det er erfaringer, de vil kunne bruge og sælge sig selv på senere, siger Peter Østergaard Sørensen.

 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Verdens bedste rustur er ved at være forbi 💔 #såhyggeligt #såsjovt #dmjx #jegerhooked #nuerjegtræt #seriklelængeresådanud #førbillede
  • Verdens sejeste barhold er endelig blevet færdig med at rydde op efter KaJ-fest #kajgf #dmjx #kurtstrandbar #fredagsbaren #trættetyper #sendmeresovs
  • Presentation of innovation solution to the client 
_
#dmjx #dmjxx16 #addingvalue #technology
  • Presentation of three weeks of work on an innovation project. Client presentation
_
#dmjxx16 #dmjx #technology #addingvalue
  • Presentation time. 
_
#dmjxx16 #dmjx #addingvalue #technology
  • Presentation to the client. All groups had interesting concepts that improves the clients product with a way to connect with people baked in.
_
#dmjxx16 #dmjx #addingvalue
  • Presentation time. Groups are presenting their solution to the client. I loved that all groups improved the clients product in a big way. 
_
#dmjx #dmjxx16 #presentation #addingvalue #bringonthechange #usingtechnology #technology
  • Typisk Nakskov #dmjx #rustur