Service menu

Studerende innoverer på ny grund

Medieproduktion og Ledelse plejer ikke at være den uddannelse, pilen peger først på, når studerende skal levere journalistisk indhold. Men nu har MPL-studerende udviklet og produceret et tillæg til JydskeVestkysten som en del af højskolens innovationssamarbejde med Syddanske Medier

 

 

 

- Det er ikke banebrydende journalistik. Men en ny måde at tænke tillæg på. Det er anderledes og nyt.

Sådan siger Eva Parum, forskningschef og underviser, om det avistillæg, som hendes studerende på Medieproduktion og Ledelse (MPL) netop har lavet for JydskeVestkysten.

Tillægget Fest & Forårsmode er et fysisk outcome af det parløb, som Danmarks Medie- og Journalisthøjskole sidste år indgik med Syddanske Medier, om at skabe grundlag for vækst og viden gennem innovation af produkter, processer, forretningsmodeller.

Samarbejdet involverer – i flere projekter - en lang række studerende fra forskellige uddannelseslinjer på højskolen og ansatte fra både højskolen og JydskeVestkysten.

 

Godt produkt, godt samarbejde
Normalt tager MPL-studerende sig af struktur og processer. Men ved at lade dem producere et kommercielt/journalistisk produkt fra a-z – i tæt samarbejde JydskeVestkysten – er den traditionelle journalistiske tankegang blevet udfordret og krydret med analytiske, innovative input.


- Som man vil se, er der tænkt anderledes i både artikelvalg, kildebrug og form, end man normalt ser. Jeg er meget tilfreds med det, de har præsteret og ikke mindre med samarbejdet med JydskeVestkysten, som jeg håber, der kommer mere af, siger Eva Parum.

Står det til temaredaktør på JydskeVestkysten, Per Guldberg Klausen, som har stået for den redaktionelle ledelse, er det ikke sidste gang, han har trukket på ideer og kræfter fra MPL-uddannelsen.

- Jeg er ganske tilfreds med både resultatet og samarbejdet. Jeg kendte ikke meget til MPL-uddannelsen i forvejen. Men nu går jeg efter snarest at få et par stykker af dem ansat, siger han.
 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • På jagt efter den gode historie (og ænder) ⚓️ #andejagt #DMJX
  • På trappen til fredagsbaren på @dmjx i Aarhus, hvor mine forældre mødte hinanden for over 20 år siden. Og gudskelov for det 👨‍👩‍👧💜 @lisewestphal @rasemborg #dmjx #kajgf #aarhus #love #tb
  • Verdens bedste rustur er ved at være forbi 💔 #såhyggeligt #såsjovt #dmjx #jegerhooked #nuerjegtræt #seriklelængeresådanud #førbillede
  • Verdens sejeste barhold er endelig blevet færdig med at rydde op efter KaJ-fest #kajgf #dmjx #kurtstrandbar #fredagsbaren #trættetyper #sendmeresøvn #sidstemandlukkerogslukker
  • Presentation of innovation solution to the client 
_
#dmjx #dmjxx16 #addingvalue #technology
  • Presentation of three weeks of work on an innovation project. Client presentation
_
#dmjxx16 #dmjx #technology #addingvalue
  • Presentation time. 
_
#dmjxx16 #dmjx #addingvalue #technology
  • Presentation to the client. All groups had interesting concepts that improves the clients product with a way to connect with people baked in.
_
#dmjxx16 #dmjx #addingvalue