Service menu

Stor pris til professor

Hans-Henrik Holm har modtaget Danish Society for Education og Business’ (DSEB) internationaliseringspris for sin årelange indsats for at skabe internationalt uddannelses- og undervisningsmiljø

Hans-Henrik Holm fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har modtaget en stor anerkendelse for sin årelange indsats for at skabe internationalt uddannelses- og undervisningsmiljø.

I går aftes blev han belønnet med Danish Society for Education og Business’ (DSEB) internationaliseringspris 2013 på 100.000 kroner.
Prisen hylder ildsjæle, som har gjort en særlig indsats for at styrke internationaliseringen på uddannelsesområdet.

Inspiration for andre
Ud over at være Jean Monnet Professor i verdenspolitik er 61-årige Hans-Henrik Holm afdelingsforstander med ansvar for højskolens internationale uddannelser.

Priskomiteen fremhæver i sin begrundelse blandt andet hans arbejde i forbindelse med Mundus Journalism-programmet, der udbydes i samarbejde med Aarhus Universitet og en række internationale universiteter:

”Hans-Henrik Holms arbejde indeholder en række dimensioner og perspektiver, som rækker langt udover den almindelige undervisning. Der er stort fokus på internationalt samarbejde, specifikke skoler og international benchmark. Priskomiteen er overbevist om, at Hans-Henrik Holms store indsats og fremtidige arbejde vil fungere som inspiration for andre uddannelsessamarbejder i Danmark og derved være med til at fremme nyskabende internationale aktiviteter”. 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Mød Carlo og Helena. Det italienske/svenske ægtepar er gået fra Toscana sammen med deres æsler. Og i går ramte de udkanten af Aarhus på deres vej til Sverige. 
De har kun brugt 500 euro, siden de forlod Italiens grænser. De banker nemlig på dørene på tilfældige gårde, når det er tid til sove for natten. Og sover helst samme sted som æslerne. Jeg fulgte dem en eftermiddag og aften i deres jagt efter ly for natten.
De bød endda på aftensmad. 
#dmjx #journalistik #denmark #reportage #journalist #aarhus
  • Portrait of Bue, My classmate and photo-buddy this week 📷
  • Skinhead inspired photo series 5/5 #skinhead #mirror #blackandwhite #tattoo #bald #copenhagen #dmjx
  • Portraits from my class this week
  • InDesign uge på skolen ✌🏻️ #dmjx #gd #grafiskdesign #indesign #danmarksmedieogjournalisthøjskole
  • Portrait of Silas @silasstaal #portrait #photography #blackandwhite #dmjx
  • Spread from magazine layout #layout #indesign #typography #graphic #design #dmjx
  • De nye TVM'ere er ved at lægge sidste hånd på deres "håndværks-film", som er afslutning på deres første forløb. Jeg har assisteret den kære TVM- og FK-lære,  Svenne Friis, som her udleverer kamera til den lykkelige @marieallerslev Foto: @christinahanson #DMJX #DMJXminuge @bygballer