Service menu

Rekordmange internationale kandidatstuderende

Studerende fra hele verden har indtaget Campus Aarhus

 


72 studerende fra 44 lande.

 

Aldrig har højskolen kunnet byde velkommen til så mange nye studerende på den internationale kandidatuddannelse i Media and Globalisation, som i denne uge. Heriblandt for første gang en studerende fra Rwanda.


Danmarks Medie- og Journalisthøjskole udbyder uddannelsen i samarbejde med Aarhus Universitet og syv udenlandske universiteter, der blandt andet tæller University of California Berkeley og City University i London.

Uddannelsen blev etableret i 2005 og en bevilling fra EU sidste år på godt tre millioner euro, betød, at den eftertragtede Erasmus Mundus-uddannelse, kunne udbydes i endnu mindst 5 år.

Kandidatuddannelsen er klassificeret som en eliteuddannelse og den giver et såkaldt joint degree. Den er i øvrigt den eneste Erasmus Mundus-uddannelse i journalistik.
 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Mød Carlo og Helena. Det italienske/svenske ægtepar er gået fra Toscana sammen med deres æsler. Og i går ramte de udkanten af Aarhus på deres vej til Sverige. 
De har kun brugt 500 euro, siden de forlod Italiens grænser. De banker nemlig på dørene på tilfældige gårde, når det er tid til sove for natten. Og sover helst samme sted som æslerne. Jeg fulgte dem en eftermiddag og aften i deres jagt efter ly for natten.
De bød endda på aftensmad. 
#dmjx #journalistik #denmark #reportage #journalist #aarhus
  • Portrait of Bue, My classmate and photo-buddy this week 📷
  • Skinhead inspired photo series 5/5 #skinhead #mirror #blackandwhite #tattoo #bald #copenhagen #dmjx
  • Portraits from my class this week
  • InDesign uge på skolen ✌🏻️ #dmjx #gd #grafiskdesign #indesign #danmarksmedieogjournalisthøjskole
  • Portrait of Silas @silasstaal #portrait #photography #blackandwhite #dmjx
  • Spread from magazine layout #layout #indesign #typography #graphic #design #dmjx
  • De nye TVM'ere er ved at lægge sidste hånd på deres "håndværks-film", som er afslutning på deres første forløb. Jeg har assisteret den kære TVM- og FK-lære,  Svenne Friis, som her udleverer kamera til den lykkelige @marieallerslev Foto: @christinahanson #DMJX #DMJXminuge @bygballer