Service menu

Portræt prisbelønnet ved World Press Photo

Marie Hald vinder 2.-pris ved verdens største fotokonkurrence for et portræt af den prostituerede Bonnie, som hun har fulgt gennem et helt år

Hun blev henvist til andenpladsen. Men i verdens største fotokonkurrence - og i den prestigefyldte portrætkategori – er det ingen skam for Marie Hald, studerende på Fotojournalistuddannelsen.

Fotoet som begejstrede den kræsne dommerkomite, portrætterer Bonnie, prostitueret og mor til 3, som Marie Hald igennem et år har fået lov at følge helt tæt med sit kamera.
Måneder, hvor Marie Hald boede hos hende, var med på job og sammen med hendes familie.

- Jeg er utroligt beæret og glad for at have vundet prisen. Jeg havde slet ikke regnet med det og er vildt glad for al den ros og omtale, det fører med sig. Branchen i dag er jo rigtig svær at klare sig i, så jeg håber, at det professionelt kommer til at lede mig på rette vej, når jeg bliver færdiguddannet og skal starte som freelancer til sommer, fortæller Marie Hald.

Planer om fotobog
Portrættet er en del af en reportageserie om Bonnies liv, som Marie Hald har lavet på sit 7. semester. Og står det til den prisbelønnede fotograf, er det sidste billede endnu ikke taget.

- Vi fået et rigtig fint venskab og jeg ser stadig Bonnie løbende og snakker med hende næsten hver uge. Og jeg har planer om at blive ved med at følge hende og lave en bog med billederne, siger Marie Hald.

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Mød Carlo og Helena. Det italienske/svenske ægtepar er gået fra Toscana sammen med deres æsler. Og i går ramte de udkanten af Aarhus på deres vej til Sverige. 
De har kun brugt 500 euro, siden de forlod Italiens grænser. De banker nemlig på dørene på tilfældige gårde, når det er tid til sove for natten. Og sover helst samme sted som æslerne. Jeg fulgte dem en eftermiddag og aften i deres jagt efter ly for natten.
De bød endda på aftensmad. 
#dmjx #journalistik #denmark #reportage #journalist #aarhus
  • Portrait of Bue, My classmate and photo-buddy this week 📷
  • Skinhead inspired photo series 5/5 #skinhead #mirror #blackandwhite #tattoo #bald #copenhagen #dmjx
  • Portraits from my class this week
  • InDesign uge på skolen ✌🏻️ #dmjx #gd #grafiskdesign #indesign #danmarksmedieogjournalisthøjskole
  • Portrait of Silas @silasstaal #portrait #photography #blackandwhite #dmjx
  • Spread from magazine layout #layout #indesign #typography #graphic #design #dmjx
  • De nye TVM'ere er ved at lægge sidste hånd på deres "håndværks-film", som er afslutning på deres første forløb. Jeg har assisteret den kære TVM- og FK-lære,  Svenne Friis, som her udleverer kamera til den lykkelige @marieallerslev Foto: @christinahanson #DMJX #DMJXminuge @bygballer