Service menu

Ny kommunikationschef ansat

Martin Rask Pedersen skal omsætte højskolens strategiske mål til kommunikationsløsninger

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har ansat Martin Rask Pedersen, journalist og HD i organisation og ledelse, som ny kommunikationschef. Han tiltræder den 1. august 2014.

Den 34-årige nordjyde kommer fra en stilling som kommunikationsdirektør i Danske Andelskassers Bank, hvor han siden 2007 har siddet på forskellige poster med ansvar for intern og ekstern kommunikation, markedsføring og HR.

Inden da var han fra 2005-2007 erhvervs- og lokaljournalist ved De Bergske Blade/Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Som kommunikationschef bliver hans primære ansvar at omsætte højskolens strategiske mål til kommunikationsløsninger med henblik på at sikre positionen som globalt orienteret kraftcenter for medie- og kommunikationssektoren.

Han vil referere til rektor Jens Otto Kjær Hansen og ligeledes indgå i chefgruppen.

Martin Rask Pedersen er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2005 og bor i Aarhusforstaden Lystrup.Martin Rask Pedersen

 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Mød Carlo og Helena. Det italienske/svenske ægtepar er gået fra Toscana sammen med deres æsler. Og i går ramte de udkanten af Aarhus på deres vej til Sverige. 
De har kun brugt 500 euro, siden de forlod Italiens grænser. De banker nemlig på dørene på tilfældige gårde, når det er tid til sove for natten. Og sover helst samme sted som æslerne. Jeg fulgte dem en eftermiddag og aften i deres jagt efter ly for natten.
De bød endda på aftensmad. 
#dmjx #journalistik #denmark #reportage #journalist #aarhus
  • Portrait of Bue, My classmate and photo-buddy this week 📷
  • Skinhead inspired photo series 5/5 #skinhead #mirror #blackandwhite #tattoo #bald #copenhagen #dmjx
  • Portraits from my class this week
  • InDesign uge på skolen ✌🏻️ #dmjx #gd #grafiskdesign #indesign #danmarksmedieogjournalisthøjskole
  • Portrait of Silas @silasstaal #portrait #photography #blackandwhite #dmjx
  • Spread from magazine layout #layout #indesign #typography #graphic #design #dmjx
  • De nye TVM'ere er ved at lægge sidste hånd på deres "håndværks-film", som er afslutning på deres første forløb. Jeg har assisteret den kære TVM- og FK-lære,  Svenne Friis, som her udleverer kamera til den lykkelige @marieallerslev Foto: @christinahanson #DMJX #DMJXminuge @bygballer