Service menu

Ny chef for viden, innovation og forskning

Thomas Rasmussen er per 1. januar 2013 ansat som chef for viden, innovation og forskning på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

 
Foto: Anders Hviid
 

Han får han det overordnede ledelsesansvar for viden-, innovations- og udviklingsprojekter samt koordinering af forskningsindsatsen. Hans hovedopgave bliver at forøge højskolens værdiskabelse for samfundet gennem praksisrettede forsknings- og udviklingsprojekter gennemført sammen med forskningsinstitutioner og de brancher, som højskolen uddanner til.

Thomas Rasmussen har selv baggrund som forsker og formidler og har igennem de seneste 10 år arbejdet med forskningsledelse, projektstyring og erhvervsfremme.

Han supplerede i 2001 sin cand.phil. i litteraturhistorie med en ph.d. i litteratur. 
Fra 2002-2008 var han som Danmarks Designskoles første forskningsleder styrmand for processen at transformere skolen fra en traditionsrig kunsthåndværksuddannelse til en erhvervsrettet og forskningsbaseret uddannelse. 

Stor erfaring med erhvervsrettet innovationsarbejde
Han kommer senest fra en stilling som projektleder i det EU-finansierede Øresund Materials Innovation Community, der har til formål at udnytte og supportere materialeforskning og innovation i Øresundsregionens universiteter, forskerparker, innovationscentre samt regionale og statslige myndigheder.

Sideløbende med sine ansættelser har han fungeret som konsulent på en lang række forsknings-, innovations- og erhvervsprojekter – særligt inden for designområdet. Desuden har han gennem årene bestredet en lang række tillidsposter. Herunder fra 2007-2011 som medlem af Norges Strategiske Forskningsråd for Høgskoleprojekter og fra 2004 som medlem af Designrådet, hvor han i år blev valgt som næstformand.

Thomas Rasmussen er 42 år og bor på Vesterbro med et delebarn og en reol fuld af beat- og hippielitteratur.

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Portrait of designer @emilljungberg 
#portraits #light #dmjx
  • Portrait Of @mads.rahbek #skater #skateboard #redhair #cap #hoddie #hullet #copenhagen #dmjx
  • Spild af liv: At køre knap 7 timer i tog for 2 timers undervisning i Aarhus 🙄 #dsbdukankøremedos #dmjx #innovationliving #endeligfredag
  • Normalt er vi ikke fan af, at man tegner på væggene i Kurt Strandbar, men når det gælder guldkorn som dette tag, er det alligvel undskyldt.  I dag er det fredag og det betyder at vi skal drikke kolde bajere. Kom ned i baren kl. 14 og hyg! #fredagsbaren #dmjx #kurtstrandbar #kæmpeoffentlighed #jis #pådmjx #journohumor
  • Mød Carlo og Helena. Det italienske/svenske ægtepar er gået fra Toscana sammen med deres æsler. Og i går ramte de udkanten af Aarhus på deres vej til Sverige. 
De har kun brugt 500 euro, siden de forlod Italiens grænser. De banker nemlig på dørene på tilfældige gårde, når det er tid til sove for natten. Og sover helst samme sted som æslerne. Jeg fulgte dem en eftermiddag og aften i deres jagt efter ly for natten.
De bød endda på aftensmad. 
#dmjx #journalistik #denmark #reportage #journalist #aarhus
  • Portrait of Bue, My classmate and photo-buddy this week 📷
  • Skinhead inspired photo series 5/5 #skinhead #mirror #blackandwhite #tattoo #bald #copenhagen #dmjx
  • Portraits from my class this week