Service menu

Ny bog: Forandringsledelse og kommunikation

Byder på nye perspektiver og danske cases 

Åkanderne på forsideomslaget af Eva Parums nye bog Forandringsledelse og Kommunikation er ikke valgt blot fordi, de har et godt blikfang. De vandlevende stauder kendetegnes ved deres fantastiske tilpasnings- og overlevelsesevne, der gør, at de kan presse ilt fra de unge, solslikkende blade over vandoverfladen ned til de bundkrybende jordstængler.

Tilpasningsevne og forandringsparathed er også et must for organisationer og virksomheder, som skal agere i en verden, som især gennem de seneste 20 år er blevet fundamentalt ændret af økonomiske, politiske, teknologiske og sociokulturelle forhold.

Ingen enkel opskrift
I bogen fastslår Eva Parum, som er forskningschef  i strategisk ledelse og kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, at man ikke bare kan følge en enkel bageopskrift for forandringsledelse, men at processen kræver overvejelser og analyser og skal tilpasses den enkelte situation.

Derfor præsenterer og analyserer hun tre vigtige og forskellige perspektiver for forandringsledelse og kommunikation - som alle har baggrund i empirisk funderet forskning – og kombinerer dem på en hidtil uset måde.

Nye, danske cases
En anden nyskabelse i bogen er, at den – som titlen antyder - sidestiller behovet for kommunikation i forandringsledelses-processen. En opgave som tidligere bøger om emnet har forsømt, selv om man ifølge Eva Parum ikke kan forandre noget som helst uden kommunikation.

Endelig udmærker den sig ved at tage udgangspunkt i nye, danske cases fra mellemstore virksomheder, så danske studerende, samt mellem- og projektledere, kan relatere til eksemplerne og overføre problemstillingerne og løsningerne til deres egen virkelighed.

Lektor Niels Bøje Ziegler har designet omslaget, som prydes af Eva Parums eget pletskud af åkander fra Kew Gardens i London.

Forandringsledelse og Kommunikation er udkommet ved djøf forlag og kan købes i højskolens boghandel
 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • 2nd picture from an school assignment where we had to use one lamp to create different kind of light. Here's a soft frontal light. Again, hanna, my classmate, is working it. YASSSS! #dmjx #geisha #jasko #fashion #model #girl  #photography #kimono #blue
  • I dag har været en atypisk men også ret TVM-relevant dag. Har kørt Nordjylland tyndt for interviewe politikere, embedsfolk og borgere i forbindelse med en ny tværkommunal aftale. Det lyder tørt men undgik de obligatoriske kaffebrygning- og person-arbejder-ved-tastatur-optagelser💪🏼 @bygballer #dmjx #dmjxminuge
  • Why doodle on paper? #penol777 #inkmaster #dmjx #doodle #boredcreative
  • Skinhead inspired photo series 1/5 #skinhead #child #hardcore #copenhagen #dmjx
  • 😎😎 #glitter #glam #sunglasses #dmjx #boy #blonde #blue #sunglassesinside
  • På den igen ❤️🎥 #tilrettelæggerliv #tvm #dmjx #filmmaking #filmphotography #filmmaker #filmproduction
  • School assignment, create a direct and hard light using one lamp. Ihave the hottest classmates ever. #modelbutnotamodel #dmjx  #fashion #geisha #werk #jasko
  • School project going well📚📸
#portrait #girl #cloak #shadow #photography #flash #canon #dmjx