Service menu

Maiken brugte sit talent og scorede ekstra ECTS i sommerferien

Højskolens studerende kan med Forskningsministeriets nye Talentbekendtgørelse tjene ekstra ECTS-point til eksamensbeviset. Det har Maiken Solnæs fra Kommunikationsuddannelsen som første DMJX-studerende gjort


Maiken Solnæs afslører sammen med sit internationale team af talentfulde studerende udbyttet af 3 ugers Innovation Camp hos B&O


40 studerende fra hele verden var i 3 uger i juli samlet hos Bang & Olufsen for at give deres bud på fremtidens innovative design og produkter.

B&O’s Innovation Camp har i flere år inviteret talentfulde design-, arkitektur- og ikke mindst ingeniørstuderende til en 3 ugers sommercamp, hvor de i fællesskab har kunnet lade kreativiteten og idemylderet få frit løb i velegnede faciliteter.

For første gang var en håndfuld studerende med kommunikative kompetencer i år inviteret med. Herunder 2 danske – begge fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.
De var indbudt for dels at sætte de kommunikative kompetencer i spil, dels for at dokumentere Campen i ord og billeder – hvilket kan ses på Campens hjemmeside

Maiken Solnæs fra Kommunikationsuddannelsen (netop startet på 7. semester) og Asmus Søgaard Jørgensen fra Journalistuddannelsen (netop dimitteret) blev begge udvalgt til at deltage i forløbet via motiverede ansøgninger.

Godt på cv’et
Maiken Solnæs havde ingen betænkeligheder ved at rive 3 uger ud af sin sommerkalender, da chancen bød sig.

- Jeg så det som en fantastisk mulighed for få noget erfaring i at arbejde sammen med folk med helt andre fagligheder og kulturelle baggrunde. Samtidig fik jeg sat en masse af min teori i praksis og har fået noget på cv’et, som adskiller mig fra de andre, når jeg bliver færdig med uddannelsen, siger hun.

Forløbet tæller nemlig som en såkaldt ekstra-currikulær aktivitet i Forskningsministeriets nye talentbekendtgørelse. Den betyder, at Maiken Solnæs får papir på din deltagelse og også kan føje 5 ekstra ECTS-point til sit eksamensbevis, når det i januar 2016 (forhåbentlig) kommer i hus. 

 

 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • IoT-concepts
_
#dmjxkk #dmjx #internetofthings #technology #iot
  • Students combine sensors with products for Internet of Things-concepts
_
#iot #internetofthings #dmjx #dmjxkk
  • 90 people, 40 countries.

#aarhus #denmark #dmjx #mundus_journ #myerasmus #giangpham #erasmusmunduslife
  • Students combining a "product or service" card with a "sensor" card to come up with an "output"
_
#dmjxkk #dmjx #technology #internetofthings #iot
  • Using the principle of "if this, then that" students developed IoT-concepts
_
#internetofthings #technology #dmjx #dmjxkk
  • Students developing Internet of Things-concepts by first writing down as many different sensors and things to measure as possible. 
_
#technology #iot #internetofthings #sensors #input #dmjx #dmjxkk
  • Indleder jagten på den gode case! Vi har kontakt til "Keld'ert" og der tegner sig en feature-historie om el-bilens tilbagekomst 🚗 På billedet ser i Samuel fra London. Han er nice og mangler et værelse - kan nogen mon hjælpe @samuxlow? #DMJX #DMJXminuge #HelpSam
  • Just me hanging out and being me :i shot by @hannasl1 #boy #blackandwhite #flash #dmjx #werk #photography #jasko