Service menu

Livsstilsmagasin for fædre blev født under studiet

Et magasin for mænd med børn er skabt på et fundament af værktøjer, som udviklerne bag har tilegnet sig på Journalistuddannelsen
Familien har givet fred i sjælen.
Teaseren pryder sammen med et stort foto af skuespilleren Farshad Kholghi forsiden af et nyt livsstilsmagasin, Magasinet Far!, der som det første i Danmark fokuserer ene og alene på mænd med børn.

Det tablet-baserede magasin udkom for første gang i denne uge - på TabazineMedia, som har specialiseret sig i at udgive elektroniske magasiner.

Folkene bag er de to nyuddannede journalister Søren Bjerg Nielsen og Anne-Mette Gyldenløv, som har brugt de muligheder, som Journalistuddannelsen giver for at udvikle egne innovative koncepter og formater.


"Undervejs fandt vi ud af, at den patriarkalske og utilnærmelige familiefar var en uddøende race"

 

Redskaberne til at skabe magasinet har de to journalister fået gennem forløbet Journalistisk Entrepreneurship (JES), som er et innovations- og projektudviklingsforløb på Journalistuddannelsens 8. semester. Og i løbet af BA-opgaven blev selve fundamentet, som det nytænkte produkt står på, støbt, fortæller magasinets chefredaktør Anne-Mette Gyldenløv

- Vi har undersøgt markedsforhold, lavet kvalitative og kvantitative undersøgelser og selvfølgelig økonomiske udregninger og meget andet. Undervejs fandt vi ud af, at den patriarkalske og utilnærmelige familiefar var en uddøende race. Mænd tager mere barsel end tidligere, og generelt sker der en opblødning af de stereotype kønsroller, som åbner op for et magasin til fædre, forklarer hun.
"Vi skylder vores uddannelse så meget"- Vi skylder vores uddannelse så meget. For vi er ikke bare blevet journalister, men også blevet udrustet med værktøjer, som gør os i stand til selv at udvikle innovative produkter. Nu har vi vores eget magasin. Det er da ret fantastisk, siger Anne-Mette Gyldenløv.

Søren Bjerg Nielsen er redaktionschef og videoansvarlig på magasinet, som kan læses ved at

 downloade app’en Tabazine – som også giver adgang til en lang række andre magasiner.

Magasinet er udelukkende elektronisk, hvilket blandt andet giver mulighed for at udkomme oftere, bruge video og købe varer direkte via magasinerne.


Redaktionschefen og chefredaktøren. Foto: Charlotte Elgaard Christensen

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • På jagt efter den gode historie (og ænder) ⚓️ #andejagt #DMJX
  • På trappen til fredagsbaren på @dmjx i Aarhus, hvor mine forældre mødte hinanden for over 20 år siden. Og gudskelov for det 👨‍👩‍👧💜 @lisewestphal @rasemborg #dmjx #kajgf #aarhus #love #tb
  • Verdens bedste rustur er ved at være forbi 💔 #såhyggeligt #såsjovt #dmjx #jegerhooked #nuerjegtræt #seriklelængeresådanud #førbillede
  • Verdens sejeste barhold er endelig blevet færdig med at rydde op efter KaJ-fest #kajgf #dmjx #kurtstrandbar #fredagsbaren #trættetyper #sendmeresøvn #sidstemandlukkerogslukker
  • Presentation of innovation solution to the client 
_
#dmjx #dmjxx16 #addingvalue #technology
  • Presentation of three weeks of work on an innovation project. Client presentation
_
#dmjxx16 #dmjx #technology #addingvalue
  • Presentation time. 
_
#dmjxx16 #dmjx #addingvalue #technology
  • Presentation to the client. All groups had interesting concepts that improves the clients product with a way to connect with people baked in.
_
#dmjxx16 #dmjx #addingvalue