Service menu

Kommunikationsuddannelsen ansætter uddannelsesleder

Sabrina Speiermann, som er cand.comm., Ph.d. og har speciale i strategisk og politisk kommunikation, skal stå i spidsen for første DMJX-uddannelse, som udbydes både i Aarhus og København

Sabrina Speiermann er pr. 15. september ansat som uddannelsesleder på professionsbacheloruddannelsen i Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Uddannelsen udbydes i København og Aarhus.

Hun kommer fra en projektlederansættelse i Miljøforvaltningen i Københavns Kommune, hvor hun har haft ansvaret for ”I bike CPH”.
Tidligere har hun været ansat i kommunikationsvirksomheden Operate og Danmarks Naturfredningsforening. Begge steder har fokus været på udvikling og implementering af strategisk kommunikation.

Sabrina Speiermann er cand.comm. fra Roskilde Universitet og har en Ph.d.-grad i Strategisk kommunikation og Ledelse fra Copenhagen Business School. Siden 2010 har hun selvsamme sted været ekstern lektor med undervisning på både bachelor- og kandidatprogrammer.

Sabrina er  gift og mor til to drenge på 5 og 7 år og bosiddende i København.

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Mød Carlo og Helena. Det italienske/svenske ægtepar er gået fra Toscana sammen med deres æsler. Og i går ramte de udkanten af Aarhus på deres vej til Sverige. 
De har kun brugt 500 euro, siden de forlod Italiens grænser. De banker nemlig på dørene på tilfældige gårde, når det er tid til sove for natten. Og sover helst samme sted som æslerne. Jeg fulgte dem en eftermiddag og aften i deres jagt efter ly for natten.
De bød endda på aftensmad. 
#dmjx #journalistik #denmark #reportage #journalist #aarhus
  • Portrait of Bue, My classmate and photo-buddy this week 📷
  • Skinhead inspired photo series 5/5 #skinhead #mirror #blackandwhite #tattoo #bald #copenhagen #dmjx
  • Portraits from my class this week
  • InDesign uge på skolen ✌🏻️ #dmjx #gd #grafiskdesign #indesign #danmarksmedieogjournalisthøjskole
  • Portrait of Silas @silasstaal #portrait #photography #blackandwhite #dmjx
  • Spread from magazine layout #layout #indesign #typography #graphic #design #dmjx
  • De nye TVM'ere er ved at lægge sidste hånd på deres "håndværks-film", som er afslutning på deres første forløb. Jeg har assisteret den kære TVM- og FK-lære,  Svenne Friis, som her udleverer kamera til den lykkelige @marieallerslev Foto: @christinahanson #DMJX #DMJXminuge @bygballer