Service menu

Hattrick til Kreativ Kommunikation

For 3. år i træk vandt et hold studerende fra Kreativ Kommunikation den prestigefyldte DIA Future-pris


Med 3 DMJX-hold blandt de 4 finalister lå det til Danmarks Medie- og Journalisthøjskole at hive sejren hjem ved Danish Internet Awards ungdomskonkurrence, DIA Future, for 3. år i træk.

Det gør dog ikke præstationen mindre prestigiøs for vinderne, Philip Bock og Morten Schmidt, som oven i købet blot går på første år på Kreativ Kommunikation.

Prisen fik de for deres idé til app’en Carculator, som de har lavet for opdragsgiveren LetsGo, et delebilskoncept. I briefen hed det: Få danskerne til at udskifte deres nuværende bil med en delebil – via en digital kampagne.

Se resultatet her
 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Mød Carlo og Helena. Det italienske/svenske ægtepar er gået fra Toscana sammen med deres æsler. Og i går ramte de udkanten af Aarhus på deres vej til Sverige. 
De har kun brugt 500 euro, siden de forlod Italiens grænser. De banker nemlig på dørene på tilfældige gårde, når det er tid til sove for natten. Og sover helst samme sted som æslerne. Jeg fulgte dem en eftermiddag og aften i deres jagt efter ly for natten.
De bød endda på aftensmad. 
#dmjx #journalistik #denmark #reportage #journalist #aarhus
  • Portrait of Bue, My classmate and photo-buddy this week 📷
  • Skinhead inspired photo series 5/5 #skinhead #mirror #blackandwhite #tattoo #bald #copenhagen #dmjx
  • Portraits from my class this week
  • InDesign uge på skolen ✌🏻️ #dmjx #gd #grafiskdesign #indesign #danmarksmedieogjournalisthøjskole
  • Portrait of Silas @silasstaal #portrait #photography #blackandwhite #dmjx
  • Spread from magazine layout #layout #indesign #typography #graphic #design #dmjx
  • De nye TVM'ere er ved at lægge sidste hånd på deres "håndværks-film", som er afslutning på deres første forløb. Jeg har assisteret den kære TVM- og FK-lære,  Svenne Friis, som her udleverer kamera til den lykkelige @marieallerslev Foto: @christinahanson #DMJX #DMJXminuge @bygballer