Service menu

Hackathon skal føde vilde ideer til digital patientkommunikation

Kreative kommunikatører, it-folk og sundhedsfaglige slår pjalterne sammen for at skabe løsninger til fremtidens patientkommunikation. Ideerne skal præsenteres for en komité, som uddeler 50.000 kroner til den bedste

 

En række af Midtjyllands kvikkeste digitale og kreative hoveder skal flette kompetencer med sundhedsfaglige for at komme med nye løsninger på en af sundhedssektorens største udfordringer: at kommunikere effektivt, smart og digitalt med regionens borgere og patienter.

Det sker ved en såkaldt Hackathon, som afholdes i Navitas, Aarhus, den 23. september for at give et anderledes afsæt til at skabe nye forretningsideer og netværk mellem den kreative branche og sundhedssektoren.

Bedste idé får 50.000 kr. i startkapital
Bag initiativet står klyngen Innovativ offentlig kommunikation (IOK) – som Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er operatør på. IOK er sat i verden med det formål at skabe grundlag for at opbygge partnerskaber mellem den kreative branche og sundhedssektoren.
Medarrangør er Shareplay, som arbejder for at udvikle fremtidens mediesektor.

Der er plads til 50 deltagere, som bliver parret i grupper, der hele dagen skal arbejde med løsninger på 3 store sundhedsfaglige udfordringer.

 Ideerne pitches for et ekspertpanel, som belønner gruppen bag det bedste koncept eller forretningsidé med 50.000 kroner i startkapital til at arbejde videre med at realisere projektet.

- Formålet er at få alle de her folk og virksomheder, som arbejder med kreativitet og digitalitet, til at se, at der inden for sundhedskommunikation er et kæmpestort marked og potentiale for at skabe forretninger og løsninger. Vi arbejder i IOK for at danne netværk – mellem mennesker, bureauer, fagligheder og kompetencer – for at give afsæt til nye samarbejder, produkter og virksomheder, siger Karen Tambo, som er udviklingskonsulent på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og tovholder på IOK’s aktiviteter.

Læs mere om Hackathon – digital patientkommunikation og tilmeld dig her

 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Photobooth fun 📸 #brussels #belgium #photo #photobooth #fun #friends #dmjx #blackwhite #travel #journolife
  • Team Trump er klar til den traditionsrige Barsport på @dmjx
#dmjx #dmjxrus #makedmjxgreatagain
  • #denmark #danemark #dinamarca #aarhus #DMJX #aarhus2017 #visitaarhus #aarhusguide  #explore #guide #instatraveling #igersdenmark #igersaarhus #kirstenkkester #storytelling #travel #traveling #travelgram #cold #night #solitude #silence #ig_captures #master_shots #livefolk #streetphotography #streetphoto #follow #followme #photooftheday
  • favorit sted 🌴 #dmjx #oldskool
  • Friday on top #dmjx #design #graphic #illustration #sketch #croquis #drawing
  • magasinlayout 🍿💯 #dmjx #yndlingsopgave
  • Journalistspire 📽👍 #dmjx
  • ⚪️⚫️#portrait #beautiful @nathalieprieme #swing #london #zebrastripes #canon #dmjx