Service menu

Gratis foredrag om multimediefortællinger og nyheder i sociale medier

DMJX byder på to spændende tilbud ved Internet Week Denmark


Et seminar om sociale medier i et nyhedsperspektiv og et oplæg om multimedieproduktion er tilbuddene fra DMJX ved dette års Internet Week, der løber fra 9. til 13. maj.

Internet Week Denmark er en festival som fejrer internettet og som for tredje år finder sted med udgangspunkt i Aarhus og Region Midt.

De to tilbud fra DMJX ligger begge fredag den 13. maj og foregår i henholdsvis Frøberts Auditorium og Akvariet på Olof Palmes Allé.

Fredag formiddag er det Jesper Gaarskjær og Annegrete Skovbjerg der under overskriften ”En verden af nye muligheder: Byg dit eget multimedie” fortæller om, hvordan det aldrig har været lettere at lave sin egen medie-platform med historier i tekst, billeder, lyd og video.

Fredag eftermiddag byder vi på seminar under overskriften ”Det ændrede nyhedsbillede i de sociale mediers tidsalder”. Her vil professor Kim Schrøder fra Roskilde Universitet, forskningschef Jakob Linaa Jensen og fagmedarbejder Peter From Jacobsen diskutere det ændrede nyhedsbillede ud fra såvel et produktions- som et konsumptionsperspektiv.

Alle interesserede er velkomne.
Tilmelding kan ske direkte til Internet Week Denmark:

Det ændrede nyhedsbillede i de sociale mediers tidsalder

En verden af nye muligheder: Byg dit eget multimedie
 

 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Cykel rig #bike#bikerig#rig#sony#sonya7sii #tvm11#dmjx#copenhagen #københavn #filmmaker #daredevil
  • Et meget hvidt rum #dmjx #dmjxphoto #børsenfoto
  • This week we're doing portraits of each other in the studio. #cheekbonesfordays #playingwithligt #dmjx #justdmjxthings
  • Oh no Ono one day poster design
  • Last week I went on a trip. Today I'm editing with usefull help from @maleneanthony #photojournalism #reportage #koncernlivet #dmjx #dmjxfoto #dmjxfj #prakkerliv
  • Der er noget sjovt ved at få en oldschool blyant og blyantspidser på et kursus om Snapchat 😏✏️ #mettebliverklogere #snapchat #dmjx
  • I dag var en stor dag for 2. semester Kurtere #starstruck #kurtstrandbar #dmjx #fredagsbaren
  • Den kommende uge kan I følge en audiovisuel hverdag på TVM. Jeg hedder Frederik @bygballer og går på 3. semester, hvor vi netop har påbegyndt kurset "Feature Journalism". Når jeg ikke tager selfies på bagerste række, arbejder jeg med filmprojekter, både i skolesammenhænge og ved siden af. Jeg ser frem til den kommende uge, der står på længere formater, dramaturgi og dokumentarisme. SoMe-strategien er ikke lige lagt endnu, men jeg er blevet opfordret til at bruge humor... #DMJX #DMJXminuge #TVM10