Service menu

Fantastisk fotobog om Nørreport

Forlaget Ajour udgiver fotobog med autentiske billeder fra den travle station

Nørreport Station er Københavns svingdør, som hundredtusindvis af rejsende benytter dagligt. 

Igennem 4 år - på alle tidspunkter af døgnet og året - har fotograf Klaus Holsting fanget sjælen oppe og nede på det sted, han selv kalder "Danmarks eneste undergrundsstation". 


Resultatet kan opleves i fotobogen Nørreport Station, som i morgen udkommer ved Forlaget Ajour (udsolgt fra forlaget)

Bogen indeholder knap et par hundrede sider med  stærke, skæve og smukke fotos – og desuden tekster af Søren Ulrik Thomsen, Klaus Lynggaard, Morten Søndergaard, Rune Lykkeberg, Bo Tao Michaëlis og Klaus Holsting selv. 

App og anmeldelser 
Allerede inden bogen er udkommet, trækker den overskrifter i medierne. Store opslag i Weekendavisen, Information, Politiken og 24 timer suppleres med anmeldelser i Deadline 17 og Smagsdommerne på DR2 i dag. 

Samtidig er det muligt at downloade en app og nyde et udvalg af fotografierne på sin iPhone eller iPad. 

Klaus Holsting har været fotograf i 25 år og er velkendt blandt læsere af blandet andet Information og Politiken. Han vandt 1. pris i kategorien Årets Danske Hverdagsbillede ved Årets Pressefoto 2012.

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Mød Carlo og Helena. Det italienske/svenske ægtepar er gået fra Toscana sammen med deres æsler. Og i går ramte de udkanten af Aarhus på deres vej til Sverige. 
De har kun brugt 500 euro, siden de forlod Italiens grænser. De banker nemlig på dørene på tilfældige gårde, når det er tid til sove for natten. Og sover helst samme sted som æslerne. Jeg fulgte dem en eftermiddag og aften i deres jagt efter ly for natten.
De bød endda på aftensmad. 
#dmjx #journalistik #denmark #reportage #journalist #aarhus
  • Portrait of Bue, My classmate and photo-buddy this week 📷
  • Skinhead inspired photo series 5/5 #skinhead #mirror #blackandwhite #tattoo #bald #copenhagen #dmjx
  • Portraits from my class this week
  • InDesign uge på skolen ✌🏻️ #dmjx #gd #grafiskdesign #indesign #danmarksmedieogjournalisthøjskole
  • Portrait of Silas @silasstaal #portrait #photography #blackandwhite #dmjx
  • Spread from magazine layout #layout #indesign #typography #graphic #design #dmjx
  • De nye TVM'ere er ved at lægge sidste hånd på deres "håndværks-film", som er afslutning på deres første forløb. Jeg har assisteret den kære TVM- og FK-lære,  Svenne Friis, som her udleverer kamera til den lykkelige @marieallerslev Foto: @christinahanson #DMJX #DMJXminuge @bygballer