Service menu

Fadbamser er fremtiden (valg-klumme)

Måske bliver danskerne nødt til at krybe til korset, opgive de asketiske tanker og forstå, at Lars Løkke faktisk i lang tid har været på forkant med fremtiden. Fadøl er det nye sort i politik, skriver forskningschef Michael Ejstrup

Af Michael Ejstrup, forskningschef i sprog

 

Danskerne har ikke været sene til at fordømme Lars Løkkes forbrug; især har bonner med fadbamser jævnligt været draget ind i debatten. Vi kan altså ikke rigtig forene dansk nidkærhed og askese med, at en statsministerkandidat holder af fadbamser. Og da slet ikke, hvis han betaler dem med kreditkort, som egentlig tilhører staten.

Helle T. har for åben skærm afsløret,  at hun har en indre hippie, men samme Helle T. har fornuftigt nok valgt at lade være med at vise os, de ydre elementer, der kan pege i retning af hippie-kultur. Helle T. har indtil videre i denne valgkamp valgt en fiks grøn eller cyklame-rosa-agtig jakke i god kvalitet. Uden hverken blomster eller lille bånd. Det er klogt, for danskerne er ikke til hippie-tøj. Og vores statsminister skal, som Helle T. helt rigtigt har forstået, klæde sig i enten spadseredragt-bukser a la Hillary eller i en fornuftig nederdel med sort strømpebuks. Det ved vi, hvad er. Det går an.

Læs flere klummer om valget og valgkampen

Nu er der så tilstødt en hændelse, som burde få danskerne på andre tanker. I hvert fald, når det gælder Lars Løkke. For på billedet her, som er fra bundeskanzlerin.de, spiller fadøl en vigtig rolle for nogle af verdens fremmeste statsmænd og –kvinder. Måske bliver danskerne nødt til at krybe til korset, opgive de asketiske tanker og forstå, at Lars Løkke faktisk i lang tid har været på forkant med fremtiden. Fadøl er det nye sort i politik.


----------------------------------------------

Michael Ejstrup, og en række øvrige ansatte fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, blogger under valgkampen - og stiller sig i øvrigt til rådighed for pressen med ekspertise inden for politik, retorik, økonomi, taktik m.m.
Se listen over højskolens valgeksperter

 

 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Croquis drawing session 1 minute #croquis #drawing #illustration #doodle #sketch #dmjx #
  • AI-concepts
_
#dmjxkk #dmjx #machinelearning #artificialintelligence #ai #technology
  • Exhausted
_
#dmjx #dmjxkk
  • Reflecting 
_
#learningbyreflection #learning #reflection #dmjxkk #dmjx
  • Reflecting on the past experience using reflection cards
_
#dmjx #dmjxkk #reflection #learning #learningbyreflection
  • AI-concept
_
#technology #dmjx #dmjxkk #artificialintelligence #machinelearning
  • AI-concepts
_
#machinelearning #artificialintelligence #dmjxkk #dmjx #technology
  • AI-concepts
_
#technology #dmjx #dmjxkk #artificialintelligence #machinelearning