Service menu

DMJX-studerende fotograferede uafgjort mod resten af verden

Snuppede halvdelen af guldpriserne ved foto-VM for studerende

Kasper Palsnov vandt guld i kategorien Sports Feature for dette foto af fodboldtalentet Marcus Jørgensen, som gør klar til endnu et træningspas.


Det er nærmest uhørt. Men ikke desto mindre et faktum. Fotojournaliststuderende fra DMJX flåede halvdelen af de 14 guldpriser ned fra hylderne ved verdens største og ældste fotokonkurrence for unge fotojournalister, CPOY.

CPOY står for College Photo Of the Year og foregår på Missouri University, som har afholdt konkurrencen hvert år siden 1945.

I alt kæmpede flere end 600 studerende fra 130 skoler om priserne.
Når man tæller sølv, bronze og hædrende omtaler med, blev der i alt uddelt 82 priser. Heraf gik de 22 til fotos taget af DMJX-studerende. Fordelt på 15 personer fra BA-uddannelsen og de internationale hold.

Vandt hovedprisen
Den allerstørste pris College Photographer of the Year blev vundet af en af højskolens internationale studerende, Mario Wezel.
Det er i øvrigt anden gang inden for de sidste tre år, at en DMJX-studerende vinder den pris.


Dette foto af Emmy, som er født med Downs syndrom, stammer fra Mario Wezels afgangsprojekt ”One in eight hundred” - og var med til at gøre ham til årets fotograf.

Læs meget mere om konkurrencen og de enkelte vindere på danishphotojournalism.com
 

 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Spread from magazine layout #layout #indesign #typography #graphic #design #dmjx
  • De nye TVM'ere er ved at lægge sidste hånd på deres "håndværks-film", som er afslutning på deres første forløb. Jeg har assisteret den kære TVM- og FK-lære,  Svenne Friis, som her udleverer kamera til den lykkelige @marieallerslev Foto: @christinahanson #DMJX #DMJXminuge @bygballer
  • Har i denne uge haft fornøjelsen af at interviewe Luna Richardt, for derefter at skrive en artikel, som handler om de forventninger, der følger med, når man deltager i Den Store Bagedyst 🍰✌🏼
#dmjx #dmjxe16 #denstorebagedyst
  • Portrait of Emma 🌺 @emmaheythunbo #photography #portrait #dmjx
  • Surfmagazine #surf #surfeurope #dmjx #surfersparadise #surflife #surfmagazine #layout #firsttime #indesign
  • Skinhead inspired photo series 4/5 #skinhead #polo #beard #faketattoo #dmjx #copenhagen
  • Lille fredag på #dmjx #HårdTorsdag
  • Et okay snit, måske mangler der lidt finish, men ellers er min gruppe fint tilfredse med min after eight cheesecake. #cheesecake #aftereight #dmjx #kagegruppen #denstorebagedyst #godkendtafblomsterberg #ingenklagerJacobbager