Service menu

App bankede store bureauer ved award show

I konkurrence med nogle af landets største bureauer - med kunder som Danske Bank og Lego – løb to DMJX-lektorer med fornem reklamepris for deres kreative app

Da den kreative branches største award show, Creativ Circle Award, i weekenden løb af stablen, var det ikke kun de store anerkendte bureauer, som DDB og Hello Monday, som skulle på scenen og have overrakt priser inden for kategorierne reklame, design og digital. 

Inden for ”digital” var Tine Kej og Katrine Granholm, lektorer på Kreativ Kommunikation, nomineret i kategorien ”Service driven apps and utilities” for deres succesfulde app the Concept Maker, som er et nytænkt idégenereringsværktøj til netop den kreative branche. 

Her blev det til en sølvstatuette - en placering som ikke er mindre fornem af, at parret selv har skrabet penge sammen til projektet, og også stået for alt fra idé og indhold til design, illustrationer, flow, navigation og programmering. 

- I modsætning til alle de andre shortlistede til showet, som har store budgetter og mange mennesker bag deres produktioner, har vi lavet alting selv. Vi er utrolig stolte over prisen, siger Tine Kej. 

Aftenens konferencier Nikolaj Lie Kaas kunne i alt præsentere 59 priser på en aften, hvor 36 bureauer blev belønnet med en statuette. 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Mød Carlo og Helena. Det italienske/svenske ægtepar er gået fra Toscana sammen med deres æsler. Og i går ramte de udkanten af Aarhus på deres vej til Sverige. 
De har kun brugt 500 euro, siden de forlod Italiens grænser. De banker nemlig på dørene på tilfældige gårde, når det er tid til sove for natten. Og sover helst samme sted som æslerne. Jeg fulgte dem en eftermiddag og aften i deres jagt efter ly for natten.
De bød endda på aftensmad. 
#dmjx #journalistik #denmark #reportage #journalist #aarhus
  • Portrait of Bue, My classmate and photo-buddy this week 📷
  • Skinhead inspired photo series 5/5 #skinhead #mirror #blackandwhite #tattoo #bald #copenhagen #dmjx
  • Portraits from my class this week
  • InDesign uge på skolen ✌🏻️ #dmjx #gd #grafiskdesign #indesign #danmarksmedieogjournalisthøjskole
  • Portrait of Silas @silasstaal #portrait #photography #blackandwhite #dmjx
  • Spread from magazine layout #layout #indesign #typography #graphic #design #dmjx
  • De nye TVM'ere er ved at lægge sidste hånd på deres "håndværks-film", som er afslutning på deres første forløb. Jeg har assisteret den kære TVM- og FK-lære,  Svenne Friis, som her udleverer kamera til den lykkelige @marieallerslev Foto: @christinahanson #DMJX #DMJXminuge @bygballer