Virtual Reality og 360 graders video

360 graders video og Virtual Reality bliver spået en stor fremtid i journalistik og kommunikation som den næste store formidlingsplatform. Her har du muligheden for i praksis at udforske muligheder og udfordringer sammen med nogle af frontløberne på den nye medieplatform.

360 graders video giver mulighed for at give brugerne en førstehånds-oplevelse ved at anbringe dem midt i et virtuelt miljø. Lad dem opleve en nedlagt reaktor i Chernobyl, en krigszone i Syrien eller lad dem flyve med over skovbrug i Amazonas. Giv beslutningstagere mulighed for at komme ud i de områder, de skal tage stilling til. Virtual Reality tager disse muligheder videre ved at inddrage computerspilslignende interaktioner i oplevelserne.

Den nye formidlingsform giver mange muligheder for intenst engagement, når brugerne selv udforsker scenerne, men også udfordringer, når de gør det i deres eget tempo. På kurset vil vi udforske de fortælletekniske greb og teknologiske kompetencer, som er forudsætningen for, at formidlingen lykkes og oplevelsen bliver optimal.

På kurset får du:

 • introduktion til optagelse med 360 graders videokamera

 • gennemgang af begreber og teknologier inden for Virtual Reality

 • prøvet at arbejde med videokameraet i praksis

 • indblik i redigering, efterbehandling og distribution af video

 • prøvet forskellige typer VR-briller


Hvem bør deltage i kurset?
Kurset henvender sig til journalister, kommunikatører og fotografer, som allerede kender til traditionel videoproduktion og visuel fortælleteknik med levende billeder.

Hvordan foregår undervisningen?
Start-up virksomheden Kanda står for undervisningen, som vil bestå af både oplæg og praktiske øvelser. Du får rig mulighed for at afprøve teknikken – og du får masser af inspiration fra aktuelle eksempler på, hvordan teknologien bliver brugt i dag.

Kanda har eget studie og udstyr, som vil blive brugt i de praktiske opgaver. Du skal derfor ikke medbringe eget udstyr.

Prisen omfatter
Forplejning på undervisningsdagene er inkluderet i prisen.

 

På kurset møder du

Kristian Emil Andreasen

Direktør hos Kanda, MSC In Engineering – Technology Based Business Development, ekstern konsulent for WHO. Hos Kanda arbejder de med at udvikle interaktive spil, der kan gøre folk klogere – på en sjovere måde.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Når man studerer film og tv, ved man at selv den korteste lille video tager lang tid at lave. Der er tit langt imellem sejrene, og det er bl.a. derfor jeg også er meget glad for at tage billeder. Det er så dejligt enkelt at gå til og mindst lige så tilfredsstillende. Jeg finder et godt billede frem til imorgen. #dmjx #dmjxminuge @antonbestle
 • #DMJX #dmjxmpl #København
 • Simon mente, at der manglede julehygge under vores projektskrivning. Nu har vi et fyrfadslys #julehygge #dmjx #aarhus #aarhus
 • Klokken har passeret 10 - og vi må til det #verdensbedstearbejdsplads #dmjx
 • There is no catharsis: I leave with just a small hope to made a first step...The first step towards a reconnection with my father - but at least a better understatement of myself.
@69thidentity @dmjxphoto #dmjx #dmjxphoto #kaliningrad #russia #portrait #indarkness #motionblur #faded #darklabyrinth #theunknown #father #againstthelight #dmjxIGtakeover #visualprojectphoto2 #neveronassignment
 • Vi kan næsten ikke få nok Union ⭐️🇪🇺 #flagfashion #DMJX #BruxellesBøller
 • Jeg kom simpelthen til at smutte en tur forbi en eller anden #årsfest for @dmjx i lørdags. Heldigvis var der masser af balloner 🎈✌🏻️#dmjx #mplslårihjel #mintcombover
 • 1+1=3 ✨ #dmjx #idea #connections #simpsons