Virtual Reality og 360 graders video

360 graders video og Virtual Reality bliver spået en stor fremtid i journalistik og kommunikation som den næste store formidlingsplatform. Her har du muligheden for i praksis at udforske muligheder og udfordringer sammen med nogle af frontløberne på den nye medieplatform.

360 graders video giver mulighed for at give brugerne en førstehånds-oplevelse ved at anbringe dem midt i et virtuelt miljø. Lad dem opleve en nedlagt reaktor i Chernobyl, en krigszone i Syrien eller lad dem flyve med over skovbrug i Amazonas. Giv beslutningstagere mulighed for at komme ud i de områder, de skal tage stilling til. Virtual Reality tager disse muligheder videre ved at inddrage computerspilslignende interaktioner i oplevelserne.

Den nye formidlingsform giver mange muligheder for intenst engagement, når brugerne selv udforsker scenerne, men også udfordringer, når de gør det i deres eget tempo. På kurset vil vi udforske de fortælletekniske greb og teknologiske kompetencer, som er forudsætningen for, at formidlingen lykkes og oplevelsen bliver optimal.

På kurset får du:

 • introduktion til optagelse med 360 graders videokamera

 • gennemgang af begreber og teknologier inden for Virtual Reality

 • prøvet at arbejde med videokameraet i praksis

 • indblik i redigering, efterbehandling og distribution af video

 • prøvet forskellige typer VR-briller


Hvem bør deltage i kurset?
Kurset henvender sig til journalister, kommunikatører og fotografer, som allerede kender til traditionel videoproduktion og visuel fortælleteknik med levende billeder.

Hvordan foregår undervisningen?
Start-up virksomheden Kanda står for undervisningen, som vil bestå af både oplæg og praktiske øvelser. Du får rig mulighed for at afprøve teknikken – og du får masser af inspiration fra aktuelle eksempler på, hvordan teknologien bliver brugt i dag.

Kanda har eget studie og udstyr, som vil blive brugt i de praktiske opgaver. Du skal derfor ikke medbringe eget udstyr.

Prisen omfatter
Forplejning på undervisningsdagene er inkluderet i prisen.

 

På kurset møder du

Kristian Emil Andreasen

Direktør hos Kanda, MSC In Engineering – Technology Based Business Development, ekstern konsulent for WHO. Hos Kanda arbejder de med at udvikle interaktive spil, der kan gøre folk klogere – på en sjovere måde.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Stretch out to work it out 💅 #stretching #graphicdesign #poster #dmjx #typography
 • Praktiklivet handler ikke kun om at arbejde. Husk at nyde omgivelserne :) #prakkerliv #DMJX #londonlife
 • "Three women having a break between games."
#dmjxphoto #dmjx 
Thanks for watching! 🏁 Follow my work at @emmalinehs
 • Kommunikationsuddannelsen på #DMJX åbner en masse forskellige døre til fremtiden. #mindthegap #prakkerliv #london
 • Første dag med bachelorprojektet er gået, og jeg er spændt på at se, hvordan fremtiden ser ud, når den sidste eksamen er afleveret og studielivet er slut 😄 #school #working #work #workspace #lastexam #exam #almost #done #dmjx #journalist #excited #apple #macbookpro #plants #vsco #vscocam #instadaily #instagood #instamoments #photooftheday #picoftheday
 • Er du gået død i kartoflerne? Så har vi heldigvis et par opskrifter, der forhåbentligt kan inspirere dig til at spise mere af den billige knold! 🥔👌 link i bio! .
.
.
#studenterhusaarhus #shaarhus #studhusaarhus #studerendeiaarhus #studentinaarhus #mitstudenterhus #yourniversity #austudieliv #dmjx  #viauniversitycollege #eaaadk #frivilligtarbejde
 • "Each player has their own personal arrangement, which makes them feel lucky. But for most of them, 'Banko' isn't about winning money - it's a feeling of community and a rush of adrenaline" #dmjx #dmjxphoto @emmalinehs
 • Er lidt i tvivl, om jeg må sige "godmorgen", nu hvor klokken er halv tolv, og det kun er morgen for mig, fordi jeg har sovet længe i dag. "Godformiddag" er nok mere passende. I hvert fald hej og velkommen til denne uges takeover, hvor det er det mig, Cecilie Børch, I skal høre fortælle om livet som en MPL'er på 4. semester - for helt ærligt, der er jo ingen af jer, der ved, hvad vi laver. Vi skal også røre ved en smule studenter"politik", for som just afgået formand for De Studerendes Råd Øst gennem 1,5 år OG som nyt bestyrelsesmedlem i DMJX's bestyrelse kommer vi vist ikke uden om det. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme i gang! #jegvarforudseendeogtogetbilledeigårhvorforåretstadigvisteansigt #modsatidag #dmjx #dmjxminuge @cecilieboerch