Virtual Reality og 360 graders video

360 graders video og Virtual Reality bliver spået en stor fremtid i journalistik og kommunikation som den næste store formidlingsplatform. Her har du muligheden for i praksis at udforske muligheder og udfordringer sammen med nogle af frontløberne på den nye medieplatform.

360 graders video giver mulighed for at give brugerne en førstehånds-oplevelse ved at anbringe dem midt i et virtuelt miljø. Lad dem opleve en nedlagt reaktor i Chernobyl, en krigszone i Syrien eller lad dem flyve med over skovbrug i Amazonas. Giv beslutningstagere mulighed for at komme ud i de områder, de skal tage stilling til. Virtual Reality tager disse muligheder videre ved at inddrage computerspilslignende interaktioner i oplevelserne.

Den nye formidlingsform giver mange muligheder for intenst engagement, når brugerne selv udforsker scenerne, men også udfordringer, når de gør det i deres eget tempo. På kurset vil vi udforske de fortælletekniske greb og teknologiske kompetencer, som er forudsætningen for, at formidlingen lykkes og oplevelsen bliver optimal.

På kurset får du:

 • introduktion til optagelse med 360 graders videokamera

 • gennemgang af begreber og teknologier inden for Virtual Reality

 • prøvet at arbejde med videokameraet i praksis

 • indblik i redigering, efterbehandling og distribution af video

 • prøvet forskellige typer VR-briller


Hvem bør deltage i kurset?
Kurset henvender sig til journalister, kommunikatører og fotografer, som allerede kender til traditionel videoproduktion og visuel fortælleteknik med levende billeder.

Hvordan foregår undervisningen?
Start-up virksomheden Kanda står for undervisningen, som vil bestå af både oplæg og praktiske øvelser. Du får rig mulighed for at afprøve teknikken – og du får masser af inspiration fra aktuelle eksempler på, hvordan teknologien bliver brugt i dag.

Kanda har eget studie og udstyr, som vil blive brugt i de praktiske opgaver. Du skal derfor ikke medbringe eget udstyr.

Prisen omfatter
Forplejning på undervisningsdagene er inkluderet i prisen.

 

På kurset møder du

Kristian Emil Andreasen

Direktør hos Kanda, MSC In Engineering – Technology Based Business Development, ekstern konsulent for WHO. Hos Kanda arbejder de med at udvikle interaktive spil, der kan gøre folk klogere – på en sjovere måde.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Jonas and the fish 🐟
 • 🎥🎬⭐️ #lights #camera #action #onset #videoproduction #internship #media #production #dmjx #vj #tvm #filmbyen
 • Sketches for danish entrepreneurship awards 2017, comparing styles, #danishentrepreneurship #danishentrepreneurshipaward #danishdesign #graphicdesign #dmjx #posters
 • Inden læsningen går i gang, skal vi lige have det godt. 🤣💃🏻😇🙆🏼‍♂️🍰🍩 #studielivet #stillgoingstrong #kommunikation #dmjx #seriousbussniess #butfirst #kanelsnegle #fastelavnsboller #fråderen #frås #jatak #deterjoonsdag #kage #godtforsjælen #komm17
 • #takeover vi i Erhvervsgruppen har vores første arrangement i det her semester, i dag 😁 Og vi har indgået et samarbejde med de skønne mennesker fra Arts karriere 🙏 Her kan I se den næste times program 🤗
.
.
.
#studenterhusaarhus #shaarhus #studhusaarhus #studerendeiaarhus #studentinaarhus #mitstudenterhus #yourniversity #austudieliv #dmjx #viauniversitycollege #viadk #aams #eaaadk #frivilligtarbejde #mitaarhus #aarhus
 • My life has been invaded by TV #tvtvtvtv #journolyf #dmjx
 • This week's #brutalism fix at #dmjx
 • Sult af Knut Hamsun - Bogcover