Videre med foto: Journalister & kommunikatører

Bliv endnu bedre til at fotografere. Lær at skabe billeder, der skaber opmærksomhed omkring dit budskab og forståelse for din historie.

Du kan allerede fotografere - men vil gerne blive bedre
Måske er du fotograferende journalist eller kommunikationsmedarbejder. Du tager sikkert billeder i forvejen, men mangler både mere teknisk kunnen og gode idéer til at tage de billeder, der skaber opmærksomhed om dit budskab og forståelse for din historie.

Niveauopdeling og to undervisere giver mulighed for at fokusere på dine udfordringer
På dette kursus starter vi ikke med det helt grundlæggende, men forventer at du allerede tager billeder i dit daglige arbejde. Til gengæld kan vi med to undervisere specialisere og niveaudele, så du forhåbentlig kan få hjælp til lige præcis dine fotografiske problemstillinger fra dagligdagen, uanset om du er almindeligt rutineret eller meget erfaren.

På fire dage vil vi komme omkring en del af disse vigtige emner:

 • brug af lys og skygge
 • mennesker og det gode portrætfotografi
 • muligheden for at kunne fotografere sportsbilleder og andre svære motiver i bevægelse
 • bedre planlægning giver bedre billeder
 • gode illustrationsbilleder, der kan bruges både i kommunikationsarbejde og til illustration af de mange historier der skal billeddækkes på nettet.

Og så vil vi bruge en del tid på den vigtige disciplin: færdiggørelse af billedet i computeren. Du kommer til at lave billeder, der teknisk er klar til offentliggørelse.

Kurset er tænkt som en overbygning på kurset “Fotograferende journalister  – tag bedre billeder” – eller et andet grundkursus. Der er altså mindre fokus på grundlæggende teknik og reportage på dette fortsætterursus.

Dag 1.
Stilleben / Bedre portrætbilleder med én eller flere lyskilder

Dag 2.
Raw-konverting – en hel dag med billedbehandling

Dag 3.
Billeder i bevægelse – sport og reportage

Dag 4.
Antistock-billeder / illustration / produkt – on location og outtakes fra andre opgaver.

Prisen omfatter
Prisen dækker forplejning på undervisningsdagene.

 

På kurset møder du

Jesper Voldgaard

Freelancefotograf og underviser på fotojournalistuddannelsen ved Danmarks Medie og Journalisthøjskole.
Profil

Gregers Kirdorf

Pressefotograf, arbejder freelance primært for uge- og fagblade samt for offentlige institutioner.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Når man studerer film og tv, ved man at selv den korteste lille video tager lang tid at lave. Der er tit langt imellem sejrene, og det er bl.a. derfor jeg også er meget glad for at tage billeder. Det er så dejligt enkelt at gå til og mindst lige så tilfredsstillende. Jeg finder et godt billede frem til imorgen. #dmjx #dmjxminuge @antonbestle
 • #DMJX #dmjxmpl #København
 • Simon mente, at der manglede julehygge under vores projektskrivning. Nu har vi et fyrfadslys #julehygge #dmjx #aarhus #aarhus
 • Klokken har passeret 10 - og vi må til det #verdensbedstearbejdsplads #dmjx
 • There is no catharsis: I leave with just a small hope to made a first step...The first step towards a reconnection with my father - but at least a better understatement of myself.
@69thidentity @dmjxphoto #dmjx #dmjxphoto #kaliningrad #russia #portrait #indarkness #motionblur #faded #darklabyrinth #theunknown #father #againstthelight #dmjxIGtakeover #visualprojectphoto2 #neveronassignment
 • Vi kan næsten ikke få nok Union ⭐️🇪🇺 #flagfashion #DMJX #BruxellesBøller
 • Jeg kom simpelthen til at smutte en tur forbi en eller anden #årsfest for @dmjx i lørdags. Heldigvis var der masser af balloner 🎈✌🏻️#dmjx #mplslårihjel #mintcombover
 • 1+1=3 ✨ #dmjx #idea #connections #simpsons