Videoproduktion for øvede

På dette kursus kommer du videre teknisk og fortælleteknisk med dine videoproduktioner. Du lærer at udnytte de kreative muligheder ved dit kamera og kommer i dybden med lys og lyd i forbindelse med dine optagelser.

Vil du mere end det basale?
Du kan godt lave video-interviews og små instruktionsfilm, men nu er du klar til at tage skridtet videre og lave mere visuelt fængende produktioner til nettet.

Fortæl fængende historier med levende billeder
Dette kursus skærper og videreudvikler dine evner og talenter som visual storyteller. Du bliver i stand til at producere længere og mere komplicerede videoindslag uden, at teknikken bliver en klods om benet.
Du lærer, hvordan du sammensætter det præcise og spændende portræt af en person, en ting, en virksomhed, eller måske en vision.

På kurset lærer du at:

 • finde ind til kernen af din historie
 • vinkle og prioritere
 • producere bærende billeder og bærende udsagn
 • researche og planlægge produktionen, så du får overskud til at lege mere med udtrykket, når du optager
 • blive bedre til at interviewe, også selvom du skal styre lys, lyd og kamera samtidig.
 • udnytte dit kamera og de kreative muligheder mere optimalt
 • arbejde mere kreativt med framing og billedbeskæring
 • gå mere i dybden med lys og lyd
 • bruge one-man-band fif og tricks

Kurset henvender sig til journalister, kommunikatører og andre, der allerede har arbejdet med grundlæggende videoproduktion. Du har måske gennemført et kursus i grundlæggende videoproduktion ved DMJX eller et andet sted.

Kurset er delt op i to moduler og du kommer ud og afprøver, hvad du har lært på første modul. Det praktiske arbejde, efterfulgt af feedback, giver dig mulighed for at udvikle dig og dit udtryk.

Andet modul afvikles online som webinar, som kan afvikles på din egen computer.

Du producerer på eget optageudstyr. Har du ikke adgang til kamera, har du mulighed for at låne det på kursusdagene. Undervisningsdagene vil fokusere på planlægning og optagelse og mindre på redigering. Du skal derfor kunne redigere på eget udstyr efter første modul og selv kunne beherske det redigeringsprogram, du har valgt at arbejde med.

 

På kurset møder du

Jon Rytter

Uddannet journalist, fotograf, klipper, tonemester og er en passioneret og erfaren visuel storyteller. Udover at producere film og videoer arbejder Jon Rytter som konsulent og underviser i Danmark og udlandet.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Stretch out to work it out 💅 #stretching #graphicdesign #poster #dmjx #typography
 • Praktiklivet handler ikke kun om at arbejde. Husk at nyde omgivelserne :) #prakkerliv #DMJX #londonlife
 • "Three women having a break between games."
#dmjxphoto #dmjx 
Thanks for watching! 🏁 Follow my work at @emmalinehs
 • Kommunikationsuddannelsen på #DMJX åbner en masse forskellige døre til fremtiden. #mindthegap #prakkerliv #london
 • Første dag med bachelorprojektet er gået, og jeg er spændt på at se, hvordan fremtiden ser ud, når den sidste eksamen er afleveret og studielivet er slut 😄 #school #working #work #workspace #lastexam #exam #almost #done #dmjx #journalist #excited #apple #macbookpro #plants #vsco #vscocam #instadaily #instagood #instamoments #photooftheday #picoftheday
 • Er du gået død i kartoflerne? Så har vi heldigvis et par opskrifter, der forhåbentligt kan inspirere dig til at spise mere af den billige knold! 🥔👌 link i bio! .
.
.
#studenterhusaarhus #shaarhus #studhusaarhus #studerendeiaarhus #studentinaarhus #mitstudenterhus #yourniversity #austudieliv #dmjx  #viauniversitycollege #eaaadk #frivilligtarbejde
 • "Each player has their own personal arrangement, which makes them feel lucky. But for most of them, 'Banko' isn't about winning money - it's a feeling of community and a rush of adrenaline" #dmjx #dmjxphoto @emmalinehs
 • Er lidt i tvivl, om jeg må sige "godmorgen", nu hvor klokken er halv tolv, og det kun er morgen for mig, fordi jeg har sovet længe i dag. "Godformiddag" er nok mere passende. I hvert fald hej og velkommen til denne uges takeover, hvor det er det mig, Cecilie Børch, I skal høre fortælle om livet som en MPL'er på 4. semester - for helt ærligt, der er jo ingen af jer, der ved, hvad vi laver. Vi skal også røre ved en smule studenter"politik", for som just afgået formand for De Studerendes Råd Øst gennem 1,5 år OG som nyt bestyrelsesmedlem i DMJX's bestyrelse kommer vi vist ikke uden om det. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme i gang! #jegvarforudseendeogtogetbilledeigårhvorforåretstadigvisteansigt #modsatidag #dmjx #dmjxminuge @cecilieboerch