Videoproduktion for øvede

På dette kursus kommer du videre teknisk og fortælleteknisk med dine videoproduktioner. Du lærer at udnytte de kreative muligheder ved dit kamera og kommer i dybden med lys og lyd i forbindelse med dine optagelser.

Vil du mere end det basale?
Du kan godt lave video-interviews og små instruktionsfilm, men nu er du klar til at tage skridtet videre og lave mere visuelt fængende produktioner til nettet.

Fortæl fængende historier med levende billeder
Dette kursus skærper og videreudvikler dine evner og talenter som visual storyteller. Du bliver i stand til at producere længere og mere komplicerede videoindslag uden, at teknikken bliver en klods om benet.
Du lærer, hvordan du sammensætter det præcise og spændende portræt af en person, en ting, en virksomhed, eller måske en vision.

På kurset lærer du at:

 • finde ind til kernen af din historie
 • vinkle og prioritere
 • producere bærende billeder og bærende udsagn
 • researche og planlægge produktionen, så du får overskud til at lege mere med udtrykket, når du optager
 • blive bedre til at interviewe, også selvom du skal styre lys, lyd og kamera samtidig.
 • udnytte dit kamera og de kreative muligheder mere optimalt
 • arbejde mere kreativt med framing og billedbeskæring
 • gå mere i dybden med lys og lyd
 • bruge one-man-band fif og tricks

Kurset henvender sig til journalister, kommunikatører og andre, der allerede har arbejdet med grundlæggende videoproduktion. Du har måske gennemført et kursus i grundlæggende videoproduktion ved DMJX eller et andet sted.

Kurset er delt op i to moduler og du kommer ud og afprøver, hvad du har lært på første modul. Det praktiske arbejde, efterfulgt af feedback, giver dig mulighed for at udvikle dig og dit udtryk.

Andet modul afvikles online som webinar, som kan afvikles på din egen computer.

Du producerer på eget optageudstyr. Har du ikke adgang til kamera, har du mulighed for at låne det på kursusdagene. Undervisningsdagene vil fokusere på planlægning og optagelse og mindre på redigering. Du skal derfor kunne redigere på eget udstyr efter første modul og selv kunne beherske det redigeringsprogram, du har valgt at arbejde med.

 

På kurset møder du

Jon Rytter

Uddannet journalist, fotograf, klipper, tonemester og er en passioneret og erfaren visuel storyteller. Udover at producere film og videoer arbejder Jon Rytter som konsulent og underviser i Danmark og udlandet.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Når man studerer film og tv, ved man at selv den korteste lille video tager lang tid at lave. Der er tit langt imellem sejrene, og det er bl.a. derfor jeg også er meget glad for at tage billeder. Det er så dejligt enkelt at gå til og mindst lige så tilfredsstillende. Jeg finder et godt billede frem til imorgen. #dmjx #dmjxminuge @antonbestle
 • #DMJX #dmjxmpl #København
 • Simon mente, at der manglede julehygge under vores projektskrivning. Nu har vi et fyrfadslys #julehygge #dmjx #aarhus #aarhus
 • Klokken har passeret 10 - og vi må til det #verdensbedstearbejdsplads #dmjx
 • There is no catharsis: I leave with just a small hope to made a first step...The first step towards a reconnection with my father - but at least a better understatement of myself.
@69thidentity @dmjxphoto #dmjx #dmjxphoto #kaliningrad #russia #portrait #indarkness #motionblur #faded #darklabyrinth #theunknown #father #againstthelight #dmjxIGtakeover #visualprojectphoto2 #neveronassignment
 • Vi kan næsten ikke få nok Union ⭐️🇪🇺 #flagfashion #DMJX #BruxellesBøller
 • Jeg kom simpelthen til at smutte en tur forbi en eller anden #årsfest for @dmjx i lørdags. Heldigvis var der masser af balloner 🎈✌🏻️#dmjx #mplslårihjel #mintcombover
 • 1+1=3 ✨ #dmjx #idea #connections #simpsons