The Newsroom Challenge

Kurset til dig der skal stå i spidsen for udviklingen af mediehusets digitale journalistik.

I spidsen for den digitale redaktion
Det er på mange måder nye tider på redaktionen. Dine medarbejdere skal lære at bruge nye digitale værktøjer, I skal kommunikere på flere platforme, og I arbejder på at integrere brugen af sociale medier. Du er den, der skal sørge for, at det sker.

Få nye redskaber og ledelsesværktøjer
Kurset er for dig, som i forvejen er involveret i journalistisk ledelse, idéudvikling, coaching og måske redigering af historier – og som nu også i det daglige skal lede redaktionen ad nye digitale veje.

Du føler måske, at det indimellem bare handler om overlevelse. Kurset på Poynter vil give dig redskaber og ledelsesværktøjer til at gøre dig – og i sidste ende også din redaktion – mere effektiv.

På kurset lærer du at:

 • opbygge en digital-first kultur og mindset i din redaktion.
   
 • lede effektiv brainstorming af historier, der fungerer på alle platforme.
   
 • identificere og udvikle de nye faglige redskaber, din redaktion har brug for i fremtiden.
   
 • prioritere din tid, selv mens du multitasker, med henblik på at bruge din tid mest effektivt.
   
 • udvikle din ledelsesstil til at fremme forandring og skabe resultater.

Desuden vil du på The Poynter Institute få indblik i, hvordan de seneste digitale redskaber og sociale medier påvirker produktionen og forbruget af information.

Hvem bør deltage i kurset?
Kurset er for dig, som i forvejen er involveret i journalistisk ledelse, idéudvikling, coaching og måske redigering af historier – og som nu også i det daglige skal lede redaktionen ad nye digitale veje. 

Hvordan foregår undervisningen?
“The Poynter Way” er en aktivt involverende undervisningsform, hvor Butch Ward kombinerer en kolossal viden og erfaring, når det gælder redaktionel ledelse, med et hav af eksempler fra hans virke både som redaktionel chef og underviser på Poynter.

Du kommer undervejs til at få endevendt dine egne erfaringer og får mulighed for at lægge en plan for, hvordan  du anvender alt det, du har lært på kurset.

Der vil inden kurset være flere opgaver. Blandt andet vil dine medarbejdere, kolleger og chefer blive bedt om at svare på en række spørgsmål om dig.

Prisen omfatter
Transport tur/retur fra Danmark og overnatning på hotel med morgenmad. 

The Poynter Institute
Kurset udbydes i samarbejde mellem Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og The Poynter Institute, som er en af verdens førende forsknings- og undervisnings-institutioner inden for journalistik og medier.

Kurset bliver afholdt på The Poynter Institute i Florida. 

Læs mere om The Poynter Institute

På kurset møder du

Butch Ward

Director på Poynter´s ledelses-programmer. Han er tidligere journalist og redaktør på The Philadelphia Inquirer og The Baltimore News-American. Har mange års erfaring som journalistisk leder og underviser og trækker samtidig på Poynter´s store viden om de forandringsprocesser, vi lige nu ser i stort set alle medievirksomheder.


Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Kyiv #reportage #dmjx #dmjxphoto #ukrain #kyiv
 • "Nu kommer I til at se dagens mærkeligste overspringshandling," sagde Simon før han begyndte at lave et nyt hul i sit bælte med en steakkniv #dmjx #journolife #panikdag #praktik #lædertype #overspringshandling
 • Searching for Pleasure by Sophia Juliane Lydolph 
@sophialydolph 
#dmjxphoto #dmjx #visualproject #diary #stars #personalproject #selfportrait
 • Pictures from our trip to Kyiv coming up the next couple of days. #kyiv #ukrain #dmjxphoto #dmjx #reportage
 • Danish in the heart #photography #portrait #magazine #newproject #new #project #whatisdanish #denmark #danish #love #caring #special #light #dmjx #dmjx16
 • Danish in the heart #magazine #photography #newproject #new #project #whatisdanish #denmark #danish #family #loving #love #caring #special #light #fog #writing #Botticelli #daughter #botticellisdaughters #mother #grandmother #threegenerations #dmjx #dmjx16
 • Spejder efter en praktikplads - min hjemmeside hedder forresten jacobsejer.dk #dmjx #panikdag #dkmedier
 • Searching for Pleasure by Sophia Juliane Lydolph 
@sophialydolph 
#dmjxphoto #dmjx #visualproject #personalproject #diary #selfportrait #alotofhair