Online undervisning

En del af vores kurser kan du tage som online-undervisning. Det betyder at du kan følge undervisningen hjemmefra, fra din egen computer.

Sådan foregår et online-kursus:

1) Når du har tilmeldt dig kurset, vil du senest 14 dage inden kursusstart modtage et link til Adobe Connect, der er en software til web-konferencer. Connect fungerer som vores online-klasseværelse. Du får også login til programmet Moodle, hvor du finder kursus-materialer og oploader dine opgaver.

2) På planlagte tidspunkter logger du ind i Adobe Connect sammen med underviseren og de andre studerende. Over to timer er der faglige oplæg, feedback og spørgsmål.

I Adobe Connect kan du høre underviseren og se et lille livebillede. Du kan også se den præsentation, som underviseren taler ud fra. Underviseren kan ikke se eller høre dig og de andre deltagere, men kan se, hvem der er online. Deltagerne skriver korte spørgsmål eller kommentarer til underviseren i en chat-funktion.

3) Undervisningen bliver optaget, så du kan se det igen senere, hvis du ikke kan deltage eller gerne vil gense seancen.

4) Du får individuel coaching og feedback via Skype og email på øvelser og eksamensopgave.

5) Eksamen foregår via Skype, når der er mundtlig eksamen på kurset.

black

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Skinhead inspired photo series 5/5 #skinhead #mirror #blackandwhite #tattoo #bald #copenhagen #dmjx
  • Portraits from my class this week
  • InDesign uge på skolen ✌🏻️ #dmjx #gd #grafiskdesign #indesign #danmarksmedieogjournalisthøjskole
  • Portrait of Silas @silasstaal #portrait #photography #blackandwhite #dmjx
  • Spread from magazine layout #layout #indesign #typography #graphic #design #dmjx
  • De nye TVM'ere er ved at lægge sidste hånd på deres "håndværks-film", som er afslutning på deres første forløb. Jeg har assisteret den kære TVM- og FK-lære,  Svenne Friis, som her udleverer kamera til den lykkelige @marieallerslev Foto: @christinahanson #DMJX #DMJXminuge @bygballer
  • Har i denne uge haft fornøjelsen af at interviewe Luna Richardt, for derefter at skrive en artikel, som handler om de forventninger, der følger med, når man deltager i Den Store Bagedyst 🍰✌🏼
#dmjx #dmjxe16 #denstorebagedyst
  • Portrait of Emma 🌺 @emmaheythunbo #photography #portrait #dmjx