Skriv taler, der brænder igennem

På kurset lærer du at skrive mundrette taler om fremtiden, der kan bevæge et publikum i en bestemt retning. Du lærer at tænke i storytelling og forstå de mange facetter af en tale.

Journalister og kommunikatører ender ofte med at være dem, der skal skrive taler for andre.

På dette kursus lærer du ikke blot at skrive en god tale, du prøver det også af på egen krop.

Kurset klæder dig på til at se igennem taler, skrive dem for andre og vide hvordan det er at holde dem, fordi den gode taleskriver og rådgiver selv har prøvet kræfter med substansen og kender både til virkemidler, udfordringer og publikumsforståelse.

På kurset lærer du, at:

 • analysere taler og finde ind til budskabet
 • forstå, hvad der virker, og hvad der bare er ord
 • skrive taler, der kan bruges i forskellige sammenhænge
 • arbejde med historier, som en del af en tale
 • holde en tale

Hvem bør deltage i kurset?
Alle der skriver taler for andre eller for sig selv, vil have stort udbytte af kurset.

Hvordan foregår undervisningen?
På kurset kigger vi på de store taler fra ind- og udland for at lære, hvad der virker.

Over tre intensive dage bliver du undervist i at skrive taler. Du kan forvente lidt hjemmearbejde og sparring undervejs på dit eget arbejde med taler..

Kurset starter med to dage på skolebænken, med både teori, småøvelser, eksempler og undervisernes egne erfaringer.

Vi kommer ind på argumentation, storytelling og framing. Du arbejder på kurset med din egen tale, modtager individuel sparring og lærer at skrive til øret og smage på ordene.

Prisen omfatter
Prisen dækker forplejning på undervisningsdagene.
 

På kurset møder du

Rune Kier

Har skrevet taler for borgmestre i København, og ministre i Ministeriet for Klima, Energi og Bygning, og Miljø- og Fødevareministeriet. Han har vundet to Cicero Speechwriting Awards og fået 6 taler i Vital Speeches International.

Profil

Trine Nebel

Specialiseret i lejlighedstaler, og som flere gange har arbejdet sammen med Rune Kier, vil være gæsteoplægsholder på kurset.

Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Når man studerer film og tv, ved man at selv den korteste lille video tager lang tid at lave. Der er tit langt imellem sejrene, og det er bl.a. derfor jeg også er meget glad for at tage billeder. Det er så dejligt enkelt at gå til og mindst lige så tilfredsstillende. Jeg finder et godt billede frem til imorgen. #dmjx #dmjxminuge @antonbestle
 • #DMJX #dmjxmpl #København
 • Simon mente, at der manglede julehygge under vores projektskrivning. Nu har vi et fyrfadslys #julehygge #dmjx #aarhus #aarhus
 • Klokken har passeret 10 - og vi må til det #verdensbedstearbejdsplads #dmjx
 • There is no catharsis: I leave with just a small hope to made a first step...The first step towards a reconnection with my father - but at least a better understatement of myself.
@69thidentity @dmjxphoto #dmjx #dmjxphoto #kaliningrad #russia #portrait #indarkness #motionblur #faded #darklabyrinth #theunknown #father #againstthelight #dmjxIGtakeover #visualprojectphoto2 #neveronassignment
 • Vi kan næsten ikke få nok Union ⭐️🇪🇺 #flagfashion #DMJX #BruxellesBøller
 • Jeg kom simpelthen til at smutte en tur forbi en eller anden #årsfest for @dmjx i lørdags. Heldigvis var der masser af balloner 🎈✌🏻️#dmjx #mplslårihjel #mintcombover
 • 1+1=3 ✨ #dmjx #idea #connections #simpsons