Skab liv i dit sprog

På dette kursus lærer du at skrive dynamisk, personligt og præcist. Få 20 konkrete skriveråd, der vil forny dit sprog og bringe din skriveglæde tilbage.

Er dit sprog blevet lidt fladt?

Hvis dit sprog er fladt som danskvand uden brus, så vil dette kursus være den sifon, der kan hjælpe dig til at skabe nye bobler.

Det gode sprog er nemlig det middel, der skal lokke din læser ind i din tekst. 

At skrive gode historier er nemlig mere end at formidle den faktuelle beskrivelse. Læseren skal kunne mærke, at historien er vigtig. Derfor skal du skrive, så der er sproglig fremdrift i din tekst.

Du bliver udstyret med et sæt værktøjer, der kan skabe dynamik i dit sprog. Helt konkret forlader du kurset med 20 råd, der skaber fornyelse i din skrivestil.

På dette kursus lærer du, at:

 • bruge dig selv og skrive personligt

 • skabe gode sprog-billeder

 • skrive rytmisk  

 • skrive humoristisk

 • skrive replikker

 • bryde det forventede og vende bunden i vejret på klichéerne


Hvem bør deltage i kurset? 
Kurset henvender sig primært til journalister og kommunikatører, der har brug for at skrive bedre tekster, fordi de synes, deres sprog er kørt fast i en dræbende kedsommelighed.

Hvordan foregår undervisningen?
Kurset består af oplæg fra kursusleder og gæstelærere og øvelser. Mellem første del og anden del af kurset, skriver du en tekst, som du får feedback på.

Prisen omfatter
Forplejning på undervisningsdagene er inkluderet i prisen.

På kurset møder du

Ann Mariager

Journalist, forfatter og foredragsholder. Ann Mariager skriver fast en bagside i ugebladet Søndag, og hun har skrevet meget satire, både til TV og teater.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Stretch out to work it out 💅 #stretching #graphicdesign #poster #dmjx #typography
 • Praktiklivet handler ikke kun om at arbejde. Husk at nyde omgivelserne :) #prakkerliv #DMJX #londonlife
 • "Three women having a break between games."
#dmjxphoto #dmjx 
Thanks for watching! 🏁 Follow my work at @emmalinehs
 • Kommunikationsuddannelsen på #DMJX åbner en masse forskellige døre til fremtiden. #mindthegap #prakkerliv #london
 • Første dag med bachelorprojektet er gået, og jeg er spændt på at se, hvordan fremtiden ser ud, når den sidste eksamen er afleveret og studielivet er slut 😄 #school #working #work #workspace #lastexam #exam #almost #done #dmjx #journalist #excited #apple #macbookpro #plants #vsco #vscocam #instadaily #instagood #instamoments #photooftheday #picoftheday
 • Er du gået død i kartoflerne? Så har vi heldigvis et par opskrifter, der forhåbentligt kan inspirere dig til at spise mere af den billige knold! 🥔👌 link i bio! .
.
.
#studenterhusaarhus #shaarhus #studhusaarhus #studerendeiaarhus #studentinaarhus #mitstudenterhus #yourniversity #austudieliv #dmjx  #viauniversitycollege #eaaadk #frivilligtarbejde
 • "Each player has their own personal arrangement, which makes them feel lucky. But for most of them, 'Banko' isn't about winning money - it's a feeling of community and a rush of adrenaline" #dmjx #dmjxphoto @emmalinehs
 • Er lidt i tvivl, om jeg må sige "godmorgen", nu hvor klokken er halv tolv, og det kun er morgen for mig, fordi jeg har sovet længe i dag. "Godformiddag" er nok mere passende. I hvert fald hej og velkommen til denne uges takeover, hvor det er det mig, Cecilie Børch, I skal høre fortælle om livet som en MPL'er på 4. semester - for helt ærligt, der er jo ingen af jer, der ved, hvad vi laver. Vi skal også røre ved en smule studenter"politik", for som just afgået formand for De Studerendes Råd Øst gennem 1,5 år OG som nyt bestyrelsesmedlem i DMJX's bestyrelse kommer vi vist ikke uden om det. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme i gang! #jegvarforudseendeogtogetbilledeigårhvorforåretstadigvisteansigt #modsatidag #dmjx #dmjxminuge @cecilieboerch