Skab liv i dit sprog

På dette kursus lærer du at skrive dynamisk, personligt og præcist. Få 20 konkrete skriveråd, der vil forny dit sprog og bringe din skriveglæde tilbage.

Er dit sprog blevet lidt fladt?

Hvis dit sprog er fladt som danskvand uden brus, så vil dette kursus være den sifon, der kan hjælpe dig til at skabe nye bobler.

Det gode sprog er nemlig det middel, der skal lokke din læser ind i din tekst. 

At skrive gode historier er nemlig mere end at formidle den faktuelle beskrivelse. Læseren skal kunne mærke, at historien er vigtig. Derfor skal du skrive, så der er sproglig fremdrift i din tekst.

Du bliver udstyret med et sæt værktøjer, der kan skabe dynamik i dit sprog. Helt konkret forlader du kurset med 20 råd, der skaber fornyelse i din skrivestil.

På dette kursus lærer du, at:

 • bruge dig selv og skrive personligt

 • skabe gode sprog-billeder

 • skrive rytmisk  

 • skrive humoristisk

 • skrive replikker

 • bryde det forventede og vende bunden i vejret på klichéerne


Hvem bør deltage i kurset? 
Kurset henvender sig primært til journalister og kommunikatører, der har brug for at skrive bedre tekster, fordi de synes, deres sprog er kørt fast i en dræbende kedsommelighed.

Hvordan foregår undervisningen?
Kurset består af oplæg fra kursusleder og gæstelærere og øvelser. Mellem første del og anden del af kurset, skriver du en tekst, som du får feedback på.

Prisen omfatter
Forplejning på undervisningsdagene er inkluderet i prisen.

 

På kurset møder du

Ann Mariager

Journalist, forfatter og foredragsholder. Ann Mariager skriver fast en bagside i ugebladet Søndag, og hun har skrevet meget satire, både til TV og teater.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Dagens menu på @dmjx ? #dmjx
 • Det er en træt dreng, der tjekker ind her til midnat. Efter to timers foredrag, jeg måtte holde alene efter min medstuderende meldte fra med feber, kan jeg vist godt gå i seng med god samvittighed. Jeg fik i hvert fald inspireret de gamle drenge i AFA-klubben til at 'komme tættere på', som jeg har lært på #DMJX. Lige nu skal jeg vist bare tættere på min seng. @simonskippz #DMJXminuge #dmjxphoto
 • Det gode ved at gå på en af verdens bedste fotouddannelser er, at man kan dele ud af sin viden. Gennem de sidste par år har jeg haft mange gode stunder med Oscar her, som jeg underviser - jeg lærer ofte lige så meget som ham, tror jeg! @simonskippz #DMJXminuge #dmjx #dmjxphoto
 • Det virker måske som om, at jeg er blevet en feministisk rapper, men nej. Desværre. Det her er bare sådan, vi laver eksamen på #tvm11 om den nye bølge af feminisme i DK 🎥🎤🎧 #dmjx #tilrettelæggerliv #filmmaker #filmproduction
 • Drømmer jeg endnu? Man kunne godt tro det, efter en lang, velfortjent nattesøvn. Men jeg står nu bare midt i vasketøjet i min fars kolonihave. @simonskippz #DMJXminuge #dmjx #dmjxphoto
 • Vidste du at vi på lørdag huser Danmarks Mesterskaberne i Poetry Slam? Det er dyst på ord, lyrik og fremførelse. Så du er sikret underholdning for en aften, når det er dig og resten af publikum, der udgør dommerpanelet. Ses vi? 🙅🏻 Det foregår i Stakladen, på lørdag den 21.1, kl. 20. Prisen er 80,- for medlemmer og 100 for ikke-medlemmer. ⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#poetryslam #dm #studenterhusaarhus #shaarhus #studhusaarhus #studerendeiaarhus #studentinaarhus #mitstudenterhus #yourniversity #austudieliv #dmjx #viauniversitycollege #viadk #aams #eaaadk #frivilligtarbejde #mitaarhus #aarhus
 • Kristian Thulesen Dahl #børsenfoto #dmjxphoto #dmjx #dkpol
 • Looking back at 2016💃🏻#2017 #photography #visualidentity #fashion #concept #artdirection #graphicdesign #dmjx