Skab liv i dit sprog

På dette kursus lærer du at skrive dynamisk, personligt og præcist. Få 20 konkrete skriveråd, der vil forny dit sprog og bringe din skriveglæde tilbage.

Er dit sprog blevet lidt fladt?

Hvis dit sprog er fladt som danskvand uden brus, så vil dette kursus være den sifon, der kan hjælpe dig til at skabe nye bobler.

Det gode sprog er nemlig det middel, der skal lokke din læser ind i din tekst. 

At skrive gode historier er nemlig mere end at formidle den faktuelle beskrivelse. Læseren skal kunne mærke, at historien er vigtig. Derfor skal du skrive, så der er sproglig fremdrift i din tekst.

Du bliver udstyret med et sæt værktøjer, der kan skabe dynamik i dit sprog. Helt konkret forlader du kurset med 20 råd, der skaber fornyelse i din skrivestil.

På dette kursus lærer du, at:

 • bruge dig selv og skrive personligt

 • skabe gode sprog-billeder

 • skrive rytmisk  

 • skrive humoristisk

 • skrive replikker

 • bryde det forventede og vende bunden i vejret på klichéerne


Hvem bør deltage i kurset? 
Kurset henvender sig primært til journalister og kommunikatører, der har brug for at skrive bedre tekster, fordi de synes, deres sprog er kørt fast i en dræbende kedsommelighed.

Hvordan foregår undervisningen?
Kurset består af oplæg fra kursusleder og gæstelærere og øvelser. Mellem første del og anden del af kurset, skriver du en tekst, som du får feedback på.

Prisen omfatter
Forplejning på undervisningsdagene er inkluderet i prisen.

 

På kurset møder du

Ann Mariager

Journalist, forfatter og foredragsholder. Ann Mariager skriver fast en bagside i ugebladet Søndag, og hun har skrevet meget satire, både til TV og teater.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Når man studerer film og tv, ved man at selv den korteste lille video tager lang tid at lave. Der er tit langt imellem sejrene, og det er bl.a. derfor jeg også er meget glad for at tage billeder. Det er så dejligt enkelt at gå til og mindst lige så tilfredsstillende. Jeg finder et godt billede frem til imorgen. #dmjx #dmjxminuge @antonbestle
 • #DMJX #dmjxmpl #København
 • Simon mente, at der manglede julehygge under vores projektskrivning. Nu har vi et fyrfadslys #julehygge #dmjx #aarhus #aarhus
 • Klokken har passeret 10 - og vi må til det #verdensbedstearbejdsplads #dmjx
 • There is no catharsis: I leave with just a small hope to made a first step...The first step towards a reconnection with my father - but at least a better understatement of myself.
@69thidentity @dmjxphoto #dmjx #dmjxphoto #kaliningrad #russia #portrait #indarkness #motionblur #faded #darklabyrinth #theunknown #father #againstthelight #dmjxIGtakeover #visualprojectphoto2 #neveronassignment
 • Vi kan næsten ikke få nok Union ⭐️🇪🇺 #flagfashion #DMJX #BruxellesBøller
 • Jeg kom simpelthen til at smutte en tur forbi en eller anden #årsfest for @dmjx i lørdags. Heldigvis var der masser af balloner 🎈✌🏻️#dmjx #mplslårihjel #mintcombover
 • 1+1=3 ✨ #dmjx #idea #connections #simpsons