Realisér dit journalistiske projekt

Alt for mange gode ideer til journalistiske projekter får lov til at ligge i skrivebordsskuffen. Her får du hjælp, til at få din idé ud i lyset og realisere den.

Du har en god idé - hvad nu?
Måske har du en god idé liggende? Til en artikelserie, en single, en longread til nettet eller måske til en bog.

Men hver gang du tænker på den, opgiver du hurtigt igen, for arbejdet virker så uoverskueligt.

Hjælpen er nær.

Realisér din idé
På dette kursus får du hjælp til at kvalificere og udvikle din idé, så den kommer op af skrivebordsskuffen, og ud i livet.

Du bliver også inspireret til hvordan dit arbejde skal formidles.

På kurset lærer du, at:

 • kvalificere din idé og vinkle den
 • strukturere dit arbejde med din idé
 • holde styr på din research - og bevare overblikket
 • samarbejde med en redaktør om publiceringen af dit projekt.

Hvem bør deltage i kurset?
Journalister, der har gode ideer gemt væk i skuffen

Hvordan foregår undervisningen?
På kurset vil du møde journalister, som vil fortælle om deres eget arbejde med en god idé, der også virkede uoverskuelig. De vil give deres overvejelser, redskaber og metoder videre til dig.

Vi finder også tid til at diskutere din egen idé.

Kurset vil altså være et mix af oplæg, eksempler og diskussioner.

Gennemgående på hele kurset vil vi bruge singlen “Skat, spin og sladder”, som du får tilsendt inden kurset.

Prisen omfatter
Prisen dækker forplejning på undervisningsdagene.

 

På kurset møder du

Marie Louise Toksvig

Uddannet journalist. Har arbejdet som kriminalreporter og siden nyhedsredaktør på Ekstra Bladet, og som researcher, reporter og redaktionschef hos diverse TV-produktionsselskaber og broadcastere. Freelancer siden 2007. I dag tilknyttet Radio 24syv. Har udgivet bøgerne “Magt”, “Guldfuglen - i krig med AK81” og “Undercover - jeg var Fatma” samt singlen “skat, spin og sladder”.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Når man studerer film og tv, ved man at selv den korteste lille video tager lang tid at lave. Der er tit langt imellem sejrene, og det er bl.a. derfor jeg også er meget glad for at tage billeder. Det er så dejligt enkelt at gå til og mindst lige så tilfredsstillende. Jeg finder et godt billede frem til imorgen. #dmjx #dmjxminuge @antonbestle
 • #DMJX #dmjxmpl #København
 • Simon mente, at der manglede julehygge under vores projektskrivning. Nu har vi et fyrfadslys #julehygge #dmjx #aarhus #aarhus
 • Klokken har passeret 10 - og vi må til det #verdensbedstearbejdsplads #dmjx
 • There is no catharsis: I leave with just a small hope to made a first step...The first step towards a reconnection with my father - but at least a better understatement of myself.
@69thidentity @dmjxphoto #dmjx #dmjxphoto #kaliningrad #russia #portrait #indarkness #motionblur #faded #darklabyrinth #theunknown #father #againstthelight #dmjxIGtakeover #visualprojectphoto2 #neveronassignment
 • Vi kan næsten ikke få nok Union ⭐️🇪🇺 #flagfashion #DMJX #BruxellesBøller
 • Jeg kom simpelthen til at smutte en tur forbi en eller anden #årsfest for @dmjx i lørdags. Heldigvis var der masser af balloner 🎈✌🏻️#dmjx #mplslårihjel #mintcombover
 • 1+1=3 ✨ #dmjx #idea #connections #simpsons