Professionel profil i sociale medier

Sæt retning, og læg strategier for dine relationer, netværk og indhold på sociale medier

Kun medarbejdere på NORDJYSKE Medier kan tilmelde sig dette kursus.

Mange journalister træder ud i arenaen med en personlig profil og en tilstedeværelse på et eller flere sociale medier - Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, YouTube osv. 

Det er nemt at komme i gang, men det er svært at svare på spørgsmål som: Hvem skal jeg knytte forbindelser til, og hvad skal jeg dele, hvis det ikke bare skal være for sjov? Hvordan skal blandingen være mellem det private og det professionelle? Hvad får jeg og mediet ud af min indsats?

Skab en tydelig professionel profil
Kurset er for dig, der vil sætte retning på den del af din personlige indsats i sociale medier, som er vendt mod dit arbejde som journalist på NORDJYSKE. 

På kurset får du redskaber til at opbygge en tydeligt tegnet personlig profil, som du kan bruge i et blandingsforhold, der passer dig både professionelt og personligt. Og du lærer at tilrettelægge din indsats, så du får mest muligt udbytte af de timer, du bruger på de sociale medier.

På kurset lærer du at:

 • administrere dine relationer i de forskellige sociale netværk, så du har styr på blandingen af personlige og professionelle kontakter – også på Facebook, ikke mindst i forhold til hvem der kan se hvad.
   
 • producere indhold i formater, der virker.
   
 • indrette et set up til det gode personlige workflow på laptop og mobil.
   
 • få overblik over landskabet i sociale medier - hvem bruger hvilke tjenester til hvad.

Du får også tips og tricks til at opbygge følgere

Hvordan foregår undervisningen?
Du får teori og masser af inspiration og praktiske råd, som du kan bruge i din egen hverdag. Undervisningen tager udgangspunkt i din egen situation som journalist på NORDJYSKE.

Før kurset bedes du på en side beskrive dine erfaringer med og din tilstedeværelse på sociale medier. Mellem kursusdagene får du en opgave, som vi gennemgår i undervisningen på anden dag.

Program:

 • Deadline for tekst før kurset: Onsdag 24. maj
  Send til: Kristian Strøbech på ks@dmjx.dk
   
 • Dag 1: Torsdag 1. juni
 • Deadline for opgave: Mandag 12. juni
 • Dag 2: Torsdag 22. juni

Tilmelding
Send en mail til Dorthe Andersen på dorthe.andersen@nordjyske.dk

Kun medarbejdere på NORDJYSKE Medier kan tilmelde sig dette kursus.

 

På kurset møder du

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • FRA i dag af kan jeg officielt kalde mig københavner!! 😱#somom #forevigtjyde #skalbareboher #lejlighedihus #sammenmedhamher #ikketræls #nøgler #dmjx #indflytning #vinogpizzafest #startenpåenæra #farvelskønneÅrhusogdejligevenner
 • Circular 17 poster
 • Vi har også en uniform til dig 🎓
#universitetshuen #aalborguniversitet #aalborguniversity
#københavnsuniversitet #copenhagenuniversity
#aarhusuniversitet #aarhusuniversity #syddanskuniversitet
#sdudk #sdustudieliv #roskildeuniversitet #roskildeuniversity
#rucliv #dtudk #kualiv #dmjx #ucsj #ucsjnæstved #ucsjroskilde
#ucsjvordingborg #sygeplejerskeuddannelsen #phmetropol
#ucndk #ucnaalborg #uccliv #mitau #aarhusuni #cphuni
#viadk
 • DMJX Photographic Communications group exhibition is extended to 2. July. 🌞 #photography #dmjx #photographic #communications #art #Copenhagen #lotsoflove
 • I går dimitterede jeg og fik beviset for min bachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Og til efteråret starter jeg på kandidaten på CBS 👩🏼‍🎓💥 #dmjx #seeyouontheotherside #hergårdetfandmestrålende #kommunikandethele
 • Nu Cannes vi altså ikke mere! En uge er gået, og vi har fået tørlagt Cannes for rosé og suget til os af alt, hvad vi har mødt at vanvittigt inspirerende kreativt arbejde, og nogen af verdens sejeste mennesker! 
Nu står den på sommerferie, så en god sommer skal lyde herfra. @baltzeraltzer is over and out! #dmjxminuge #dmjx #hvadlaveroliver
 • Den dag @jennifer_tonndorff mødte @mildenhall, CMO fra Airbnb. @baltzeraltzer #dmjx #dmjxminuge #canneslion2017 #airbnb
 • Entangled in the heat. #DMJX