Medier i realtid - svenske løsninger med succes

Tag med til Stockholm og få et indblik i de svenske mediers opskrift på succes, og få inspiration og konkrete redskaber til at håndere dine egne udfordringer i de kommende år.

Svensk opskrift på succes
I 4. kvartal 2016 fik det svenske medie Aftonbladet som det første store mediehus i Norden mere end 50 procent af indtægterne fra det digitale. Aftonbladet rundede samtidigt mere end 260.000 digitale abonnenter. Den tabloide Expressen kunne i 2016 for fjerde år i træk se annonceindtægterne stige i et ellers vanskeligt marked.

Det svenske mediesystem er sammenligneligt med det danske og derfor giver det særlig god mening at tage til Stockholm og få et indblik i de svenske mediers opskrift på succes

På kurset får du et indblik i svenske løsninger på de udfordringer, som den nye digitale, sociale, virale og mobile medieøkologi rejser. Hovedsageligt hos de store nyhedsmedier, men også hos lokale medier og innovative virksomheder der hovedsageligt arbejder med de sociale platforme og andre typer af digital publicering og interaktion.

Deltagerne får lejlighed til diskutere de svenske løsninger i relation til egne udfordringer med det digitale, sociale og mobile.

På kurset får du:

 • indblik i nye måder at arbejde på i store redaktioner og lokale medier, som dermed kan være inspiration til af finde nye løsninger på de udfordringer, som deltagerne selv møder i Danmark.
   
 • dybere viden og refleksion via oplæg fra akademiske eksperter og succesfulde innovatører.
   
 • mulighed for at præsentere og få diskuteret egne udfordringer og herunder lave en personlig strategiplan.

Hvem bør deltage i kurset?
Journalister og redaktører med interesse for og åbenhed over for de nye medieplatforme og den digitale og sociale udvikling, som de alle er en del af. Deltagerne kan komme fra alle typer af medier og kommunikerende virksomheder i Danmark.

Hvordan foregår undervisningen?
Undervisningen foregår primært gennem besøg og oplæg. Der vil være fællesmøder i et kursuslokale undervejs.

Oplæg på kurset vil være på svensk, men Peter Sommerstein taler og forstår dansk.

Sidste tilmeldingsdato er d. 16. august 2017

Prisen omfatter
Transport tur/retur til Danmark og overnatning på hotel med morgenmad.

 

På kurset møder du

Peter Sommerstein

Journalist, konsulent og underviser. 35 års erfaring fra mediebranchen blandt andet som redaktionschef. Tidligere Sverige Radio, Sveriges Lokalradio, Sveriges Television, TV 4 og Sydsvenska Dagbladet. Arbejder i dag som konsulent i mange lande med speciale i redaktionel udvikling, coaching og feedback.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • FRA i dag af kan jeg officielt kalde mig københavner!! 😱#somom #forevigtjyde #skalbareboher #lejlighedihus #sammenmedhamher #ikketræls #nøgler #dmjx #indflytning #vinogpizzafest #startenpåenæra #farvelskønneÅrhusogdejligevenner
 • Circular 17 poster
 • Vi har også en uniform til dig 🎓
#universitetshuen #aalborguniversitet #aalborguniversity
#københavnsuniversitet #copenhagenuniversity
#aarhusuniversitet #aarhusuniversity #syddanskuniversitet
#sdudk #sdustudieliv #roskildeuniversitet #roskildeuniversity
#rucliv #dtudk #kualiv #dmjx #ucsj #ucsjnæstved #ucsjroskilde
#ucsjvordingborg #sygeplejerskeuddannelsen #phmetropol
#ucndk #ucnaalborg #uccliv #mitau #aarhusuni #cphuni
#viadk
 • DMJX Photographic Communications group exhibition is extended to 2. July. 🌞 #photography #dmjx #photographic #communications #art #Copenhagen #lotsoflove
 • I går dimitterede jeg og fik beviset for min bachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Og til efteråret starter jeg på kandidaten på CBS 👩🏼‍🎓💥 #dmjx #seeyouontheotherside #hergårdetfandmestrålende #kommunikandethele
 • Nu Cannes vi altså ikke mere! En uge er gået, og vi har fået tørlagt Cannes for rosé og suget til os af alt, hvad vi har mødt at vanvittigt inspirerende kreativt arbejde, og nogen af verdens sejeste mennesker! 
Nu står den på sommerferie, så en god sommer skal lyde herfra. @baltzeraltzer is over and out! #dmjxminuge #dmjx #hvadlaveroliver
 • Den dag @jennifer_tonndorff mødte @mildenhall, CMO fra Airbnb. @baltzeraltzer #dmjx #dmjxminuge #canneslion2017 #airbnb
 • Entangled in the heat. #DMJX