Kreativ Basis: Bureau/kunde-modulet

Arbejd med rigtige kundeopgaver ude på bureauerne.

I kundeugerne besøger du sammen med underviseren og dine holdkammerater forskellige typer af bureauer, som alle arbejder kommercielt med visuel kommunikation.

På bureauerne vil du møde kreative, som fortæller, hvordan det er at være professionel i den kreative branche, og om opgaver, roller og ansvar.

Den første uge starter med en virkelig kundebriefing. Kundens briefing er den opgave, du arbejder med i den første uge, som slutter med en kundepræsentation. I den anden uge får du en bureaubrief, som du arbejder med. Ugen afsluttes med en præsentation af din opgave for bureauet.

Uge 1:

1. dag: Kundebrief + undervisning
2. dag: Bureaubesøg + undervisning
3. dag: Undervisning
4. dag: Bureaubesøg + undervisning
5. dag: Kundepræsentation

Uge 2:

1 dag: Bureaubrief + bureaubesøg
2. dag: Undervisning
3. dag: Bureaubesøg + undervisning
4. dag: Undervisning
5. dag: Bureaupræsentation

 

På kurset møder du

Michael Nyrop

Art Director og konceptudvikler, har arbejdet 16 år i reklamebranchen i København og London. Michael har modtaget adskillige priser igennem sin karriere.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Jeg har taget et billede, der hvor beg bor. Jeg synes her er flot #postkortfraårhus #dmjx #denfjerdestatsmagt #åboulevarden #mølleparken #aros
  • I løbet af weekenden har man ofte noget i avisen, og så er det skønt at kunne holde fri, og se hvad man har lavet i løbet af ugen. Her har vi Søren Huss, som jeg brugte lidt tid med i forrige uge. #dmjx #dmjxminuge @madsjoakim
  • I guess shit just got real...
#DMJX #erjegvoksennu #pressekort #danskjournalistforbund
  • #Kurtstrandbar gør noget ved folk...
#DMJX
  • Object X
.
.
.
 #cinema4d #c4d #3d #maxon #maxon3d #design #photoshop #conceptart #octane #scifi #octanerender #render #abstract #digitalart #surreal #graphics #awesome #effects #imagination #something_new #sodern  #dmjx #id_dmjx #interactivedesign #intern @aforox_com @amcopenhagen
  • Leger lige grafiker 👩🏻‍🎨 #indesign#magasin#magasinskrivnibg#dmjx#journalistiskformidling#grafiker#grafikerforendag
  • 12 Angry Men - typographic animation
  • Model : @liv.lunoe from @lemanagement 
Makeup : @nadjastriibmua