Kom godt i gang med videoproduktion

Lær at planlægge, producere og publicere video til nettet. Et praktisk kursus for journalister, kommunikationsmedarbejdere og fotografer.

Video er blevet en vigtig formidlingsform, men det kræver mere end blot at kunne trykke på “record-knappen”, hvis du vil lave indhold, der rammer brugerne.

På dette kursus lærer du at fortælle med video og du behøver ikke at have arbejdet med video tidligere. Du får nogle enkle og brugbare redskaber, som gør dig i stand til at producere de mest gængse videogenrer til nettet på en professionel måde.

Når du har gennemført kurset, kan du optage, redigere og distribuere videoindslag.

På kurset lærer du, at:

 • planlægge videoproduktioner
 • vælge genre, kilder og visuelt udtryk og vinkle produktionen så det passer til målgruppe og medie
 • optage og redigere videoklip
 • forstå visuel fortælleteknik
 • identificere (og vide hvornår det er mest hensigtsmæssigt at bruge) forskellige videogenrer på nettet 
 • eksportere videoklip og publicere dem på YouTube, hjemmeside og på sociale medier.

Hvem bør deltage i kurset?

 • Skrivende journalister, som vil supplere deres værktøjskasse med video.
 • Kommunikationsmedarbejdere, som gerne vil producere video og indtænke video i den daglige kommunikationspraksis.
 • Fotografer, som gerne vil supplere billederne med videoproduktioner og lære at fortælle med levende billeder.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen består af oplæg, praktiske øvelser og feedback på dine produktioner. Mellem de to undervisningsmoduler skal du ud og afprøve det, du har lært og komme tilbage med optagelser, du har lavet.

NB! Undervisning i redigering vil foregå med Adobe Premiere Elements, der både kan bruges tIl Mac og PC.

Mellem de to moduler skal du i praksis afprøve det, du har lært.

Du skal medbringe eget optageudstyr (videokamera eller smartphone), og det forventes, at du har sat dig ind i de grundlæggende indstillinger i det videokamera, du medbringer. 

 

Prisen omfatter

Prisen dækker undervisning, undervisningsmaterialer samt forplejning på undervisningsdagene.

På kurset møder du

Jon Rytter

Uddannet journalist, fotograf, klipper, tonemester og er en passioneret og erfaren visuel storyteller. Udover at producere film og videoer arbejder Jon Rytter som konsulent og underviser i Danmark og udlandet.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • FRA i dag af kan jeg officielt kalde mig københavner!! 😱#somom #forevigtjyde #skalbareboher #lejlighedihus #sammenmedhamher #ikketræls #nøgler #dmjx #indflytning #vinogpizzafest #startenpåenæra #farvelskønneÅrhusogdejligevenner
 • Circular 17 poster
 • DMJX Photographic Communications group exhibition is extended to 2. July. 🌞 #photography #dmjx #photographic #communications #art #Copenhagen #lotsoflove
 • Tre år på Interaktivt Design, og lige siden starten har Cher med "Believe" fuldt os hele vejen. Så der var ingen anden måde at slutte af på, end med Cher! ✨ #dmjx #id1417 #cher #doyoubelieveinlifeafterlove
 • I går dimitterede jeg og fik beviset for min bachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Og til efteråret starter jeg på kandidaten på CBS 👩🏼‍🎓💥 #dmjx #seeyouontheotherside #hergårdetfandmestrålende #kommunikandethele
 • Sådan! Nu har jeg også papir på, at jeg har en bachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole 👩🏼‍🎓Og jeg er så klar til at starte som kommunikationskonsulent i DAB til august 📝 😀 - men først ferie.

#kommunikationsuddannelsen #færdiguddannet #dmjx #bachelor #klarpålivet
 • Nu Cannes vi altså ikke mere! En uge er gået, og vi har fået tørlagt Cannes for rosé og suget til os af alt, hvad vi har mødt at vanvittigt inspirerende kreativt arbejde, og nogen af verdens sejeste mennesker! 
Nu står den på sommerferie, så en god sommer skal lyde herfra. @baltzeraltzer is over and out! #dmjxminuge #dmjx #hvadlaveroliver
 • Den dag @jennifer_tonndorff mødte @mildenhall, CMO fra Airbnb. @baltzeraltzer #dmjx #dmjxminuge #canneslion2017 #airbnb