Kom godt i gang med videoproduktion

Lær at planlægge, producere og publicere video til nettet. Et praktisk kursus for journalister, kommunikationsmedarbejdere og fotografer.

Video er blevet en vigtig formidlingsform, men det kræver mere end blot at kunne trykke på “record-knappen”, hvis du vil lave indhold, der rammer brugerne.

På dette kursus lærer du at fortælle med video og du behøver ikke at have arbejdet med video tidligere. Du får nogle enkle og brugbare redskaber, som gør dig i stand til at producere de mest gængse videogenrer til nettet på en professionel måde.

Når du har gennemført kurset, kan du optage, redigere og distribuere videoindslag.

På kurset lærer du, at:

 • planlægge videoproduktioner
 • vælge genre, kilder og visuelt udtryk og vinkle produktionen så det passer til målgruppe og medie
 • optage og redigere videoklip
 • forstå visuel fortælleteknik
 • identificere (og vide hvornår det er mest hensigtsmæssigt at bruge) forskellige videogenrer på nettet 
 • eksportere videoklip og publicere dem på YouTube, hjemmeside og på sociale medier.

Hvem bør deltage i kurset?

 • Skrivende journalister, som vil supplere deres værktøjskasse med video.
 • Kommunikationsmedarbejdere, som gerne vil producere video og indtænke video i den daglige kommunikationspraksis.
 • Fotografer, som gerne vil supplere billederne med videoproduktioner og lære at fortælle med levende billeder.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen består af oplæg, praktiske øvelser og feedback på dine produktioner. Mellem de to undervisningsmoduler skal du ud og afprøve det, du har lært og komme tilbage med optagelser, du har lavet.

NB! Undervisning i redigering vil foregå med Adobe Premiere Elements, der både kan bruges tIl Mac og PC.

Mellem de to moduler skal du i praksis afprøve det, du har lært. Du skal derfor have adgang til optageudstyr, som kan være enten smartphone eller videokamera.

Prisen omfatter
Prisen dækker undervisning, undervisningsmaterialer samt forplejning på undervisningsdagene.

På kurset møder du

Jon Rytter

Uddannet journalist, fotograf, klipper, tonemester og er en passioneret og erfaren visuel storyteller. Udover at producere film og videoer arbejder Jon Rytter som konsulent og underviser i Danmark og udlandet.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Stretch out to work it out 💅 #stretching #graphicdesign #poster #dmjx #typography
 • Praktiklivet handler ikke kun om at arbejde. Husk at nyde omgivelserne :) #prakkerliv #DMJX #londonlife
 • "Three women having a break between games."
#dmjxphoto #dmjx 
Thanks for watching! 🏁 Follow my work at @emmalinehs
 • Kommunikationsuddannelsen på #DMJX åbner en masse forskellige døre til fremtiden. #mindthegap #prakkerliv #london
 • Første dag med bachelorprojektet er gået, og jeg er spændt på at se, hvordan fremtiden ser ud, når den sidste eksamen er afleveret og studielivet er slut 😄 #school #working #work #workspace #lastexam #exam #almost #done #dmjx #journalist #excited #apple #macbookpro #plants #vsco #vscocam #instadaily #instagood #instamoments #photooftheday #picoftheday
 • Er du gået død i kartoflerne? Så har vi heldigvis et par opskrifter, der forhåbentligt kan inspirere dig til at spise mere af den billige knold! 🥔👌 link i bio! .
.
.
#studenterhusaarhus #shaarhus #studhusaarhus #studerendeiaarhus #studentinaarhus #mitstudenterhus #yourniversity #austudieliv #dmjx  #viauniversitycollege #eaaadk #frivilligtarbejde
 • "Each player has their own personal arrangement, which makes them feel lucky. But for most of them, 'Banko' isn't about winning money - it's a feeling of community and a rush of adrenaline" #dmjx #dmjxphoto @emmalinehs
 • Er lidt i tvivl, om jeg må sige "godmorgen", nu hvor klokken er halv tolv, og det kun er morgen for mig, fordi jeg har sovet længe i dag. "Godformiddag" er nok mere passende. I hvert fald hej og velkommen til denne uges takeover, hvor det er det mig, Cecilie Børch, I skal høre fortælle om livet som en MPL'er på 4. semester - for helt ærligt, der er jo ingen af jer, der ved, hvad vi laver. Vi skal også røre ved en smule studenter"politik", for som just afgået formand for De Studerendes Råd Øst gennem 1,5 år OG som nyt bestyrelsesmedlem i DMJX's bestyrelse kommer vi vist ikke uden om det. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme i gang! #jegvarforudseendeogtogetbilledeigårhvorforåretstadigvisteansigt #modsatidag #dmjx #dmjxminuge @cecilieboerch