Kreativ Basis – grundkurser i kreativitet, visualisering og design

Kreativ Basis handler om dig. Om dit talent, din udvikling og dine drømme. Kurserne giver dig adgang til at arbejde - og dygtiggøre dig - visuelt og kreativt ude på bureauer og hjemme på skolebænken sammen med nogle af landets dygtigste kreative designere.

Kunne du tænke dig at:

 • udvikle dit kreative talent?
 • samarbejde med nogle af landets mest innovative bureauer?
 • få individuel sparring og feedback på dine produkter, ideer og udvikling?

Så har du det på samme måde som mange DMJX-studerende, inden de kom ind på deres visuelle BA-uddannelse (Grafisk Design, Kreativ Kommunikation, Interaktivt Design, Fotografisk Kommunikation).

Kreativ Basis er udviklet med udgangspunkt i vores viden og dine drømme
Vi har lavet en stor undersøgelse af, hvordan kreative unge drømmer om at udvikle deres talent og øge mulighederne for at arbejde kreativt eller komme ind på en visuel uddannelse.

På den baggrund har vi gentænkt vores populære grundkursus ’Kreativ Basis’ – og tilbyder dig et forløb, som giver masser af muligheder for at tilrettelægge et forløb, der tager udgangspunkt i dig, i dit talent og i dine drømme.

Forløbet består af 2 grundelementer:

1. Undervisning med besøg på bureauer og opgave for rigtige kunder

Vælg 1, 2 eller 3 forskellige moduler, hvor du sammen med andre studerende på Kreativ Basis udvikler dit kreative talent på skolebænken, hos de bureauer, vi samarbejder med, og gennem forskellige opgaver.

Smagsprøve-modulet 
Kreativitet, reklamekoncepter, ideudvikling og art direction.

Bureau/kunde-modulet 
Besøg på forskellige typer af kreative bureauer. Undervejs løser du virkelige opgaver for en kunde og en bureauopgave.

Software-modulet 
Lær at mestre de programmer, som er nødvendige for at få dine kreative løsninger til at se bedst muligt ud.

2. Én-til-én sparring med de bedste branchefolk og undervisere

Den anden del af Kreativ Basis består af en mentor/mentee-ordning, hvor du med udgangspunkt i dine egne behov og ønsker får individuel coaching fra særligt udvalgte branchefolk og DMJX-undervisere.

Én-til-én sparring

Du vælger dig ind på det forløb, du vil dygtiggøre dig inden for, og køber et klippekort med 3-5 klip.
Du kan naturligvis købe klippekort til så mange forskellige forløb, du vil.

 

black

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • FRA i dag af kan jeg officielt kalde mig københavner!! 😱#somom #forevigtjyde #skalbareboher #lejlighedihus #sammenmedhamher #ikketræls #nøgler #dmjx #indflytning #vinogpizzafest #startenpåenæra #farvelskønneÅrhusogdejligevenner
 • Circular 17 poster
 • DMJX Photographic Communications group exhibition is extended to 2. July. 🌞 #photography #dmjx #photographic #communications #art #Copenhagen #lotsoflove
 • Tre år på Interaktivt Design, og lige siden starten har Cher med "Believe" fuldt os hele vejen. Så der var ingen anden måde at slutte af på, end med Cher! ✨ #dmjx #id1417 #cher #doyoubelieveinlifeafterlove
 • I går dimitterede jeg og fik beviset for min bachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Og til efteråret starter jeg på kandidaten på CBS 👩🏼‍🎓💥 #dmjx #seeyouontheotherside #hergårdetfandmestrålende #kommunikandethele
 • Sådan! Nu har jeg også papir på, at jeg har en bachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole 👩🏼‍🎓Og jeg er så klar til at starte som kommunikationskonsulent i DAB til august 📝 😀 - men først ferie.

#kommunikationsuddannelsen #færdiguddannet #dmjx #bachelor #klarpålivet
 • Nu Cannes vi altså ikke mere! En uge er gået, og vi har fået tørlagt Cannes for rosé og suget til os af alt, hvad vi har mødt at vanvittigt inspirerende kreativt arbejde, og nogen af verdens sejeste mennesker! 
Nu står den på sommerferie, så en god sommer skal lyde herfra. @baltzeraltzer is over and out! #dmjxminuge #dmjx #hvadlaveroliver
 • Den dag @jennifer_tonndorff mødte @mildenhall, CMO fra Airbnb. @baltzeraltzer #dmjx #dmjxminuge #canneslion2017 #airbnb