Instagram - fra idé til professionel profil

Kurset der på to dage giver dig en professionel Instagram-profil, der kan bruges strategisk i forhold til dine målgrupper og andre brands.

Bliv synlig på Instagram
Instagram er på få år blevet et kæmpe stort socialt medie. Der er mindre støj på Instagram end på Twitter, og IG er mere visuelt end Facebook. Hvilket alt sammen gør det meget interessant for virksomheder og brands.

På to dage flytter vi os fra idé, via strategi til en konkret målsætning for, hvordan virksomheder, organisationer, medier og brands kan bruge Instagram til øget profilering og dialog med modtagere.

Kurset er skræddersyet til dig der har ansvar for virksomhedens brug af sociale medier og som vil lære fra nogle af Danmarks bedste instagramers, at bruge Instagram på en professionel og alt andet end tilfældig måde.

På kurset lærer du:

 • Hvad er Instagram? Historie, nutid og fremtid
 • Hvordan man opbygger en Instagram-profil
 • Tilrettelægge en strategi for hvad du vil opnå
 • Hvordan man skaber branding-muligheder gennem Instagram
 • Hvilke overvejelser man skal gøre sig inden man starter en Instagram-konto
 • Hvordan man skaber content med visuelt indhold, der henvender sig til målgruppen

Hvem bør deltage i kurset?
Kurset er til kommunikatører, content managers, fotografer, bloggere, sociale mediebrugere med interesse for visuelt indhold. Hvis du vil lære alt om billedbårent content, hashtags, flow og interaktion med brands og andre instagramers, er dette et kursus for dig.

Hvordan foregår undervisningen?
To af de bedste instagramers i Danmark vil føre dig gennem et intensivt program, der består af masser af oplæg kombineret med praktisk arbejde ved bordene.

Undervisningen kombinerer viden, praktik og erfaringer der virker.

Prisen omfatter
Prisen dækker forplejning på undervisningsdagene.

På kurset møder du

Christina Nørdam Andersen

Freelancefotograf med base i København. Hendes passion for foto opstod med Instagram i 2010, og hun har siden da udviklet sin Instagramprofil så den nærmer sig 100.000 followers. Christina har samarbejdet med større brands, turistorganisationer og rådgiver på specialistniveau om Instagram.

Profil

Bobby Anwar

Foto- og videograf samt social Media advisor i forhold til Instagram. Han bor i København og arbejder med nationale og internationale firmaer på større og mindre opgaver og løsninger. Sammen med Christina Andersen driver Bobby Anwar Instagramers Denmark, som har eksisteret siden 2012. Gruppens formål er at fremme fotografi og skabe sociale events. Desuden samarbejder Instagramers Denmark med virksomheder om deres Instagram strategi og laver walks.

Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • TAKEOVER #eskesenm #swapkidsapp Kids with the flu means working from home. Yes, my home office is messy. I don't care. In fact I don't notice. Too busy making yet another pitch deck. I tried counting how many I have made up till now. 60-70!!! This time for #publico who -together with students from #dmjx - will help SwapKids with an operational plan for our forthcoming PR effort. I really need this. I've got a good handle on the strategic elements of our communication, but no experience executing. And in a bootstrapped startup there is only one to do the dirty work:) #loveit
 • Innocent Nature
 • God vind fremover, @designkmoe og @sabrinaspeiermann. Vi elsker jer. #dmjx
 • So silky and shiny
 #shinelikeadiamond #studio #weekday #dmjx #fashion #copenhagen
 • Anastasija 💎 #photooftheday #beauty #woman #portrait #fotografie #thoughtful #expression #dmjx #photography
 • Anastasija 💎 #photooftheday #beauty #woman #portrait #fotografie #thoughtful #expression #dmjx #photography
 • ❣ | #dmjx #blackandwhite #nude #hair #menstrualart
 • Ude i bølgen blå.. Slet ikke så koldt som jeg havde frygtet ! 🐟 Så mangler der "bare" speak til videoen..
#dmjx #swimbikerundk