Infografik med gratis redskaber

Kom godt i gang med infografik til web, mobil og print. På dette kursus får du en stribe super-relevante redskaber, du kan bruge til at visualisere dine budskaber.

Vil du også gerne visualisere dine historier til nettet med visuelt indhold, der giver merværdi – uden at forfalde til meningsløs clip-art?

På dette kursus har vi udvalgt de bedste og mest relevante gratis redskaber til dig, når du skal producere god online infografik.

Du lærer en række redskaber, som løser de opgaver, der normalt stilles til visualisering eller infografik. Og er du grafiker eller webgrafiker i forvejen, lærer du at udnytte mulighederne i gratis-redskaberne, så du kan optimere dit arbejde.

Kurset er meget populært og har kørt med succes flere gange i både ind-og udland. Underviserne er gamle rotter i faget. Du får værktøjerne i hånden og du lærer noget, du kan tage med hjem!

På kurset lærer du:

  • at forstå, hvad infografik kan og skal
  • de grundlæggende regler for god infografik
  • om tekster i infografik
  • at anvende konkrete redskaber til infografik, bl.a. Thinglink, Canva, Piktochart Infogram m.fl.

Hvem bør deltage i kurset?
Kommunikationsmedarbejdere, journalister, grafikere, webreadktører.

Hvordan foregår undervisningen?
Du får fingre i værktøjerne, og vi kommer hurtigt i gang med at arbejde med infografik. Du har adgang til øvelsesmateriale og alle præsentationer i en periode efter kurset.

Du skal medbringe din egen bærbare computer til kurset.

Prisen omfatter
Prisen dækker forplejning på undervisningsdagene.

På kurset møder du

Gert K. Nielsen

Selvstændig med firmaet Emotion, der med fokus på infografik hjælper virksomheder, aviser og magasiner. Gert har tidligere arbejdet som grafikredaktør på flere aviser og har arbejdet professionelt med infografik siden 1993.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram