Gør dine billeder bedre med Lightroom

Lær at bruge Photoshop Lightroom, så du hurtigt og effektivt kan strukturere og billedbehandle dine billeder.

Få styr på dine billeder hurtigt og effektivt
Hvordan får du hurtigst muligt sorteret og billedbehandlet de bedste af de 500 billeder du tog i weekenden og får dem videre inden deadline?

Og når så telefonen ringer midt i det hele, og en kunde eller en kollega skal bruge et helt bestemt billede du tog for 4 år siden, melder frustrationerne sig - for hvor er dét billede så nu?

Med bare ét enkelt program som Adobe Photoshop Lightroom kan du både få helt styr på alle de gamle billeder og samtidig få et workflow, der sikrer, at du fremover kan arbejde effektivt og hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten i dine originale billeder.

Lightroom er et program opbygget efter en række typiske opgaver, som de fleste fotografer har brug for at anvende deres billeder til.

Specielt programmets to første emner kaldet “Library” og “Develop” har en række hjælpemidler indbygget, som er grundstenen i ethvert workflow, nemlig at få overblik over nye og gamle billeder og at få dem ”fremkaldt”. Men også programmets øvrige muligheder for at lave billeder til specifikke formål vil blive berørt.

På kurset lærer du, at:

 • opbygge dit billedarkiv - både med alle dine gamle og dine nye billeder.
   
 • sortere billeder, så du vælger de bedste billeder - hurtigt.
   
 • billedbehandle dine JPEG og RAW-filer, så brug af andre programmer sjældent vil være nødvendigt.
   
 • eksportere dine billeder til både tryksager og web - uden at miste overblikket.
   
 • integrere Lightroom med andre billedbehandlingsprogrammer, så du får det bedste af begge verdener.

Hvem bør deltage i kurset?
Kurset henvender sig til fotograferende journalister og fotografer, der vil have bedst mulig billedkvalitet på mindst mulig tid.

Hvordan foregår undervisningen?
På kurset vil vi arbejde med opsætningen af programmet for at sikre, at du fremover kan arbejde så effektivt som muligt ved at automatisere de kedelige rutiner, og derefter prøve hvordan programmet giver masser af mulighed for kreativitet, så billederne bliver så gode som muligt.

Du arbejder på medbragt computer og evt. dine egne eksterne harddiske, så du ved dagens slutning allerede er i fuld gang med Lightroom.

Du kommer til at arbejde med både fælles og egne billeder.

Prisen omfatter
Prisen dækker forplejning på undervisningsdagene.

På kurset møder du

Jesper Voldgaard

Freelance fotojournalist og ekstern underviser ved Fotojournalistuddannelsen på DMJX og har arbejdet professionelt med Adobe Lightroom siden programmet kom på markedet i 2007. Bruger i dag primært Adobe Lightroom i den daglige billedbehandling.

Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Barsport var en fest #dengyldnefustage #konkurrencer #øløløl #trump #rednecks #teamryge #dejligemennesker #dmjx
 • Så kører toget #synopsis til afgangsprojekt i #diplomuddannelse i #socialmediamanagement er afleveret - målstreg i sigte efter tre års arbejde #diploma #efteruddannelse #DMJX
 • Photobooth fun 📸 #brussels #belgium #photo #photobooth #fun #friends #dmjx #blackwhite #travel #journolife
 • Team Trump er klar til den traditionsrige Barsport på @dmjx
#dmjx #dmjxrus #makedmjxgreatagain
 • #denmark #danemark #dinamarca #aarhus #DMJX #aarhus2017 #visitaarhus #aarhusguide #explore #guide #instatraveling #igersdenmark #igersaarhus #kirstenkkester #storytelling #travel #traveling #travelgram #cold #night #solitude #silence #ig_captures #master_shots #livefolk #streetphotography #streetphoto #follow #followme #photooftheday
 • favorit sted 🌴 #dmjx #oldskool
 • Friday on top #dmjx #design #graphic #illustration #sketch #croquis #drawing
 • magasinlayout 🍿💯 #dmjx #yndlingsopgave