Effektiv og konstruktiv feedback

På kurset lærer du at give effektiv og konstruktiv feedback til medarbejdere og kolleger, så både trivslen og kvaliteten øges i det daglige arbejde.

Kun fejl og mangler?
En typisk hverdag på mange redaktioner:

Morgenmøder hvor chefen og/eller kollegaerne fortæller om alle de fejl og mangler, som de har fundet i dit arbejde som reporter.

Du ved aldrig hvorfra eller af hvem du får en kniv stukket i ryggen.

Og hvis nogen synes du har gjort noget godt, så får du kun at vide at det var fint.

Og ikke mere.

Lær et konstruktivt feedback-sprog
Dette kursus giver dig værktøjerne til at gøre op med de ukonstruktivt kritiske redaktionsmøder - for i stedet at få en  konstruktiv og effektiv feedback-kultur, der skaber værdi og mening for din arbejdsplads.

Du lærer at bruge et nyt "feedback-sprog", der fokuserer på at udvikle produktet og ikke på personen.

På kurset lærer du, at:

 • formulere den gode tilbagemelding.
 • fremføre dine synspunkter, uden at blive privat og grænseoverskridende. 
 • få et sprog for både at give og at få konstruktiv analytisk kritik
 • give feedback individuelt, i en lille gruppe og på et stort redaktionmøde

Hvem bør deltage i kurset? 

 • Journalister fra alle typer af medier
 • Arbejdsledere fra alle typer af medier

Hvordan foregår undervisningen?
Kurset veksler mellem teori og øvelser, hvor du både lærer at modtage kritik og at give feedback på en konstruktiv og effektiv måde.

Øvelserne bygger på materiale, du selv medbringer.

Prisen omfatter
Prisen dækker forplejning på undervisningsdagene.

 

På kurset møder du

Peter Sommerstein

Journalist, konsulent og underviser. 35 års erfaring fra mediebranchen blandt andet som redaktionschef. Tidligere Sverige Radio, Sveriges Lokalradio, Sveriges Television, TV 4 og Sydsvenska Dagbladet. Arbejder i dag som konsulent i mange lande med speciale i redaktionel udvikling, coaching og feedback.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • FRA i dag af kan jeg officielt kalde mig københavner!! 😱#somom #forevigtjyde #skalbareboher #lejlighedihus #sammenmedhamher #ikketræls #nøgler #dmjx #indflytning #vinogpizzafest #startenpåenæra #farvelskønneÅrhusogdejligevenner
 • Circular 17 poster
 • DMJX Photographic Communications group exhibition is extended to 2. July. 🌞 #photography #dmjx #photographic #communications #art #Copenhagen #lotsoflove
 • Tre år på Interaktivt Design, og lige siden starten har Cher med "Believe" fuldt os hele vejen. Så der var ingen anden måde at slutte af på, end med Cher! ✨ #dmjx #id1417 #cher #doyoubelieveinlifeafterlove
 • I går dimitterede jeg og fik beviset for min bachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Og til efteråret starter jeg på kandidaten på CBS 👩🏼‍🎓💥 #dmjx #seeyouontheotherside #hergårdetfandmestrålende #kommunikandethele
 • Sådan! Nu har jeg også papir på, at jeg har en bachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole 👩🏼‍🎓Og jeg er så klar til at starte som kommunikationskonsulent i DAB til august 📝 😀 - men først ferie.

#kommunikationsuddannelsen #færdiguddannet #dmjx #bachelor #klarpålivet
 • Nu Cannes vi altså ikke mere! En uge er gået, og vi har fået tørlagt Cannes for rosé og suget til os af alt, hvad vi har mødt at vanvittigt inspirerende kreativt arbejde, og nogen af verdens sejeste mennesker! 
Nu står den på sommerferie, så en god sommer skal lyde herfra. @baltzeraltzer is over and out! #dmjxminuge #dmjx #hvadlaveroliver
 • Den dag @jennifer_tonndorff mødte @mildenhall, CMO fra Airbnb. @baltzeraltzer #dmjx #dmjxminuge #canneslion2017 #airbnb