Bliv helt flyvefærdig som dronefotograf

Bruger du din drone som arbejdsredskab til foto- og filmoptagelser? Og vil du tage det til nye højder? Få endnu mere styr på navigation og teknik og bliv en flyvende mesterfotograf.

Alt det, du lærer:

 • Du får trænet dine flyvefærdigheder og bliver mere sikker i brugen af dronen, så du dermed får bedre foto- og filmoptagelser.
   
 • Du lærer at lave optagelser, der fortæller historier.
   
 • Du bliver inspireret med gode ideer og alt det bedste inden for dronefotografiet.
   
 • Du lærer, hvordan du undgår de mest hyppige fejl ved brug af dronen.
   
 • Du får de rette forudsætninger for fremover at tænke droneoptagelser ind i dit work flow.

Kurset tager udgangspunkt i din hverdag, og efter kurset vil du have en konkret case at tage udgangspunkt i, når du planlægger og udnytter dronefotos og film.

Kurset er for dig, der…
For at deltage i kurset skal du have taget et dronebevis (til erhvervsmæssig brug).

Kurset er både relevant for dig, der er nybegynder og som ikke føler, at du har helt styr på, hvor og hvornår dronen er det rigtige værktøj at bruge. Og for dig, der er en øvet dronepilot, men blot savner inspiration til at komme videre derfra.

Kurset henvender sig især til still-, tv- og filmfotografer samt kommunikationsmedarbejdere.

Undervisningsform
Kurset forløber over 2 dage som en workshop med en kombination af undervisning og gennemgang af optaget materiale – men frem for alt skal du selv ud under åben himmel og løse praktiske opgaver, så du får masser af øvelse i droneoptagelser.

Du skal medbringe egen drone og computer begge dage.

Det indgår i prisen
Frokost + formiddags- og eftermiddagskaffe/kage.

Sted
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Emdrupvej 72
2400 Kbh. NV

 

På kurset møder du

Rasmus Degnbol

Prisvindende dokumentarfotograf, forfatter og filmskaber med fokus på historiefortælling. Gennem de sidste 10 år har Rasmus arbejdet med kommerciel og redaktionel fotografering for kunder over hele verden. Han har bl.a. arbejdet for New York Times, The Economist og National Geographic.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Bunkeren 💙
.
.
.
.
#dmjx #danmarksmedieogjournalisthøjskole #bunkerliv #architecture #journalism #aarhus #mitaarhus
 • Poster Generator for upcoming show in Copenhagen with Deadpan and Visitor Kane. Programmed in Processing it let’s you use the keys to try the various illustrations, tweak them and alter with the mouse.
 • For ca. 4 år siden begyndte jeg som projektleder hos Distortion. Det var her, at jeg fandt ud af at jeg ville uddanne mig indenfor en eller anden form for projektledelse - og heldigvis endte jeg med at læse MPL på DMJX💙 …Nu 4 år efter er jeg blevet afdelingsleder for Gadearmbåndsafdelingen og er i fuld gang med at arrangere Distortions 20års jubilæum, hvilket bliver et BRAG af en fest!
__
Så her får i lidt billeder fra kontoret på min ynglings ø✌🏽
_____________
 #dmjx #DMJXminuge #cphdistortion #huskatkøb #Gadearmbånd @_idanicoline
 • #id1720 skal lave brandede minispil i #Unity under kyndig vejledning af Karsten Viese fra Mechanical Fruits #dmjx #dmjxid
 • Bliv-klog-tid i køkkenet. 
#aestudiar #dmjx #forsentpåenmandag
 • ER DU VORES NYE PRAKTIKANT? 
Shangies har brug for en dygtig grafisk praktikant med æstetisk sans.
Kan du lave fint, kreativt indhold til de sociale medier, flot web site design og samtidig bidrage med skønt humør på kontoret? Læs mere om stillingen i bio. Vi glæder os til at høre fra dig! #praktikant #grafiker #grafiskdesign #kea #danskdynamit #dmjx #kadk #shangies #shangiesbystilov
 • Hej med jer! Mit navn er Ida Nicoline (@idanicoline_ ) og i denne uge har jeg fået lov til at overtage DMJXs Instagramprofil.

Til at starte med får i 3 hurtige facts om mig:
▪️25 år
▪️København
▪️Læser Medieproduktion og Ledelse på 4. semester …Resten må i finder ud af i løbet af ugen - så STAY TUNED! #dmjx #dmjxminuge
 • Århus, day 24.
.
.
.
Sobota v Århusu = no makeup, no budík, velká snídaně (spíš oběd), nákup v Ikea (další), zamilování se do tohodle křesla, @platfi a 15 minutové dilema ohledne nákupu svíček, nakup v Lidlu, práce, práce, práce, rozbitej telefon, party, McDonalds, 12km chůze, spát.

PS. Jahodovej shake sucks.
.
.
.
#århus #aarhus #denmark #dmjx #diary #ikea #chair #redisthenewblack #haha