Bliv en bedre redaktør II

Kravene til en redaktionel leder er høje. Du skal navigere i strategiske omstillinger, styre medarbejdere, være bevidst om markedet og forholde dig til cheferne. Kurset tager udgangspunkt i dine daglige udfordringer for at styrke dig som redaktør.

Derfor skal du tage kurset
Kurset er relevant for dig, som gerne vil stå endnu stærkere som redaktionel leder.

I din rolle som mellemleder befinder du dig ofte i et spændingsfelt mellem på den ene side en overordnet ledelse, der forventer høje oplag, og at du udlever den overordnede strategi.

Og på den anden side en dagligdag, hvor du skal fungere som leder overfor kreative medarbejdere, sætte den strategiske dagsorden, forholde dig til mange platforme og samtidig finde din personlige ledelses- og redaktørstil.

Kurset tager udgangspunkt i de udfordringer, du oplever.

Alle ledelsesmæssige redskaber og øvelser, du bliver præsenteret for, tilpasses din arbejdssituation, og der arbejdes med praktisk implementering af det tillærte mellem kursusgangene.

Du skal blandt andet lave en personlig handleplan med mulighed for sparring efter kurset.

Du lærer at:

  • bruge redskaber til at definere, konsolidere og udvide dit ledelsesrum, så du får bedre muligheder for indflydelse og råderum.
     
  • lede opad, så du kan få større indflydelse på de vitale beslutninger i din virksomhed eller organisation.
     
  • forstå og arbejde med de strategiske mål, der er på din arbejdsplads.
     
  • arbejde med din personlige fremtoning som leder.

Kurset er for dig
Kurset er særligt udviklet til dig, der har arbejdet som redaktør eller redaktionel leder i nogle år.

Det er en fordel - men ingen betingelse, hvis du allerede har gennemgået grundkurset ”Bliv en bedre redaktør I”, så du kan bruge både læringen derfra og dine erfaringer til at arbejde videre og dybere med ledelse på dette kursus.

Vi forventer, at du arbejder med at implementere handlingsplaner, du udarbejder på kurset moduler, i de mellemliggende perioder, hvor du er hjemme på redaktionen.

Sådan foregår undervisningen
Kurset er delt op i 3 moduler: Der veksles mellem undervisning i ledelsesteori, gennemgang af praktiske erfaringer og gode hands-on-redskaber med udgangspunkt i kursisternes egne cases.

Mellem hvert modul skal du arbejde med at implementere de forandringer i dit eget arbejdsliv, som bliver planlagt og udarbejdet på modulerne.

På kurset får du lagt en personlig handlingsplan. Du får mulighed for en evaluerende rådgivnings-session med en af kursuslederne efter kursets afslutning.

Sted
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Emdrupvej 72
2400 Kbh. NV

Det indgår i prisen
Frokost er inkluderet i prisen, ligesom der vil blive serveret kaffe, kage og frugt i pauserne både formiddag og eftermiddag.

 

På kurset møder du

Palle Steffensen

Rådgiver i ledelsesudvikling, coaching og medietræning. Forfatter til bøgerne “Flere og Bedre Idéer” og “Mellemleder”. Tidligere bl.a. kanalchef for DR1, redaktionschef for TV Avisen og udviklingsredaktør på TV 2 Nyhederne.
Profil

Jacob Fenger

Rådgiver i redaktionel udvikling. Har arbejdet som redaktionel leder på TV2 og i en lang række tv-produktionsselskaber. Har produceret tv-dokumentar, fakta- og reportageserier til DR, TV2, TV3 og Discovery.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram