Bliv dronefotograf

Lær at flyve, få papirerne i orden og lær drone-fotografering.

Arbejder du med foto eller video er det oplagt, at du erhverver dig Trafik- og Byggestyrelsens drone-bevis og dermed adgang til at flyve professionelt inden for bymæssig bebyggelse.

Drone-fotografering stormer frem. Og med god grund. Verden ser anderledes ud fra fugleperspektiv, når vi flyver igennem scener og landskaber. Samtidig er dronerne blevet smartere og lettere at flyve. Engang var droneflyvning for nørder – nu er det så let, at en 5-årig kan finde ud af det.

På dette kursus har vi indgået aftaler med en godkendt udbyder af drone-uddannelser om det flyve-teoretiske og -praktiske samt med prisvindende fotojournalist Rasmus Degnbol om indholdet – for hvornår giver det mening og hvornår gør det ikke at bruge droner? Hvad egner sig og hvad egner sig ikke?

Rasmus Degnbols prisvindende drone-serie ”Europes new Borders”

På kurset får du: 

 • viden om teori og regler for droneflyvning inden for bymæssig bebyggelse
 • praktisk flyvetræning ved Droner Aps  
 • prøveaflæggelse og drone-bevis
 • undervisning i foto- og videooptagelse ved fotojournalist Rasmus Degnbol

Læs om drone-uddannelsen

Hvem bør deltage i kurset? 
Kurset er tiltænkt fotojournalister, videojournalister og kommunikatører, der arbejder med foto og video. 

Hvordan foregår undervisningen?
Kurset består af tre dage med flyve-teori og -træning samt prøveaflæggelse ved  Droner.dk efterfulgt af to dages drone-foto undervisning ved Årets Pressefoto-vinder 2016 Rasmus Degnbol.

Hvis du har din egen drone, kan du tage den med og komme godt igang. 

Har du ikke din egen drone kan du leje en Phantom 4 med 4K kamera i forbindelse med kurset. 

Kurset foregår hhv. på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i København – og med flyvedagen i det fri på Lerchenborg Gods.

Prisen omfatter
Forplejning på undervisningsdagene er inkluderet i prisen.

 

På kurset møder du

Rasmus Degnbol

Prisvindende dokumentarfotograf, forfatter og filmskaber med fokus på historiefortælling. Gennem de sidste 10 år har Rasmus arbejdet med kommerciel og redaktionel fotografering for kunder over hele verden. Han har bl.a. arbejdet for New York Times, The Economist og National Geographic.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Når man studerer film og tv, ved man at selv den korteste lille video tager lang tid at lave. Der er tit langt imellem sejrene, og det er bl.a. derfor jeg også er meget glad for at tage billeder. Det er så dejligt enkelt at gå til og mindst lige så tilfredsstillende. Jeg finder et godt billede frem til imorgen. #dmjx #dmjxminuge @antonbestle
 • #DMJX #dmjxmpl #København
 • Simon mente, at der manglede julehygge under vores projektskrivning. Nu har vi et fyrfadslys #julehygge #dmjx #aarhus #aarhus
 • Klokken har passeret 10 - og vi må til det #verdensbedstearbejdsplads #dmjx
 • There is no catharsis: I leave with just a small hope to made a first step...The first step towards a reconnection with my father - but at least a better understatement of myself.
@69thidentity @dmjxphoto #dmjx #dmjxphoto #kaliningrad #russia #portrait #indarkness #motionblur #faded #darklabyrinth #theunknown #father #againstthelight #dmjxIGtakeover #visualprojectphoto2 #neveronassignment
 • Vi kan næsten ikke få nok Union ⭐️🇪🇺 #flagfashion #DMJX #BruxellesBøller
 • Jeg kom simpelthen til at smutte en tur forbi en eller anden #årsfest for @dmjx i lørdags. Heldigvis var der masser af balloner 🎈✌🏻️#dmjx #mplslårihjel #mintcombover
 • 1+1=3 ✨ #dmjx #idea #connections #simpsons