Bliv dronefotograf

Lær at flyve, få papirerne i orden og lær drone-fotografering.

Arbejder du med foto eller video er det oplagt, at du erhverver dig Trafik- og Byggestyrelsens drone-bevis og dermed adgang til at flyve professionelt inden for bymæssig bebyggelse.

Drone-fotografering stormer frem. Og med god grund. Verden ser anderledes ud fra fugleperspektiv, når vi flyver igennem scener og landskaber. Samtidig er dronerne blevet smartere og lettere at flyve. Engang var droneflyvning for nørder – nu er det så let, at en 5-årig kan finde ud af det.

På dette kursus har vi indgået aftaler med en godkendt udbyder af drone-uddannelser om det flyve-teoretiske og -praktiske samt med prisvindende fotojournalist Rasmus Degnbol om indholdet – for hvornår giver det mening og hvornår gør det ikke at bruge droner? Hvad egner sig og hvad egner sig ikke?

Rasmus Degnbols prisvindende drone-serie ”Europes new Borders”

På kurset får du: 

 • viden om teori og regler for droneflyvning inden for bymæssig bebyggelse
 • praktisk flyvetræning ved Droner Aps  
 • prøveaflæggelse og drone-bevis
 • undervisning i foto- og videooptagelse ved fotojournalist Rasmus Degnbol

Læs om drone-uddannelsen

Hvem bør deltage i kurset? 
Kurset er tiltænkt fotojournalister, videojournalister og kommunikatører, der arbejder med foto og video. 

Hvordan foregår undervisningen?
Kurset består af tre dage med flyve-teori og -træning samt prøveaflæggelse ved  Droner.dk efterfulgt af to dages drone-foto undervisning ved Årets Pressefoto-vinder 2016 Rasmus Degnbol.

Hvis du har din egen drone, kan du tage den med og komme godt igang. 

Har du ikke din egen drone kan du leje en Phantom 4 med 4K kamera i forbindelse med kurset. 

Kurset foregår hhv. på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i København – og med flyvedagen i det fri på Lerchenborg Gods.

Prisen omfatter
Forplejning på undervisningsdagene er inkluderet i prisen.

 

På kurset møder du

Rasmus Degnbol

Prisvindende dokumentarfotograf, forfatter og filmskaber med fokus på historiefortælling. Gennem de sidste 10 år har Rasmus arbejdet med kommerciel og redaktionel fotografering for kunder over hele verden. Han har bl.a. arbejdet for New York Times, The Economist og National Geographic.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Stretch out to work it out 💅 #stretching #graphicdesign #poster #dmjx #typography
 • Praktiklivet handler ikke kun om at arbejde. Husk at nyde omgivelserne :) #prakkerliv #DMJX #londonlife
 • "Three women having a break between games."
#dmjxphoto #dmjx 
Thanks for watching! 🏁 Follow my work at @emmalinehs
 • Kommunikationsuddannelsen på #DMJX åbner en masse forskellige døre til fremtiden. #mindthegap #prakkerliv #london
 • Første dag med bachelorprojektet er gået, og jeg er spændt på at se, hvordan fremtiden ser ud, når den sidste eksamen er afleveret og studielivet er slut 😄 #school #working #work #workspace #lastexam #exam #almost #done #dmjx #journalist #excited #apple #macbookpro #plants #vsco #vscocam #instadaily #instagood #instamoments #photooftheday #picoftheday
 • Er du gået død i kartoflerne? Så har vi heldigvis et par opskrifter, der forhåbentligt kan inspirere dig til at spise mere af den billige knold! 🥔👌 link i bio! .
.
.
#studenterhusaarhus #shaarhus #studhusaarhus #studerendeiaarhus #studentinaarhus #mitstudenterhus #yourniversity #austudieliv #dmjx  #viauniversitycollege #eaaadk #frivilligtarbejde
 • "Each player has their own personal arrangement, which makes them feel lucky. But for most of them, 'Banko' isn't about winning money - it's a feeling of community and a rush of adrenaline" #dmjx #dmjxphoto @emmalinehs
 • Er lidt i tvivl, om jeg må sige "godmorgen", nu hvor klokken er halv tolv, og det kun er morgen for mig, fordi jeg har sovet længe i dag. "Godformiddag" er nok mere passende. I hvert fald hej og velkommen til denne uges takeover, hvor det er det mig, Cecilie Børch, I skal høre fortælle om livet som en MPL'er på 4. semester - for helt ærligt, der er jo ingen af jer, der ved, hvad vi laver. Vi skal også røre ved en smule studenter"politik", for som just afgået formand for De Studerendes Råd Øst gennem 1,5 år OG som nyt bestyrelsesmedlem i DMJX's bestyrelse kommer vi vist ikke uden om det. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme i gang! #jegvarforudseendeogtogetbilledeigårhvorforåretstadigvisteansigt #modsatidag #dmjx #dmjxminuge @cecilieboerch