Bliv bedre til at arbejde med infografik

Du kan allerede noget med infografik, enten selv eller i samarbejde med en grafiker. På dette kursus lærer du af en Danmarks mest erfarne infografikere at vælge, hvilket indhold, der skal visualiseres – og ikke mindst, hvordan.

Du har erfaringer med infografik – og vil gerne videre

Måske arbejder du med infografik og bruger enten gratis online-redskaber eller Adobe-pakken til at producere dit infografiske indhold. Eller måske bruger du andres infografik i dit arbejde som kommunikatør eller journalist.

Infografik er mere end blot en visuel oase

Du ved, at en infografik kan og skal være mere end blot en visuel oase i din kommunikation. Indholdet er det vigtigste i en infografik – og forskellige typer af indhold skal fremhæves på forskellig måde.

Videre med infografik: Indhold og udformning
Rigtig mange kommunikatører og journalister har taget vores kursus i grundlæggende infografik. Næsten lige så mange har efterspurgt et opfølgningskursus, hvor vi kommer i dybden med indholdet og udformningen af grafikken. Nu er det her.

På kurset lærer du om:

 • hvilke regler er der i infografikken
   
 • hvilken infografisk metode, der virker bedst til hvilket indhold
   
 • hvilke emner, egner sig til infografik – og hvordan spotter du dem hurtigt?
   
 • hvordan du får din infografik pænere ved hjælp at typografi, farver og layout

På kurset får du en liste med Do’s and Don’ts over infografiske regler for viderekomne, som du kan tage med hjem

Hvem bør deltage i kurset?

 • dig, der tidligere har gennemført DMJX-kurset ‘Infografik til web og mobil med gratis redskaber’ - dette kursus er den naturlige opfølgning.
   
 • kommunikationsmedarbejdere, der selv har arbejdet med eller bruger infografik.
   
 • grafikere, der allerede har prøvet kræfter med infografik
   
 • redaktører med ansvar for infografisk indhold

Hvordan foregår undervisningen?
Kurset kører over to dage med fokus på videregående infografik. Du skal inden kurset indsende en infografik, som du selv har haft en andel i. Grafikken kan blive brugt som eksempel på kurset, og du får mulighed for at arbejde videre med den eller starte på et helt nyt projekt

Undervisningen vil foregå som en veksling mellem oplæg, øvelser og arbejde med egne projekter. Du skal selv medbringe en bærbar computer med de relevante programmer installeret.

Prisen omfatter
Prisen inkluderer forplejning på undervisningsdagene.

På kurset møder du

Gert K. Nielsen

Selvstændig med firmaet Emotion, der med fokus på infografik hjælper virksomheder, aviser og magasiner. Gert har tidligere arbejdet som grafikredaktør på flere aviser og har arbejdet professionelt med infografik siden 1993.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • In Finland almost every supermarket has slots like these. Even the very small and local ones 🎰

#onassignment #roadtrip #documentary #dmjx #dmjxphoto #dmjxfj #photojournalism #photography #photooftheday #latergram #finland #kemi
 • Part of todays school project 🐟 #cbart #cb #art #vscocam #copenhagen #cph #style #fish #skeleton #watercolor #dmjx #dmjx16 #kk #kkbitches
 • Jeg håber egentlig, at medierne er ligeså nervøse, som vi er, for ikke at blive valgt #praktik #panikdag #dmjx #tagmig #dkmedier #erjegjournalistnumor #aarhus
 • #infographics #infografik #dmjx #læratlavelækkerinfografik #kursus #training
 • De her unge mennesker er i dit tv og på www.tv2fyn.dk hver eneste dag! De er alle vores meget dygtige og søde fotoelever og journalistpraktikanter 🙌🏼💯 #dmjx #sdujour #rucjour #journalistpraktikanter #fotoelever #prakkerliv #tv2fyn
 • biblo-tid 🐚 #pænt #vans #oldskool #dmjx #graphicdesign
 • Searching for Pleasure by Sophia Juliane Lydolph 
@sophialydolph 
#dmjxphoto #dmjx #personalproject #visualproject #diary #shootfilm #filmisnotdead #analog #analogphotography #35mmfilm
 • Har tegnet fisk hele dagen, idag var en god dag 🐠 #fishy #fisk #kreativkommunikation #dmjx #heltokaymandag