Mød en kursist og hendes arbejdsgiver

Fra den ene dag til anden steg Tove Skou Roer i graderne. Pludselig havde hun mere ansvar, men manglede at være klædt på til at være dén, der nu skulle træffe beslutningerne.

Tove Skou Roer
- Tove Skou Roer

Take it or leave it. Sådan lød beskeden til Tove Skou Roer, da forandringerne i hendes virksomhed bankede på døren.  Hun tog jobbet. Og fra den ene dag til den anden var hun ikke længere ansat som grafiker, men som produktionskoordinator, der skulle lede folk under sig.  

Der var en lang panikperiode, hvor vi bare prøvede at redde stumperne, for nu at sige det som det er. Vi gik fra at være mange mennesker, der lavede et blad sammen, til at være ikke så mange mennesker, der nu sad spredt for alle vinde, der skulle lave det samme. Så der var en lang periode med en masse brandslukning, og det var der jeg tænkte, hvis jeg skal varetage det her, så må jeg også have et eller andet, der hjælper mig.

Så midt i al panikken valgte Tove Skou Roer at sætte sig på skolebænken i Projektledelse i mediebranchen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Først var jeg faktisk lidt skeptisk. Vores underviser svarede ikke rigtig på de spørgsmål jeg havde, og da jeg sad i toget på vej hjem de første par gange, tænkte jeg over, hvad vores underviser egentlig havde sagt. Underviseren havde ikke sagt så meget. Men så gik det op for mig, at underviseren fik os selv til at sige det. Underviseren fik os til at komme med løsningerne og svarene på spørgsmålene, så det var os selv, der selv fik gravet os frem til det, vi spurgte om. Det var jeg helt vild med, det synes jeg var virkelig fedt. Underviseren var egentlig genial. Det er nemt at sidde med et svar, men det som man virkelig får noget ud af, det er selv at tænke sig frem til det.

Fra panik til orden
I de tre måneder Tove Skou Roer brugte sine weekender på DMJX, fik hun to vigtige redskaber til at kunne lede et projekt fra start til slut.

Det har været fantastisk at gå på kurset. Jeg fik øjnene op for, hvor vigtig god intern kommunikation er. Hvis ikke alle ved, hvad der foregår, så kan et projekt let løbe af sporet. Og i tråd med det, er det vigtigt at gennemtænke alt i et projekt. Jeg lærte, at man som projektleder skal gennemgå alle kanter og alle scenarier, udefrakommende og indefrakommende. Hvilke personer kan være en stopklods eller en drivkraft, og at man ikke bare sætter i gang med det samme og kører derudaf. Det ender kun i dårlige hovsa-løsninger, som er spild af tid og penge.

Vil mere
’Projektledelse’ er en del af akademiuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. På akademiuddannelsen kan man tage ét enkelt kursus eller hele uddannelsen, for at styrke sine kompetencer og fylde mere på CV’et. Tove Skou Roer er ikke færdig med at blive klogere.

Jeg vil gerne tage det kursus, det hedder forretningsforståelse. Jeg har planer om, at jeg gerne vil rykke op i hierarkiet på et tidspunkt. Og hvis jeg skal blive en god leder, så skal jeg bruge de kompetencer, man kan få på akademiuddannelsen.

Tove Skou Roer tog en hurtig beslutning, og den har vist sig at være den helt rigtige.

Det har jeg har lært på kurset, det bruger jeg. Jeg har blod på tanden. Hvis der kommer et projekt her, så vil jeg gerne være den, der er tovholder på det.

Toves arbejdsgiver siger:

Ulrich Ellegaard
- Ulrich Ellegaard Andersen, Produktionschef, Ugeskrift For Læger

Hun er blevet mere sikker på de beslutninger, hun tager. Hun har et større overblik. Hun kendte produktionen her, men fra en anden side. Nu skal hun sørge for, at tingene bliver færdig til tiden, det har ikke været hendes ansvar før, men det kan hun nu. Det har hun lært. Pengene er blevet givet godt ud, hun er simpelthen blevet bedre til at udføre det arbejde, efter hun har taget kurset.

Vi vil gerne satse på Tove, derfor vil vi gerne give hele akademiuddannelsen, så hun bliver uddannet og rustet til de udfordringer, der er. 

 

black
 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Celebramus! Det er påskeferie. Vi tyvstartede lidt i går med kolde is - til en dejlig kold forårsdag.
Den seje @nedes har lavet et logo til klassen. Det er det I ser her som vores helt eget snapchat AR  filter, opsat af Alexander Hyldrup. What!
#påskeferie #icecream #snapchat #filter #ar #nubliverdetforår #dmjx #dmjxminuge @workofotto
  • Leger med logo til Skriver Bogføring 📃🔗 #dmjx #logodesign #animation #aftereffects
  • Barcelona, day 55.
.
.
.
Barcelona morning 💙
.
.
.
#barcelona #parkguëll #view #morning #spain #traveling #europe #dmjx #diary
  • Hello everyone! My name is Emilia Kangasluoma (@emiliakangasluoma) and for the next 4 days I´m taking over the @dmjxphoto Instagram with my story "Mythologia Fennica". This project is my visual journey to find the ancient gods and old kings of Finnish mythology. Feel free to comment, send love letters or just say hi!

#dmjx #dmjxphoto
  • This is Rita. She's been coming to the same bar in Aarhus for many years. Recently, she's been sick for more than a week, so everyone was happy to see her back at the bar.

Outtake from my project 'The regulars'
  • Keder du dig lidt inden håndbold i aften? Leder du febrilsk efter en overspringshandling? Venter du på, din pasta er færdig med at koge? Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles avis Illustreret Bunker er nu ude! På side 4 kan man finde min reportage om alt, hvad der sker på DMJX, inden de studerende møder ind. Derudover er den spækket med spændende artikler, dybdegående portrætter og vores helt nye debatsektion! Så hvis du lige skal dræbe lidt tid eller er interesseret i, hvad vi går og laver inde i bunkeren, så hop ind og læs mere https://issuu.com/praktikavisdmjx/docs/samlet_pdf_til_issuu 
#dmjx #illustreretbunker #danmarksmedieogjournalisthøjskole #journalism #journalist
  • The light never went away, it stood alone and stared at me as if it knew me from the past pages of life...while it showed belief, I faded away into the ever accommodating darkness.
  • Copenhagen, day 54.
.
.
.
Shooting spot.
.
.
.
#copenhagen #beach #sea #shooting #beology #dmjx #diary