Uddannelsens opbygning

Sådan sammensætter du en fleksibel akademiuddannelse


Din uddannelse skal have et hovedemne
Akademiuddannelsen skal have et hovedemne - enten kreativitet og design eller projektledelse , som vægter mindst 30 ECTS-point, og afgangsprojektet til 10 ECTS-point  skal også ligge inden for hovedemnet, mens du frit kan vælge emne for de resterende 20 ECTS. 

En fleksibel akademiuddannelse består af i alt 60 ECTS-point: 

opbygningen af fleksibel akademiuddannelse

Hvilke kurser kan indgå i en fleksibel akademiuddannelse?

 • Moduler fra akademiuddannelsen i Kreativitet og Design i medie- og kommunikationsbranchen
   
 • Moduler fra akademiuddannelsen i Projektledelse i medie- og kommunikationsbranchen
   
 • Kompetencegivende kurser og fag fra andre uddannelsesinstitutioner (max. 20 ECTS-point) kan også indgå i en fleksibel akademiuddannelse, hvis de er på samme niveau og har faglig sammenhæng med uddannelsen.

Adgang til optagelse på alle akademimoduler er betinget af, at ansøgeren har gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en relevant erhvervsuddannelse, en relevant grunduddannelse for voksne (GVU) eller en gymnasial uddannelse.

Ansøger skal desuden have mindst 2 års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse eller opnået sideløbende med den adgangsgivende uddannelse.

Opfylder du ikke de formelle adgangskrav, kan du søge om dispensation.

Læs mere om dispensation.

Har du tidligere taget Mediefag?
Hvis du har gennemført kurser på de tidligere Mediefag og ønsker at tage en akademiuddannelse som fleksibelt forløb, kan du kontakte os og høre nærmere om dine muligheder.

Pris og betaling
Den samlede pris for en fleksibel akademiuddannelse er afhængig af, hvilke kurser du ønsker skal indgå i uddannelsen. Prisen finder du på de enkelte kurser.

Nogle betaler selv for deres akademiuddannelse, men en stor del af de studerende får deres fleksible akademiuddannelse betalt af deres arbejdsgiver.

Er du ledig har du måske mulighed for at få prisen dækket af dit jobcenter.

 

black

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Mød Carlo og Helena. Det italienske/svenske ægtepar er gået fra Toscana sammen med deres æsler. Og i går ramte de udkanten af Aarhus på deres vej til Sverige. 
De har kun brugt 500 euro, siden de forlod Italiens grænser. De banker nemlig på dørene på tilfældige gårde, når det er tid til sove for natten. Og sover helst samme sted som æslerne. Jeg fulgte dem en eftermiddag og aften i deres jagt efter ly for natten.
De bød endda på aftensmad. 
#dmjx #journalistik #denmark #reportage #journalist #aarhus
 • Portrait of Bue, My classmate and photo-buddy this week 📷
 • Skinhead inspired photo series 5/5 #skinhead #mirror #blackandwhite #tattoo #bald #copenhagen #dmjx
 • Portraits from my class this week
 • InDesign uge på skolen ✌🏻️ #dmjx #gd #grafiskdesign #indesign #danmarksmedieogjournalisthøjskole
 • Portrait of Silas @silasstaal #portrait #photography #blackandwhite #dmjx
 • Spread from magazine layout #layout #indesign #typography #graphic #design #dmjx
 • De nye TVM'ere er ved at lægge sidste hånd på deres "håndværks-film", som er afslutning på deres første forløb. Jeg har assisteret den kære TVM- og FK-lære, Svenne Friis, som her udleverer kamera til den lykkelige @marieallerslev Foto: @christinahanson #DMJX #DMJXminuge @bygballer