Service menu

Jeg vil ikke sige, jeg lærte noget nyt. Og det er faktisk en pointe

Linda Johansen er pressefotograf på Ekstra Bladet og har taget et kursus i Portrættet – set i fotografens lys


- Jeg tænkte en del over, om jeg skulle kaste mig over noget nyt, som eksempelvis videoproduktion, eller om jeg skulle styrke det, jeg er god til, siger Linda Johansen. Foto: Sofie Amalie Klougart.
 

- De fleste oplever nok, at det er svært at reflektere over sine valg og metoder i en travl hverdag. Man fotograferer på en bestemt måde og gør det, man plejer og som virker.
Derfor havde jeg brug for at blive frisket op.

Jeg tænkte en del over, om jeg skulle kaste mig over noget nyt, som eksempelvis videoproduktion, eller om jeg skulle styrke det, jeg er god til. Jeg valgte et kursus om lys, som jo er det, fotografi handler om.

Det var dejligt at bruge en hel uge på at arbejde med gode gammeldags virkemidler og at få genopfrisket den viden, man for længe siden har tilegnet sig. Det tror jeg egentlig alle ville have godt af.

Jeg vil ikke sige, jeg lærte noget nyt. Og det er faktisk en pointe. Jeg blev i virkeligheden mindet om den helt old school måde at tage billeder på, og det synes jeg har givet mig en masse, jeg kan bruge i mine daglige fotoopgaver.

Underviseren var pissesød og dygtig, så det var meget inspirerende. Og det var sjovt at være sammen med en masse andre fotografer og arbejde sammen med dem og at dedikere mig helt til at styrke og forfine det, jeg er bedst til.
 


Linda Johansen er pressefotograf på Ekstra Bladet. Foto: Sofie Amalie Klougart.
 

 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Luna and Bjørn, probably the loveliest couple I know. Part of my visual project at #dmjx #makingout #love #blackandwhite #kissing
  • Afprøvede ny teknik i går og tænkte på, hvor mentalt hårdt det er at studere med så mange dygtige smukke mennesker, så man må bare blive ved og knokle på 🌸✨ #dmjx #danmarksmedieogjournalisthøjskole #grafiskdesign #graphicdesign #illustrator #photoshop #justkeeptrying #amaliespens
  • Barsport var en fest #dengyldnefustage #konkurrencer #øløløl #trump #rednecks #teamryge #dejligemennesker #dmjx
  • Så kører toget #synopsis til afgangsprojekt i #diplomuddannelse i #socialmediamanagement er afleveret - målstreg i sigte efter tre års arbejde #diploma #efteruddannelse #DMJX
  • Photobooth fun 📸 #brussels #belgium #photo #photobooth #fun #friends #dmjx #blackwhite #travel #journolife
  • Team Trump er klar til den traditionsrige Barsport på @dmjx
#dmjx #dmjxrus #makedmjxgreatagain
  • #denmark #danemark #dinamarca #aarhus #DMJX #aarhus2017 #visitaarhus #aarhusguide  #explore #guide #instatraveling #igersdenmark #igersaarhus #kirstenkkester #storytelling #travel #traveling #travelgram #cold #night #solitude #silence #ig_captures #master_shots #livefolk #streetphotography #streetphoto #follow #followme #photooftheday
  • favorit sted 🌴 #dmjx #oldskool