Webtekster der virker

Lær at skrive tekster til nettet, som tager højde for, hvordan brugerne læser og agerer online.

Skriv effektive og fængende webtekster
Få virksomheder er klar over, hvordan de kommunikerer effektivt og vedkommende til deres læsere og kunder på web. Skriftlig formidling på nettet er nemlig alt andet end at copy/paste papirtekster, brochurer eller uploade pdf-filer til en webside.

På dette kursus får I:

 • dokumenteret viden om, hvordan brugerne læser på nettet
 • metoder til at skrive effektive nettekster
 • feedback på eget websted med konkrete forslag til forbedringer

Vi ser på, hvordan en almindelig bruger anvender nettet. I lærer at undgå de mest almindelige faldgruber og fejl når indholdet på jeres web skal imødekomme brugernes søge- og læsemønstre. Og vi træner simple, men effektive metoder til at skrive til nettet.

Udgangspunktet for kurset er jeres aktuelle behov – det kan for eksempel være at arbejde med at gøre papirtekster netvenlige og eksisterende webtekster mere effektive. I får redskaber til at skrive mere brugervenligt og effektivt til jeres web fremover.

Målgruppe
Kurset er målrettet private virksomheder, offentlige institutioner og andre organisationer, hvor flere medarbejdere skriver tekster til nettet.

Arbejdsform
Undervisningen veksler mellem oplæg, diskussion og praktiske øvelser med udgangspunkt i jeres egne tekster og webindhold.

Tidspunkt og længde tilrettelægges efter jeres behov og ønsker – det kan nås på én dag, men vi kan også aftale et længere forløb, hvis I fx ønsker rådgivning i  forbindelse med udvikling og forbedring af jeres web.

Underviser
Lars Michael Sørensen er underviser og rådgiver inden for brugervenlighed og indhold på nettet. Han har bred erfaring med at formidle på nettet og er vant til at undervise mennesker med forskellig uddannelsesbaggrund.

Pris
Prisen, der omfatter forberedende telefonmøde, planlægning, afvikling af kursus og materialer, er 25.000 kr. + moms.

Som udgangspunkt afholdes kurset som et én-dags kursus hos jer, og det maksimale antal deltagere er 16. Hvis I ønsker af afholde kurset som et ud-af-huset-arrangement, kan vi lave en særlig aftale, som også omfatter lokale og forplejning.

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • IoT-concepts
_
#dmjxkk #dmjx #internetofthings #technology #iot
 • Students combine sensors with products for Internet of Things-concepts
_
#iot #internetofthings #dmjx #dmjxkk
 • 90 people, 40 countries.

#aarhus #denmark #dmjx #mundus_journ #myerasmus #giangpham #erasmusmunduslife
 • Students combining a "product or service" card with a "sensor" card to come up with an "output"
_
#dmjxkk #dmjx #technology #internetofthings #iot
 • Using the principle of "if this, then that" students developed IoT-concepts
_
#internetofthings #technology #dmjx #dmjxkk
 • Students developing Internet of Things-concepts by first writing down as many different sensors and things to measure as possible. 
_
#technology #iot #internetofthings #sensors #input #dmjx #dmjxkk
 • Indleder jagten på den gode case! Vi har kontakt til "Keld'ert" og der tegner sig en feature-historie om el-bilens tilbagekomst 🚗 På billedet ser i Samuel fra London. Han er nice og mangler et værelse - kan nogen mon hjælpe @samuxlow? #DMJX #DMJXminuge #HelpSam
 • Just me hanging out and being me :i shot by @hannasl1 #boy #blackandwhite #flash #dmjx #werk #photography #jasko