Webtekster der virker

Lær at skrive tekster til nettet, som tager højde for, hvordan brugerne læser og agerer online.

Skriv effektive og fængende webtekster
Få virksomheder er klar over, hvordan de kommunikerer effektivt og vedkommende til deres læsere og kunder på web. Skriftlig formidling på nettet er nemlig alt andet end at copy/paste papirtekster, brochurer eller uploade pdf-filer til en webside.

På dette kursus får I:

 • dokumenteret viden om, hvordan brugerne læser på nettet
 • metoder til at skrive effektive nettekster
 • feedback på eget websted med konkrete forslag til forbedringer

Vi ser på, hvordan en almindelig bruger anvender nettet. I lærer at undgå de mest almindelige faldgruber og fejl når indholdet på jeres web skal imødekomme brugernes søge- og læsemønstre. Og vi træner simple, men effektive metoder til at skrive til nettet.

Udgangspunktet for kurset er jeres aktuelle behov – det kan for eksempel være at arbejde med at gøre papirtekster netvenlige og eksisterende webtekster mere effektive. I får redskaber til at skrive mere brugervenligt og effektivt til jeres web fremover.

Målgruppe
Kurset er målrettet private virksomheder, offentlige institutioner og andre organisationer, hvor flere medarbejdere skriver tekster til nettet.

Arbejdsform
Undervisningen veksler mellem oplæg, diskussion og praktiske øvelser med udgangspunkt i jeres egne tekster og webindhold.

Tidspunkt og længde tilrettelægges efter jeres behov og ønsker – det kan nås på én dag, men vi kan også aftale et længere forløb, hvis I fx ønsker rådgivning i  forbindelse med udvikling og forbedring af jeres web.

Underviser
Lars Michael Sørensen er underviser og rådgiver inden for brugervenlighed og indhold på nettet. Han har bred erfaring med at formidle på nettet og er vant til at undervise mennesker med forskellig uddannelsesbaggrund.

Pris
Prisen, der omfatter forberedende telefonmøde, planlægning, afvikling af kursus og materialer, er 25.000 kr. + moms.

Som udgangspunkt afholdes kurset som et én-dags kursus hos jer, og det maksimale antal deltagere er 16. Hvis I ønsker af afholde kurset som et ud-af-huset-arrangement, kan vi lave en særlig aftale, som også omfatter lokale og forplejning.

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Louise🌹
.
.
#prakkerliv #dmjx #dmjxphoto #portrait #photooftheday #politiken #red
 • Min onsdag var en fornøjelse. Min favoritkvinde kom forbi med kage og brød. Hun var glad, for hendes yngste afkom er stadig i live og har mere sul på kroppen end længe #dmjx #denfjerdestatsmagt #morsdreng #briancon
 • We were caught in the rain, but it's ok, cause we got some cool photos ☔
 • Football goals at Ipanema Beach. #rio #football #football_brazil #soccergoals #praiadeipanema #ipanemabeach #night #greenlandphoto #green #leica #dmjxphoto #dmjx #leicamp240 #leicam240 #travel #brasil #brazil #leicabrasil #landscapephotography #beachscape @christiansolbeck
 • A star caught at birth, beyond the fabric of time.
 • Fra burhøns til burgris - og Lukas Grahaam 🐣🐷 På kommunikationsuddannelsen skal vi i praktik to gange af seks måneder. I foråret var jeg hos @dyrenesbeskyttelse, hvor jeg lavede kampagner og meget andet. Især én kampagne fik nationalt fokus, da vi forsøgte at rebrande den konventionelle gris som #burgris - en betegnelse, som drager paralleler til burhøns' elendige forhold, som desværre også gør sig gældende for mange af de danske grise. Det var vildt spændende at lave strategien og udførslen af kampagnen - og endnu federe at den havde så stor succes med 33.000 underskrifter, ministersamråd og senest da Lukas Graham af egen vilje blandede sig markant i debatten 🐷🎉 Jeg kan klart anbefale at søge praktik hos en NGO, hvor det er den gode sag, og ikke finansielle interesser, der er i fokus 🖒 #dmjx #dmjxminuge @danielhjepsen
 • Fis og ballade 💥💨 Jeg har haft fornøjelsen af at være rusvært/tutor alle tre år på uddannelsen, de sidste to år som formand - og det har været en kæmpe succes! Jeg ku' sige, at jeg har gjort det for at lære 157 potentielt kommende kollegaer at kende, udvide mit netværk og bla bla, men i virkeligheden har jeg bare gjort det for at danse solen tynd, ha' det sjovt og give de nye nogle fede oplevelser - det har jeg selv haft, især takket være mine 13 dejlige medrusværter! 🎉❤ ...desværre blev vores gruppebillede ødelagt, da for meget alkohol åbenbart går lige i tarmene 😬😷 #dmjx #dmjxminuge #forlækkertiluni @danielhjepsen
 • Watch This Face by @sebastiantthorsted