Skriv bedre rapporter

Med journalistiske redskaber kan I skrive troværdige og effektive rapporter og samtidig spare tid.

Den faglige rapport er ofte en uoverskuelig opgave
For medarbejdere i styrelser, offentlige forvaltninger og institutioner er den faglige rapport ofte en uoverskuelig opgave. Det samme gælder for konsulenter i private virksomheder. Men sådan behøver det ikke være. Med journalistiske redskaber kan I skrive troværdige og effektive rapporter og spare tid.

2-dages kursus for medarbejdere der skal formidle fagligt og forståeligt
Kurset er målrettet private virksomheder, offentlige institutioner og andre organisationer med teknikere, specialister og akademiske medarbejdere, der skal formidle fagligt kompliceret stof.

Kurset giver over 2 dage deltagerne professionelle formidlingsværktøjer, så de lærer at skrive mere effektivt og højne rapportens kvalitet.

Enkle redskaber kan skabe store resultater
Heldigvis er det forholdsvis let at forbedre rapporter. Med øvelser i at opbygge tekster logisk og med få sproglige redskaber kan de fleste lære at kommunikere klart. Og skrive troværdigt til fagfolk uden at hægte almindelige læsere af.

Undervisningen tager udgangspunkt i jeres dagligdag
Øvelser og oplæg er målrettet præcist til jeres hverdag ud fra rapporter og tekster, som deltagerne indsender i anonymiseret form inden kurset.

På  kurset får I konkrete øvelser og redskaber til at:

 • opbygge tekster logisk, vinklet og velstruktureret
 • gøre skriveprocessen i et team mere effektiv
 • skrive konkret, korrekt og varieret
 • indkredse hyppige sproglige fejl og tip til at undgå dem
 • opbygge et kreativt og anerkendende skrivemiljø

Pris
Kurset på 2 dage koster 49.000 kr. + moms.

Prisen omfatter forberedende telefonmøde, planlægning, afvikling af kursus og materialer.

For et mindre tillæg kan hæfterne Fjern Fejlene og Styr på kommaet indgå.

Tid og sted
Som udgangspunkt afholdes kurset som et 2-dages kursus hos jer. Hvis I ønsker af afholde kurset som et ud-af-huset-arrangement, kan vi lave en særlig aftale, som også omfatter lokale.

Deltagere
Det maksimale antal deltagere er i udgangspunktet 16, men har I andre behov, tager vi en snak om det.

Undervisningsform
Undervisningen strækker sig over 2 dage, hvor den første dag fokuserer på vinkling, opbygning af tekster og sproglige værktøjer, mens den anden dag går i dybden med skriveprocesser, samarbejde og tjeklister til rapporter og formidling.

Undervisningen veksler mellem oplæg, øvelser og diskussion. Kurset kan suppleres med individuel feedback på egne tekster, hvor I afprøver de teknikker, I har lært. Kurset tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov, og i de daglige udfordringer og opgaver I sidder med til daglig.

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Vi starter en god aften med god mad. Hvis nogen skulle spørge, så er Arnth kokken. Masterchef #dmjx #denfjerdestatsmagt #masterchef #arnthleverer
 • London, baby 😏 De første tre-fire semestre var jeg med i bestyrelsen i @hejfrakaj. Udover at lære en masse om den branche jeg skal ud i, så lærte jeg også en masse cool mennesker at kende fra forskellige uddannelser gennem @mediestuderende. I den her weekend er jeg taget til London sammen med @ppstorgaard (journalist), hvor vi er mødtes med @laulefholm (TVM) til en pint. Søndag skal vi se Amerikansk Fodbold, når Arizona Cardinals og Los Angeles Rams spiller. 🏈😎 Fagforeninger og fagligt arbejde er cirka ligeså kedeligt, som det lyder - men sammenholdet er noget helt særligt ✌️😋 #dmjx #dmjxminuge @danielhjepsen
 • Officially done with the EU workshop today 🙏🏻 thankful we had this great journalist as a teacher! This is the sencond time our class gave the teacher a thank-you gift 🎁 🍫 #workshopwhichI'vesctuallyliked #easygoingteacher #dmjx #exhangestudents #internationals
 • Louise Alenius, komponist. Louise Alenius opsætter "Porøset #8" på det Kongelige Teater som kun bliver fremført for en person ad gangen. Hvad "Porøset #8" indeholder er dog en hemmelighed. #dmjx #dmjxphoto #børsenfoto #portrait #makeportraits #photojournalism #composer #art #detkglteater
 • Føler mig simpelthen så voksen med mine visitkort. Ved at være klar til det store praktikræs! ☘️💚🥝 #tvm#tvtilrettelægger#dmjx#internship#green#luck#or#random#tv#production#love
 • Louise🌹
.
.
#prakkerliv #dmjx #dmjxphoto #portrait #photooftheday #politiken #red
 • Min onsdag var en fornøjelse. Min favoritkvinde kom forbi med kage og brød. Hun var glad, for hendes yngste afkom er stadig i live og har mere sul på kroppen end længe #dmjx #denfjerdestatsmagt #morsdreng #briancon
 • We were caught in the rain, but it's ok, cause we got some cool photos ☔