Krisekommunikation

Lær hvordan I undgår eller bør reagere, hvis I kommer i mediernes kritiske søgelys.

Hvordan forbereder man sig på kritisk medieomtale?
Kritisk medieomtale er sjældent en positiv oplevelse og kan give langvarige efterdønninger. Derfor er det en god idé at være forberedt. Enten for at minimere risikoen for kritisk mediefokus eller for at kunne agere fornuftigt, når mediekrisen raser.

På dette kursus får I:

 • indblik i, hvordan forskellige kriser kan og skal behandles forskelligt
 • viden om journalisters måde at tænke og arbejde på
 • redskaber til at forberede fremtidig håndtering af en mediekrise

Nogle kritiske historier er umulige at forhindre. Men måske kan I forudse dem. I kan i hvert fald håndtere dem mere eller mindre heldigt. I andre situationer handler det om at minimere skaden. Og så er der de kritiske historier, som I må lære at leve med. Her er den interne information særlig vigtig.

Et godt udgangspunkt er at forstå journalisters måde at tænke og arbejde på ved kritiske historier. Hvad går de efter, hvilke spørgsmål har de og hvad er jeres rolle?

Kurset giver deltagerne et indblik i, hvad der sker i forskellige typer af mediekriser, og hvad I selv kan gøre for at minimere risikoen eller skaden.

Kurset tager udgangspunkt i jeres virkelighed og erfaringer. Hvad kunne I have gjort anderledes ved tidligere mediekriser? Hvordan kommer I videre i forhold til den aktuelle situation?

Målgruppe
Kurset er målrettet private virksomheder, offentlige institutioner og andre organisationer, der oplever, at kontakten til medierne er vanskelig i forbindelse med kritisk omtale.

Arbejdsform
Undervisningen veksler mellem oplæg, diskussion og øvelser. Kurset kan suppleres med rådgivning, hvis I ønsker at udvikle jeres eksisterende håndtering af kriser eller udvikle en ny strategi.

Tidspunkt og længde tilrettelægges efter jeres behov og ønsker – det kan nås på én dag, men vi kan også aftale et længere forløb, hvis I ønsker hjælp til at omsætte kursets indhold i jeres organisation.

Pris
Prisen, der omfatter forberedende telefonmøde, planlægning, afvikling af kursus og materialer, er 25.000 kr. + moms. Som udgangspunkt afholdes kurset som et én-dags kursus hos jer, og det maksimale antal deltagere er 16.

Hvis I ønsker af afholde kurset som et ud-af-huset-arrangement, kan vi lave en særlig aftale, som også omfatter lokale og forplejning.

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • På jagt efter den gode historie (og ænder) ⚓️ #andejagt #DMJX
 • På trappen til fredagsbaren på @dmjx i Aarhus, hvor mine forældre mødte hinanden for over 20 år siden. Og gudskelov for det 👨‍👩‍👧💜 @lisewestphal @rasemborg #dmjx #kajgf #aarhus #love #tb
 • Verdens bedste rustur er ved at være forbi 💔 #såhyggeligt #såsjovt #dmjx #jegerhooked #nuerjegtræt #seriklelængeresådanud #førbillede
 • Verdens sejeste barhold er endelig blevet færdig med at rydde op efter KaJ-fest #kajgf #dmjx #kurtstrandbar #fredagsbaren #trættetyper #sendmeresøvn #sidstemandlukkerogslukker
 • Presentation of innovation solution to the client 
_
#dmjx #dmjxx16 #addingvalue #technology
 • Presentation of three weeks of work on an innovation project. Client presentation
_
#dmjxx16 #dmjx #technology #addingvalue
 • Presentation time. 
_
#dmjxx16 #dmjx #addingvalue #technology
 • Presentation to the client. All groups had interesting concepts that improves the clients product with a way to connect with people baked in.
_
#dmjxx16 #dmjx #addingvalue