Krisekommunikation

Lær hvordan I undgår eller bør reagere, hvis I kommer i mediernes kritiske søgelys.

Hvordan forbereder man sig på kritisk medieomtale?
Kritisk medieomtale er sjældent en positiv oplevelse og kan give langvarige efterdønninger. Derfor er det en god idé at være forberedt. Enten for at minimere risikoen for kritisk mediefokus eller for at kunne agere fornuftigt, når mediekrisen raser.

På dette kursus får I:

 • indblik i, hvordan forskellige kriser kan og skal behandles forskelligt
 • viden om journalisters måde at tænke og arbejde på
 • redskaber til at forberede fremtidig håndtering af en mediekrise

Nogle kritiske historier er umulige at forhindre. Men måske kan I forudse dem. I kan i hvert fald håndtere dem mere eller mindre heldigt. I andre situationer handler det om at minimere skaden. Og så er der de kritiske historier, som I må lære at leve med. Her er den interne information særlig vigtig.

Et godt udgangspunkt er at forstå journalisters måde at tænke og arbejde på ved kritiske historier. Hvad går de efter, hvilke spørgsmål har de og hvad er jeres rolle?

Kurset giver deltagerne et indblik i, hvad der sker i forskellige typer af mediekriser, og hvad I selv kan gøre for at minimere risikoen eller skaden.

Kurset tager udgangspunkt i jeres virkelighed og erfaringer. Hvad kunne I have gjort anderledes ved tidligere mediekriser? Hvordan kommer I videre i forhold til den aktuelle situation?

Målgruppe
Kurset er målrettet private virksomheder, offentlige institutioner og andre organisationer, der oplever, at kontakten til medierne er vanskelig i forbindelse med kritisk omtale.

Arbejdsform
Undervisningen veksler mellem oplæg, diskussion og øvelser. Kurset kan suppleres med rådgivning, hvis I ønsker at udvikle jeres eksisterende håndtering af kriser eller udvikle en ny strategi.

Tidspunkt og længde tilrettelægges efter jeres behov og ønsker – det kan nås på én dag, men vi kan også aftale et længere forløb, hvis I ønsker hjælp til at omsætte kursets indhold i jeres organisation.

Pris
Prisen, der omfatter forberedende telefonmøde, planlægning, afvikling af kursus og materialer, er 25.000 kr. + moms. Som udgangspunkt afholdes kurset som et én-dags kursus hos jer, og det maksimale antal deltagere er 16.

Hvis I ønsker af afholde kurset som et ud-af-huset-arrangement, kan vi lave en særlig aftale, som også omfatter lokale og forplejning.

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Vi starter en god aften med god mad. Hvis nogen skulle spørge, så er Arnth kokken. Masterchef #dmjx #denfjerdestatsmagt #masterchef #arnthleverer
 • London, baby 😏 De første tre-fire semestre var jeg med i bestyrelsen i @hejfrakaj. Udover at lære en masse om den branche jeg skal ud i, så lærte jeg også en masse cool mennesker at kende fra forskellige uddannelser gennem @mediestuderende. I den her weekend er jeg taget til London sammen med @ppstorgaard (journalist), hvor vi er mødtes med @laulefholm (TVM) til en pint. Søndag skal vi se Amerikansk Fodbold, når Arizona Cardinals og Los Angeles Rams spiller. 🏈😎 Fagforeninger og fagligt arbejde er cirka ligeså kedeligt, som det lyder - men sammenholdet er noget helt særligt ✌️😋 #dmjx #dmjxminuge @danielhjepsen
 • Officially done with the EU workshop today 🙏🏻 thankful we had this great journalist as a teacher! This is the sencond time our class gave the teacher a thank-you gift 🎁 🍫 #workshopwhichI'vesctuallyliked #easygoingteacher #dmjx #exhangestudents #internationals
 • Louise Alenius, komponist. Louise Alenius opsætter "Porøset #8" på det Kongelige Teater som kun bliver fremført for en person ad gangen. Hvad "Porøset #8" indeholder er dog en hemmelighed. #dmjx #dmjxphoto #børsenfoto #portrait #makeportraits #photojournalism #composer #art #detkglteater
 • Føler mig simpelthen så voksen med mine visitkort. Ved at være klar til det store praktikræs! ☘️💚🥝 #tvm#tvtilrettelægger#dmjx#internship#green#luck#or#random#tv#production#love
 • Louise🌹
.
.
#prakkerliv #dmjx #dmjxphoto #portrait #photooftheday #politiken #red
 • Min onsdag var en fornøjelse. Min favoritkvinde kom forbi med kage og brød. Hun var glad, for hendes yngste afkom er stadig i live og har mere sul på kroppen end længe #dmjx #denfjerdestatsmagt #morsdreng #briancon
 • We were caught in the rain, but it's ok, cause we got some cool photos ☔