Effektiv pressekontakt

Lær hvordan I kan arbejde med at gøre jeres budskab synligt i medierne.

Hvordan får vi vores budskab i medierne?
Der er mere end nogensinde kamp om at komme i avisen, radioen eller tv. Jo bedre I har forberedt jer, jo større er chancen for at få budskabet ud. Og det er langt fra ligegyldigt, hvordan og hvor budskabet bliver præsenteret.

På dette kursus får I:

 • indblik i journalisters måde at tænke og arbejde på
 • viden om, hvordan I kan arbejde med at få de positive historier i medierne
 • metoder til at præsentere budskabet kort, klart og fængende

Kurset giver et indblik i journalisters måde at tænke og arbejde på: Hvorfor vælger og prioriterer de, som de gør? Hvorfor er der forskel på jeres og mediernes opfattelse af, hvad der er en god eller dårlig historie?

Få idéer til, hvordan en ”god historie” skal præsenteres, hvordan I kan opbygge et godt samarbejde med medierne, og hvordan I helt konkret bør forholde jer før, under og efter et interview med en journalist.

Gennem øvelser arbejder vi med at finde de gode historier i jeres organisation, og vi diskuterer, hvordan I får dem i medierne. I får samtidig metoder til at formulere jeres budskab kort, klart og fængende, så I er klædt godt på til samarbejdet med journalisten.

Målgruppe
Kurset er målrettet private virksomheder, offentlige institutioner og andre organisationer, der ønsker mere synlighed i medierne eller oplever at samarbejdet med journalister er vanskeligt. Vi sammensætter kurset, så det er tilpasset jeres specifikke udfordringer.

Arbejdsform
Undervisningen veksler mellem oplæg, diskussion og øvelser. Kurset kan suppleres med rådgivning, hvis I ønsker at udvikle jeres eksisterende samarbejde med medierne. Hvis I er en lille gruppe, kan vi nå interviewtræning med videooptagelse.

Tidspunkt og længde tilrettelægges efter jeres behov og ønsker – det kan nås på én dag, men vi kan også aftale et længere forløb, hvis I ønsker hjælp til at omsætte kursets indhold i jeres organisation.

Pris
Prisen, der omfatter forberedende telefonmøde, planlægning, afvikling af kursus og materialer, er 25.000 kr. + moms. Som udgangspunkt afholdes kurset som et én-dags kursus hos jer, og det maksimale antal deltagere er 16.

Hvis I ønsker af afholde kurset som et ud-af-huset-arrangement, kan vi lave en særlig aftale, som også omfatter lokale og forplejning.

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Danish Landscape 2
 • Danish Landscape
 • På jagt efter den gode historie (og ænder) ⚓️ #andejagt #DMJX
 • På trappen til fredagsbaren på @dmjx i Aarhus, hvor mine forældre mødte hinanden for over 20 år siden. Og gudskelov for det 👨‍👩‍👧💜 @lisewestphal @rasemborg #dmjx #kajgf #aarhus #love #tb
 • Verdens bedste rustur er ved at være forbi 💔 #såhyggeligt #såsjovt #dmjx #jegerhooked #nuerjegtræt #seriklelængeresådanud #førbillede
 • Verdens sejeste barhold er endelig blevet færdig med at rydde op efter KaJ-fest #kajgf #dmjx #kurtstrandbar #fredagsbaren #trættetyper #sendmeresøvn #sidstemandlukkerogslukker
 • Presentation of innovation solution to the client 
_
#dmjx #dmjxx16 #addingvalue #technology
 • Presentation of three weeks of work on an innovation project. Client presentation
_
#dmjxx16 #dmjx #technology #addingvalue