Effektiv pressekontakt

Lær hvordan I kan arbejde med at gøre jeres budskab synligt i medierne.

Hvordan får vi vores budskab i medierne?
Der er mere end nogensinde kamp om at komme i avisen, radioen eller tv. Jo bedre I har forberedt jer, jo større er chancen for at få budskabet ud. Og det er langt fra ligegyldigt, hvordan og hvor budskabet bliver præsenteret.

På dette kursus får I:

 • indblik i journalisters måde at tænke og arbejde på
 • viden om, hvordan I kan arbejde med at få de positive historier i medierne
 • metoder til at præsentere budskabet kort, klart og fængende

Kurset giver et indblik i journalisters måde at tænke og arbejde på: Hvorfor vælger og prioriterer de, som de gør? Hvorfor er der forskel på jeres og mediernes opfattelse af, hvad der er en god eller dårlig historie?

Få idéer til, hvordan en ”god historie” skal præsenteres, hvordan I kan opbygge et godt samarbejde med medierne, og hvordan I helt konkret bør forholde jer før, under og efter et interview med en journalist.

Gennem øvelser arbejder vi med at finde de gode historier i jeres organisation, og vi diskuterer, hvordan I får dem i medierne. I får samtidig metoder til at formulere jeres budskab kort, klart og fængende, så I er klædt godt på til samarbejdet med journalisten.

Målgruppe
Kurset er målrettet private virksomheder, offentlige institutioner og andre organisationer, der ønsker mere synlighed i medierne eller oplever at samarbejdet med journalister er vanskeligt. Vi sammensætter kurset, så det er tilpasset jeres specifikke udfordringer.

Arbejdsform
Undervisningen veksler mellem oplæg, diskussion og øvelser. Kurset kan suppleres med rådgivning, hvis I ønsker at udvikle jeres eksisterende samarbejde med medierne. Hvis I er en lille gruppe, kan vi nå interviewtræning med videooptagelse.

Tidspunkt og længde tilrettelægges efter jeres behov og ønsker – det kan nås på én dag, men vi kan også aftale et længere forløb, hvis I ønsker hjælp til at omsætte kursets indhold i jeres organisation.

Pris
Prisen, der omfatter forberedende telefonmøde, planlægning, afvikling af kursus og materialer, er 25.000 kr. + moms. Som udgangspunkt afholdes kurset som et én-dags kursus hos jer, og det maksimale antal deltagere er 16.

Hvis I ønsker af afholde kurset som et ud-af-huset-arrangement, kan vi lave en særlig aftale, som også omfatter lokale og forplejning.

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Celebramus! Det er påskeferie. Vi tyvstartede lidt i går med kolde is - til en dejlig kold forårsdag.
Den seje @nedes har lavet et logo til klassen. Det er det I ser her som vores helt eget snapchat AR filter, opsat af Alexander Hyldrup. What!
#påskeferie #icecream #snapchat #filter #ar #nubliverdetforår #dmjx #dmjxminuge @workofotto
 • Leger med logo til Skriver Bogføring 📃🔗 #dmjx #logodesign #animation #aftereffects
 • Barcelona, day 55.
.
.
.
Barcelona morning 💙
.
.
.
#barcelona #parkguëll #view #morning #spain #traveling #europe #dmjx #diary
 • Hello everyone! My name is Emilia Kangasluoma (@emiliakangasluoma) and for the next 4 days I´m taking over the @dmjxphoto Instagram with my story "Mythologia Fennica". This project is my visual journey to find the ancient gods and old kings of Finnish mythology. Feel free to comment, send love letters or just say hi!

#dmjx #dmjxphoto
 • This is Rita. She's been coming to the same bar in Aarhus for many years. Recently, she's been sick for more than a week, so everyone was happy to see her back at the bar.

Outtake from my project 'The regulars'
 • Keder du dig lidt inden håndbold i aften? Leder du febrilsk efter en overspringshandling? Venter du på, din pasta er færdig med at koge? Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles avis Illustreret Bunker er nu ude! På side 4 kan man finde min reportage om alt, hvad der sker på DMJX, inden de studerende møder ind. Derudover er den spækket med spændende artikler, dybdegående portrætter og vores helt nye debatsektion! Så hvis du lige skal dræbe lidt tid eller er interesseret i, hvad vi går og laver inde i bunkeren, så hop ind og læs mere https://issuu.com/praktikavisdmjx/docs/samlet_pdf_til_issuu 
#dmjx #illustreretbunker #danmarksmedieogjournalisthøjskole #journalism #journalist
 • The light never went away, it stood alone and stared at me as if it knew me from the past pages of life...while it showed belief, I faded away into the ever accommodating darkness.
 • Copenhagen, day 54.
.
.
.
Shooting spot.
.
.
.
#copenhagen #beach #sea #shooting #beology #dmjx #diary