Bedre mobilvideo

På dette kursus lærer I at producere video med jeres smartphone; hurtigt, nemt og i høj kvalitet.

I dag er det muligt at optage video af meget høj kvalitet – også på en mobil. Alligevel er mange stadig usikre på at bruge mobilvideo professionelt. Men det er en skam, for mobilvideo kan bruges som fortælleværktøj i mange sammenhænge.

Kurset er intensiv træning i at lave videoproduktioner i god kvalitet både indholdsmæssigt og teknisk.

På kurset lærer I at:

 • lave videooptagelser under hensyn til kameraets begrænsninger
 • redigere videoer - både på mobilen, på en iPad eller på Youtube
 • sende videoer direkte fra mobilen - både til Youtube eller til en server
 • anvende tilbehør som ekstern mikrofon, stativ, etc.
 • opsætte din telefon og gennemføre livestreams fra mobilen

I lærer samtidig at håndtere de udfordringer, der er forbundet med et mobilkamera, eksempelvis lyden. Dårlig lydoptagelse er lig med dårlig video, og I skal vide, hvordan I løser udfordringen med lyd for at forbedre jeres videoklip.

Med en smartphone i lommen har I en unik mulighed for at lave fine videoklip, der kan bidrage effektivt til virksomhedens formidling på nettet. Efter kursusdagen er I i gang med at producere videoklip, redigere dem let på telefonen og uploade dem til nettet.

Målgruppe
Kurset et målrettet private virksomheder, offentlige institutioner og andre organisationer, hvor medarbejdere ønsker at formidle deres viden, nyheder og dokumentation med video. Det kan være på hjemmesiden, i rapporter, på sociale medier osv.
 
Arbejdsform
Undervisningen veksler mellem oplæg, diskussion og øvelser på medbragte mobiltelefoner. Kurset kan suppleres med individuel rådgivning og feedback på videoer som I producerer efter kurset. Kurset tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Det gælder både tidspunkt og længde, men også i hvilket omfang undervisningen skal tage afsæt i jeres mål med brug af mobil video.

Pris
Prisen, der omfatter forberedende telefonmøde, planlægning, afvikling af kursus og materialer, er 25.000 kr. + moms.

Som udgangspunkt afholder vi kurset som et én-dags kursus hos jer, og det maksimale antal deltagere er 12. Hvis I ønsker at afholde kurset som et ud-af-huset-arrangement, kan vi lave en særlig aftale, som også omfatter lokale og forplejning.

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles afdeling for efteruddannelse, UPDATE, er Nordens største udbyder af kurser inden for journalstik og kommunikation. Mere end 4.000 kursister gennemfører hvert år korte kurser eller længerevarende kompetencegivende forløb. Vi har også mange års erfaring med at lave korte og intensive kurser for organisationer og virksomheder.

 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Louise🌹
.
.
#prakkerliv #dmjx #dmjxphoto #portrait #photooftheday #politiken #red
 • Min onsdag var en fornøjelse. Min favoritkvinde kom forbi med kage og brød. Hun var glad, for hendes yngste afkom er stadig i live og har mere sul på kroppen end længe #dmjx #denfjerdestatsmagt #morsdreng #briancon
 • We were caught in the rain, but it's ok, cause we got some cool photos ☔
 • Football goals at Ipanema Beach. #rio #football #football_brazil #soccergoals #praiadeipanema #ipanemabeach #night #greenlandphoto #green #leica #dmjxphoto #dmjx #leicamp240 #leicam240 #travel #brasil #brazil #leicabrasil #landscapephotography #beachscape @christiansolbeck
 • A star caught at birth, beyond the fabric of time.
 • Fra burhøns til burgris - og Lukas Grahaam 🐣🐷 På kommunikationsuddannelsen skal vi i praktik to gange af seks måneder. I foråret var jeg hos @dyrenesbeskyttelse, hvor jeg lavede kampagner og meget andet. Især én kampagne fik nationalt fokus, da vi forsøgte at rebrande den konventionelle gris som #burgris - en betegnelse, som drager paralleler til burhøns' elendige forhold, som desværre også gør sig gældende for mange af de danske grise. Det var vildt spændende at lave strategien og udførslen af kampagnen - og endnu federe at den havde så stor succes med 33.000 underskrifter, ministersamråd og senest da Lukas Graham af egen vilje blandede sig markant i debatten 🐷🎉 Jeg kan klart anbefale at søge praktik hos en NGO, hvor det er den gode sag, og ikke finansielle interesser, der er i fokus 🖒 #dmjx #dmjxminuge @danielhjepsen
 • Fis og ballade 💥💨 Jeg har haft fornøjelsen af at være rusvært/tutor alle tre år på uddannelsen, de sidste to år som formand - og det har været en kæmpe succes! Jeg ku' sige, at jeg har gjort det for at lære 157 potentielt kommende kollegaer at kende, udvide mit netværk og bla bla, men i virkeligheden har jeg bare gjort det for at danse solen tynd, ha' det sjovt og give de nye nogle fede oplevelser - det har jeg selv haft, især takket være mine 13 dejlige medrusværter! 🎉❤ ...desværre blev vores gruppebillede ødelagt, da for meget alkohol åbenbart går lige i tarmene 😬😷 #dmjx #dmjxminuge #forlækkertiluni @danielhjepsen
 • Watch This Face by @sebastiantthorsted