Nyt fællesskab for designere af brugeroplevelser og interaktionsdesign

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samler designere og udviklere, der beskæftiger sig med interaktionsdesign og brugeroplevelser i et nyt fællesskab. Målet er at dele viden og skabe forbindelser på tværs af branchen og ind mod kommende talenter fra højskolens uddannelser.

af Dan Hansen d. 16.03.2017 i Historier

Folkene bag uddannelsen Interaktivt Design på DMJX har taget initiativ til et nyt fællesskab, der giver designere og udviklere grobund for at mødes fysisk og diskutere udfordringer og nye muligheder på 'neutral grund'.

Fællesskabet bliver koblet sammen med den globale organisation IxDA, der tæller flere end 80.000 medlemmer.

Første møde på DMJX i København den 5. april
Det første møde er allerede tilrettelagt og finder sted på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i København den 5. april kl. 16:00 og 18:00.

Mødet er helt gratis og har følgende på programmet:

 • UX i Virtual- eller Augmented Reality (Molamil - Jorge Hernandez)
  Når VR-brillen er på er oplevelsen altomsluttende. Hvilke muligheder og udfordringer giver den "totale kontrol" os som designere?
   
 • UX som mere end wireframes og micro interactions (Hello Monday - Esben Hindhede)
  Der er uanede muligheder for at levere spektakulære oplevelser, men hvordan håndterer vi kompleksiteten i brugeroplevelsen, så den ikke går tabt i designprocessen?
   
 • UX fra et kode-perspektiv (Støj - Lasse Korsgaard og Andreas Refsgaard)
  Hvordan designer man oplevelser baseret på sensorer og beregninger? Hvordan kan man lave oplevelser kun med lyd eller face- og eye tracking som input?
   
 • UX som hopper ud af skærmen (Spring/Summer - Robert Thomsen)
  Oplevelsen ved fysiske produkter er altafgørende for mange virksomheder. Hvordan kan designeren kommunikere den oplevelse digitalt? ... og hvad giver det tilbage til produktet?

Her kan du reservere en plads til mødet 

Møderne er gratis og ambitionen er at kunne mødes i øjenhøjde ved halvårlige events.

Alle interesserede kan desuden melde sig ind i fællesskabet på LinkedIn

Har du spørgsmål til fællesskabet eller mødet, kontakt:
Karsten Vestergaard, faglig koordinator for Interaktivt Design

Kategori:  Historier

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • FRA i dag af kan jeg officielt kalde mig københavner!! 😱#somom #forevigtjyde #skalbareboher #lejlighedihus #sammenmedhamher #ikketræls #nøgler #dmjx #indflytning #vinogpizzafest #startenpåenæra #farvelskønneÅrhusogdejligevenner
 • Circular 17 poster
 • DMJX Photographic Communications group exhibition is extended to 2. July. 🌞 #photography #dmjx #photographic #communications #art #Copenhagen #lotsoflove
 • Tre år på Interaktivt Design, og lige siden starten har Cher med "Believe" fuldt os hele vejen. Så der var ingen anden måde at slutte af på, end med Cher! ✨ #dmjx #id1417 #cher #doyoubelieveinlifeafterlove
 • I går dimitterede jeg og fik beviset for min bachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Og til efteråret starter jeg på kandidaten på CBS 👩🏼‍🎓💥 #dmjx #seeyouontheotherside #hergårdetfandmestrålende #kommunikandethele
 • Sådan! Nu har jeg også papir på, at jeg har en bachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole 👩🏼‍🎓Og jeg er så klar til at starte som kommunikationskonsulent i DAB til august 📝 😀 - men først ferie.

#kommunikationsuddannelsen #færdiguddannet #dmjx #bachelor #klarpålivet
 • Nu Cannes vi altså ikke mere! En uge er gået, og vi har fået tørlagt Cannes for rosé og suget til os af alt, hvad vi har mødt at vanvittigt inspirerende kreativt arbejde, og nogen af verdens sejeste mennesker! 
Nu står den på sommerferie, så en god sommer skal lyde herfra. @baltzeraltzer is over and out! #dmjxminuge #dmjx #hvadlaveroliver
 • Den dag @jennifer_tonndorff mødte @mildenhall, CMO fra Airbnb. @baltzeraltzer #dmjx #dmjxminuge #canneslion2017 #airbnb