Nyt fællesskab for designere af brugeroplevelser og interaktionsdesign

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samler designere og udviklere, der beskæftiger sig med interaktionsdesign og brugeroplevelser i et nyt fællesskab. Målet er at dele viden og skabe forbindelser på tværs af branchen og ind mod kommende talenter fra højskolens uddannelser.

af Dan Hansen d. 16.03.2017 i Historier

Folkene bag uddannelsen Interaktivt Design på DMJX har taget initiativ til et nyt fællesskab, der giver designere og udviklere grobund for at mødes fysisk og diskutere udfordringer og nye muligheder på 'neutral grund'.

Fællesskabet bliver koblet sammen med den globale organisation IxDA, der tæller flere end 80.000 medlemmer.

Første møde på DMJX i København den 5. april
Det første møde er allerede tilrettelagt og finder sted på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i København den 5. april kl. 16:00 og 18:00.

Mødet er helt gratis og har følgende på programmet:

 • UX i Virtual- eller Augmented Reality (Molamil - Jorge Hernandez)
  Når VR-brillen er på er oplevelsen altomsluttende. Hvilke muligheder og udfordringer giver den "totale kontrol" os som designere?
   
 • UX som mere end wireframes og micro interactions (Hello Monday - Esben Hindhede)
  Der er uanede muligheder for at levere spektakulære oplevelser, men hvordan håndterer vi kompleksiteten i brugeroplevelsen, så den ikke går tabt i designprocessen?
   
 • UX fra et kode-perspektiv (Støj - Lasse Korsgaard og Andreas Refsgaard)
  Hvordan designer man oplevelser baseret på sensorer og beregninger? Hvordan kan man lave oplevelser kun med lyd eller face- og eye tracking som input?
   
 • UX som hopper ud af skærmen (Spring/Summer - Robert Thomsen)
  Oplevelsen ved fysiske produkter er altafgørende for mange virksomheder. Hvordan kan designeren kommunikere den oplevelse digitalt? ... og hvad giver det tilbage til produktet?

Her kan du reservere en plads til mødet 

Møderne er gratis og ambitionen er at kunne mødes i øjenhøjde ved halvårlige events.

Alle interesserede kan desuden melde sig ind i fællesskabet på LinkedIn

Har du spørgsmål til fællesskabet eller mødet, kontakt:
Karsten Vestergaard, faglig koordinator for Interaktivt Design

Kategori:  Historier

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • skoleudflugter 👟👟👟
#dmjx#arken#denblåplanet
 • På Medieproduktion og Ledelse har vi lige nu faget “Video Production Management” - som en del af os har glæder os til! Her lærer vi om alt fra planlægning og budgettering, til produktion, post-produktion og distribuering.
—
Tiden går desværre alt for hurtigt og eksamerne er lige rundt om hjørnet.. hele to styks: En videoproduktion og en rapport. I rapporten skriver vi i min gruppe om produktionsselskabet @drivestudios.dk og hvordan de arbejder med deres forskellige tv -og video produktioner - her med fokus på produktionen af årets Zulu Awards.

____

#dmjx #DMJXminuge @idanicoline_
 • #fornøjelse#dmjx#dmjxkk#outdoor#msqkbh
 • Stumbled upon these today on Shutterstock 🤔 Potential follow up on H&Ms coolest monkey in the jungle campaign?
 • Første forsøg på et videoindslag bliver skudt!
#dmjx #deterlidtopstillet #migogmincykel
 • Together and apart. About TV, gathering points and modern life. 
#digitalart #thedesigntip #designinspiration #conceptual #art #illustration #illustrationoftheday #drawing #conceptualillustration #contemporary #art #graphics #graphicdesign #denmark #design #mitaarhus #illustrate #dmjx #instaart #creatives #minimalism #graphic #artwork #artoftheday #vector #illustrator #pencil #design #vectorillustration #designspiration
 • Århus, day 27.
.
.
.
Today we made these great and flattering passport photos in a photobooth. We were also arrested for suspicion of drug smuggling. .
.
.
#århus #aarhus #denmark #dmjx #diary #passport #passportphoto #photobooth #criminals #lol
 • Stemningen har ændret sig drastisk på tre uger. Jeg tror, det er en blanding af oplæg om kommende bachelor og afsavn, efter vores fjerde gruppemedlem har forladt os i en uge #dmjx #bachelorstemning #sødepiger