Mathias Svold kåret til verdens bedste fotojournaliststuderende

Mathias Svold har vundet ’College photographer of the year’ foran 493 andre studerende fra hele verden

af Dan Hansen d. 10.11.2017 i Historier

11.000 fotografier. 494 studerende. 123 uddannelsesinstitutioner. 22 lande. 1 hovedpris-modtager.

Sådan kan verdens største fotokonkurrence for studerende, College Photographer Of the Year (CPOY), gøres op i tal.

Og vinderen er såmænd Mathias Svold, som har vundet CPOY’s hovedpris for sin samlede portfolio med udvalgte værker fra sin studietid på Fotojournalistuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

15 DMJX-vindere
CPOY, som løber af stablen for 72. gang i Missouri, har i denne uge uddelt priser – guld, sølv, bronze og hædrende omtale - inden for en lang række kategorier. Herunder årets portræt, hverdagsbillede, dokumentar og feauture.

I alt har 15 DMJX-projekter modtaget priser.
Læs mere om vinderprojekterne her

Men kun én studerende hædres hvert år med hovedprisen ’College photographer of the year’. Og dén enorme ære tilfaldt altså i år Mathias Svold.

Billedet øverst i artiklen er et af billederne fra hans vindende portfolio. Billedet er en del af hans portrætserie om de danske kyster ’Altid Den Samme Og Aldrig Ens’, som var hans BA-projekt på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Du kan se serien og andre af Mathias’ arbejder på hans hjemmeside

Magnus Holm fra DMJX vandt samme pris tilbage i 2012.

Kategori:  Historier

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Vi er i fuld sving med at kigge alle de fuldstændig fremragende rusværtsansøgninger igennem. Vi kan konkludere følgende: I. ER. VILDE! 😘❤️🍻 #dmjx #dmjxrus
  • Jeg har taget et billede, der hvor beg bor. Jeg synes her er flot #postkortfraårhus #dmjx #denfjerdestatsmagt #åboulevarden #mølleparken #aros
  • I løbet af weekenden har man ofte noget i avisen, og så er det skønt at kunne holde fri, og se hvad man har lavet i løbet af ugen. Her har vi Søren Huss, som jeg brugte lidt tid med i forrige uge. #dmjx #dmjxminuge @madsjoakim
  • I guess shit just got real...
#DMJX #erjegvoksennu #pressekort #danskjournalistforbund
  • #Kurtstrandbar gør noget ved folk...
#DMJX
  • Object X
.
.
.
 #cinema4d #c4d #3d #maxon #maxon3d #design #photoshop #conceptart #octane #scifi #octanerender #render #abstract #digitalart #surreal #graphics #awesome #effects #imagination #something_new #sodern  #dmjx #id_dmjx #interactivedesign #intern @aforox_com @amcopenhagen
  • Leger lige grafiker 👩🏻‍🎨 #indesign#magasin#magasinskrivnibg#dmjx#journalistiskformidling#grafiker#grafikerforendag
  • 12 Angry Men - typographic animation