Gratis foredrag om personlig datavisualisering

Mød en af verdens bedste, Alan Smith, som leder afdelingen for infografik og datavisualisering på Financial Times, når han gæster Danmarks Medie- og Journalistuddannelse i København den 23. marts.

af Dan Hansen d. 15.03.2017 i Historier

Data kan sagtens formidles visuelt, personligt og socialt.

Torsdag den 23. marts kl. 9-10 kan du møde en af mestrene i disciplinen.

Alan Smith er leder af afdelingen for infografik og datavisualisering på dagbladet Financial Times i London og tidligere chef for digitalt indhold på Office for National Statistics i Storbritannien.

Han besøger Danmark for at lede en workshop på Grafisk Design-uddannelsen på DMJX og giver i den forbindelse en offentlig forelæsning.

Den foregår i  Auditorium b1.05, Emdrupvej 72, 2400 København NV

Der er gratis adgang og tilmelding er ikke nødvendig.

Kategori:  Historier

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Stills from my video portrait of @jstilling of @siamese_band - video up on Facebook (link in bio)
.
.
.
.
#rock #cinematographer #cinematography #stills #drums #music #musician #moody #photo #videography #passion #project #dmjx
  • Singapore 2018, #singapore #portrait #photography #dmjx
  • Mumbai and the pleasure of drinking tea on the road by the drama that is life. #TeaCupTales
  • Koncentrationen var høj på en af byens bedste sushirestauranter. Vi stod i kø i over en time og det var heldigvis ventetiden værd ✌🇯🇵 #instatakeover #dmjx #praktikidr #studietur #tokyo #japan #takandrea #hejfraandrea
  • Last summer the people of Nørrebro marched together, to fight the on going gangwar. Wich luckily is over now.
  • Vi er i dag på Danmarks Journalist Højskole til opstartsmøde omkring et nyt undervisningsforløb vi er med på her i foråret. #gitilbage #socialinnovation #pæntgoddag #undervisning #dmjx
  • Really excited to share this passion project with the world soon starring the amazing @jstilling of the worlds best band @siamese_band .
.
.
.
#rock #drums #passion #canon #music #amazing #røde #rode #dmjx #cinematography #groove #gretsch #siamese
  • Så har vi fået bureauhund. Den skal hedde ... ? #dmjxid #dmjx